Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt duża liczba partnerów

Kobiety dziś mają za sobą zbyt dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość IZABELKA L.13
A JA CIĘ JESZCZE O MUZYKĘ POMĘCZĘ,ZDRADZ W KOŃCU TEN PILNIE SKRYWANY SEKRET!PROSZĘ

Nie będę pisał tu na forum o muzyce. A co do mojego wyglądu to po prostu mnie nie zadowala, a siłownia, peelingi mogą go zmienić dość mocno

Mam dość oryginalny gust muzyczny, dość charakterystyczny, nie chcę tu się z nim zdradzać

Gość prosze o powazne odp
autor tego wątku to typowy nudziarz, 100%

Gość haribooooo
Jestes debilem I nie tobie o tym sadzic. Twoje slowa o tym swiadcza. Debilem emocjonalnym, zeby nie bylo. Inteligencja twoja mnie nie obchodzi. Znowu zaczynasz pieprzyc o atrakcyjnych studentkach. A moze bys tak sie zainteresowal tymi mniej atrakcyjnymi? Ale nie! Ty potrafisz tylko stawiac roszczenia I wytykac kobietom ich powierzchownosc. Oczywiscie kobiety sa be, bo leca na przystojniakow, ale ty Sam tez na brzydsza nie spojrzysz, bo to by uwlaczalo twojej prawickiej godnosci, tak? No I co o tobie mozna sadzic?... :O

Wielokrotnie juz tutaj pisalam, ze wyglad nie ma dla mnie znaczenia. To samo tyczy sie pieniedzy....jest to rzecz nabyta. Facet moze pracowac w biurze, nosic okulary i rozciagniety swetr, ale jesli jest inteligentny i do tego zabawny to juz mnie ma ;) Tzn mialby kiedys bo od lat jestem zajeta. Jesli na dodatek okazuje sie ze w lozku jest zajebisty to nic wiecej sie dla mnie nie liczy...przynajmniej na poczatku :) I Podobnie jak ktoras z dziewczyn tutaj uwazam ze jestes poprostu nudny. Na dodatek wymagania masz jakbys niewiadomo jak dobra partia byl ;)

Akurat jeśli poprawią cerę i sylwetkę to będę już mógł być w miarę atrakcyjny. Widzę w sobie potencjał i chcę wyciągnąć z siebie co się da. Bardzo dbam o dietę i mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje

A akurat należę do osób, które towarzysko się rozkręcają na imprezach

Gość haribooooo
Na glowe sie lecz, a nie na pryszcze, debilu!

Gość IZABELKA L.13
NO TAK,WIDAĆ MUZYKA TO TEMAT BARDZIEJ INTYMNY NIŻ SEX!!!DZIWNE ,BO DLA MNIE JEST ODWROTNIE!!!WIESZ CO,NIE PISZ WIĘCEJ,ŻE JESTEŚ PRACOWITYM ,AMBITNYM INDYWIDUALISTĄ!!!NIE LUBIĘ NIKOMU ŁATEK PRZYCZEPIAĆ,ALE TY JESTEŚ ZAKOMPLEKSIONYM,NIEDOJRZAŁYM 25 LETNIM CHŁOPCEM!!!WSZYSTKO W OSTATECZNOŚCI SPROWADZASZ DO SWOJEGO NIEUDANEGO WYGLĄDU!!!!!!!DOROŚNIJ!!!ALE CHYBA WCZORAJ JUŻ TO PISAŁAM????JESTEŚ JAK KATARYNKA,CO BYŚMY NIE PISALI TY WCIĄŻ POWTARZASZ TO SAMO. NIC DO CIEBIE NIE DOCIERA !!!!WIĘC ALBO PRZESTAŃ MARUDZIĆ,ALBO ZRÓB COŚ ZE SOBĄ!!!

IZABELKA L.13 jak się ma wygląd pod zdechłym psem to się można spotykać z pannami, które skończyły zawodówkę i pracują na roli. Niektórzy mają większe aspiracje. Jeśli facet włożył sporo wysiłku w swoje wykształcenie i karierę zawodową, to normalne że ma pewne wymagania

Nie jestem nieudacznikiem, w życiu sobie radzę, obracam się też w towarzystwie osób lubianych i uważanych za atrakcyjne

Gość haribooooo
Ten kolega marudzi tak od jakiegos poltora roku najmniej. Przez ten czas okazalo sie ze: Ma ok27 lat, a nie 25 Jest inzynierem budownictwa bez uprawnien Pracuje za biurkiem za marna pensje Ma "oryginalny" gust muzyczny - przypuszczalnie jakis heavy metal, alternatywa lub cos poddobnego Oraz: Ma kompleks na punkcie wżelowanych chloppcow z dyskoteki Kompleksna punkcie swojego braku urody Kompleks na punkcie doświadczen analnych kobiet Kompleks na punkcie zbyt dużej ilości partnerów potencjalnej partnerki Kompleks na temat swojego braku doświadczenia seksualnego (jakiegokolwiek!) Jeszcze tylko brakuje kompleksu małego członka i będzie komplet. I I z tego wszystkiego go siłownia wyleczy! I peeling! I Nie wiem już czy śmiać się, czy plakac :O

25latek z powodzeniem może być team leaderem, inżynierem, informatykiem i zarabiać miesięcznie kilka tysięcy. Może też już robić aplikację prawniczą. W tym wieku już widać, że ktoś może być w przyszłości dobrą partią. Zwłaszcza, że 25. rok życia to rok w którym już można mieć ukończone studia lekarskie. Równie dobre 25latek może być po zawodówce, ale spawać za granicą i zarabiać miesięcznie równowartość kilkunastu tysięcy złotych. Niektórzy w tym wieku mają swoje firmy budowlane

"IZABELKA L.13 jak się ma wygląd pod zdechłym psem to się można spotykać z pannami, które skończyły zawodówkę i pracują na roli. Niektórzy mają większe aspiracje. Jeśli facet włożył sporo wysiłku w swoje wykształcenie i karierę zawodową, to normalne że ma pewne wymagania" I Qurwa, nie napisales tego :D:D:D

Ma "oryginalny" gust muzyczny - przypuszczalnie jakis heavy metal, alternatywa lub cos poddobnego - alternatywa naprawdę alternatywna. Nie jestem ani stereotypowym metalowcem ani nażelowanym techno chłopcem z klubu

Ale błagam cię, to dopiero raczkujący pracownik. Dobra partia na przyszłość? Ale ty masz burdel w głowie, synek. :) Jeszcze jedno pytanie - co z tego, że obracasz się w towarzystwie (brzmi to co najmniej śmiesznie) lubianych i atrakcyjnych? Przecież oni życia za ciebie nie przeżyją, pójdą w swoją stronę, a ty zostaniesz sam, tonący w kompleksach. Żyj swoim życiem zamiast emocjonowac się ładnymi i lubianymi. :)

Gość IZABELKA L.13
AKURAT JEŚLI CHODZI O WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE TO BARDZO SIĘ ONO ZDEWALUOWAŁO!!!!DZIŚ KAŻDY MOŻE STUDIA SKOŃCZYĆ,WYSTARCZY,ŻE PÓJDZIE NA PŁATNE STUDIA!!!BEZ URAZY,ALE DZISIEJSI STUDENCI PISAĆ POPRAWNIE NIE POTRAFIĄ,JUŻ NIE WSPOMNĘ O TYM,ŻE WCALE KSIĄŻEK NIE CZYTAJĄ!!!WIĘC TO DLA MNIE NIE JEST WYZNACZNIK!PRZYKRE JEST JEDNAK TO,ŻE TY OCENIASZ LUDZI POD KĄTEM TEGO JAKĄ SZKOŁĘ SKOŃCZYLI???A PRZYSZŁO CI MOŻE DO GŁOWY,ŻE KTOŚ MOŻE NIE MIEĆ WARUNKÓW ŻEBY SIĘ UCZYĆ???ZNAM OSOBIŚCIE KILKA OSÓB,KTÓRE MUSIAŁY PRZERWAĆ NAUKĘ ,BO RODZICOM TRZEBA BYŁO POMÓC!!!DLACZEGO NA TEJ PODSTAWIE KOGOŚ SKREŚLASZ????TO JEST PŁYTKIE I KRZYWDZĄCE.NATOMIAST WIELE STUDENTEK DORABIA,NAPISZĘ ORDYNARNIE DU .Ą!!!ALE SĄ STUDENTKAMI!!WIĘC WDŁ.CIEBIE KIMŚ LEPSZYM. OJ,PŁYTKIE TO TWOJE MYŚLENIE I NIEDOJRZAŁE!!!NIE ZNASZ LUDZI WCALE I KIERUJESZ SIE W ŻYCIU DURNYMI STEREOTYPAMI!!!A JEŚLI POTRZEBUJESZ MEGA ATRAKCYJNEJ WIZUALNIE KOBIETY ŻEBY SIĘ DOWARTOŚCIOWAĆ TO SMUTNE TO!!!

Ależ ja żyję swoim życiem. Tylko nie jestem osobą, która ciągle musi z domu wychodzić spotykać się z ludźmi. Mam potrzebę raz na jakiś czas zaimprezować, częściej nie.

Co gorsze wydaje im się że to właśnie jest emancypacja. :( Dziewictwo, to teraz powód do wstydu. Zniewieścieli faceci malują paznokcie i podkreślają kredką wyrazistość swoich pustych oczu. :O Homoseksualiści chodzą po ulicach i żądają szacunku. Co się dzieje? Czy to koniec zdrowej cywilizacji? A gdzie w tym wszystkim ideały, chęci stworzenia zdrowej solidnej rodziny. Kochającej swoje dzieci, jak największego skarbu na ziemi...? :D

Nie szukam mega atrakcyjnej tylko przeciętnej, ale już w miarę ładnej, podobającej mi się

A wy myślicie, że trądzik to parę pryszczy. Trądzik to często choroba poważniejsza, zostawiająca trwałe zmiany, przerostowe blizny. Czasem u niektórych tworzą się zmiany, które trzeba usuwać chirurgicznie np. sebaceous hyperplasia

Gość IZABELKA L.13
RESZTĘ MOJEGO WPISU POMINĄŁEŚ?????A PRZECZYTAŁEŚ CHOCIAŻ WSZYSTKO,A NIE TYLKO OSTATNIE ZDANIE??? LUBIĘ DYSKUSJĘ I WYMIANĘ POGLĄDÓW,ALE TY MNIE WKURZAĆ ZACZYNASZ,TA ROZMOWA PROWADZI DONIKĄD I NAPRAWDĘ ZACZYNAM WIERZYĆ,ŻE MASZ GÓRA 15 LAT!!!!

Nikt nie jest idealny :P :P Skoro księża wiedzą tyle o seksie, to dlaczego ja mam nie wiedzieć, jak powinna wyglądać "rodzina" :D