Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem na diecie

Motywujemy się wzajemnie w diecie!

Polecane posty

Dziewczyny, od 8 października, kiedy to założyłam tutaj inny wpis "Zaczynamy dietę życia" udało mi się schudnąć 4 kilogramy, ale niestety, kiedy wszystkie inne dziewczyny zaczynające ze mną - zrezygnowały - moje nastawienie niestety zmieniło się.. Dziś zjadłam okropnie wiele i cały czas mam ochotę na więcej i postanowiłam, że założę nowy temat, w którym przede wszystkim będzie chodziło o MOTYWACJĘ! :) Tutaj piszemy o swoich dokonaniach motywując innych! A dwa razy na tydzień będę podawać jakiś temat, na który będziemy dyskutować i motywować się! :) Oprócz tego będziemy pisać nie tylko o diecie, ale i o upiększaniu się, czy to makijaż, czy ubrania.. wszystko, co dziewczyny kochają najbardziej ;PP :) Jeśli dołączacie do KLUBU MOTYWACJI - napiszcie komentarz, do czego dążycie i ile się już borykacie z problemem! RAZEM DAMY RADĘ :D - Jest jedna zasada - Nie istnieje zdanie "nie dam rady"! Zapraszam wszystkich, bez wyjątku! :)

Gość phiiii
jw

Gość markusia
witam, ja od jakiegos czasu prubuje schudnac a ilekroc schudne to potem tyje 2 razzy wiecej i probowalam zrzucic wage z 64 na 60 i po roku wyladowałam na 71 postanowilam sie wziab za siebie chce zrzucic do swiat 7 kilogramów chce zrobic mezowi niespodzianke w postaci striptizu na rocznice a obecnie to sama wstydze sie stanac nago przed lustrem musze schudnac i to utrzymac

Gość Mrs. Lovett
163 cm, 60 kg, 23 lata, cel - 56 kg. Moim problemem są zaburzenia psychiczne, przez które mogę przez kilka dni nie jeść albo wpieprzyć 0,5 kg ciasta w akcie nienawiści do samej siebie. Ogólnie stosuję racjonalną dietę i trzymanie jej nie jest dla mnie wyrzeczeniem

Mrs. Lovett, mam podobnie- mam przez parę dni wstręt do jedzenia, najadam się połową jogurtu aż brzuch boli... a po paru dniach mogłabym zjeść lodówkę :( W dodatku prowokowałam wymioty... Na razie odchudzam się raczej zdrowo. Dziś zjadłam zdaje się niemal 1000 kcal (bo jestem właśnie na tej diecie :) ) ale chyba pozwolę sobie na przekroczenie limitu jeszcze o 100... Mam wielką ochotę na jabłko :)

Gość Mrs. Lovett
Ale ja się nie odchudzam, nie robię nic w tym kierunku. Te 56 kg to może kiedyś jak samopoczucie się poprawi

Gość markusia
a moim problemem jest efekt jojo bo schudbac ja potrafie bardzo duzo tylko potem jak sie dieta skonczy to leceeeeeeeee ale mam badzieje ze w wami nie polece do 15 grudnia mam zamiar schudnac 7 kg czyli wrucic do wagi poczatkowej 64 potem mala przerwa do sylwestra mam nadzieje nie utyc moze ten jeden kilogram nastepnie od poczatku nowego roku zrzucic jeszcze 5 kg i utrzymac wage 60 kg bede tu zagladac codziennie moze nie wespre dietetycznymi przepisami ale bede z wami

Gość nbhgfhg
też się odchudzam, spadło 7 kg. zaczynałam podobnie jak autorka, z 86,5. Dziś rano 79,3 kg. Jakoś idzie, raz lepiej, raz wpieprzam krówki :(. Ale ciągle jakoś idzie ta waga w dół. I mam pytanie - jak to jest, bo mimo tych -7 kg nie widać tego bardzo. Po obwodach bardzo skromniutko, choć wchodzę w stare spodnie:). to jest tak, że jak się schodzi z dużej wagi (mam 167 cm) trzeba zrzucić dużo, by różnica w wyglądzie była zauważalna?

Gość markusia
kiwi ja przysiegam na meza ze dotrwam

Gość markusia
i jesli numerek 1988 to rok urodzenia to jestesmy w tym samym wieku za 3 dni mam urodziny ale nawet nie mam ich z kim obchodzic bo maz w delegacji takze na pewno nie zgrzesze

markusia Kochana mi juz tu tyle przysięgało, obiecywało wiele chciało:) ale niestety poległy bardzo szybko:( cięzko tu jest znaleźć naprawdę dziewczyny na dłuższą metę :)

Gość markusia
no powaznie wytrwam i sie nie poddam 65 do konca roku musi byc

Gość markusia
kiwi no mam nadzieje ze nie ten sam a jesli by byl i u ciebie go nie ma i u mnie tez znaczu ze ma 3 babe jak w "trudnych sprawach"

Gość markusia
teraz 71 czyli 6 kg przedemna ale chce je stracic do 15 grudnia a potem nie obrzerac sie w swieta i miec nadzieje zeby nie utyc, a od poczatku roku chce zgubic jeszcze 5 i wazyc 60 juz do konca mych dni

Gość markusia
a gdzie załozycielka tematu/ mam nadzieje ze sie areobikuje :)

Gość markusia
ja zreszta tez musze ruszyc to moje bezrobotne dupsko sprzed telewizora

ja mam 2ke dzieci i bardzo duuuzo ruchu :D do tego rowerek :D a jak starsza w przedszkolu to z młodsza do 14:30 na spacerku:D

Gość markusia
ja niestety rowerka nie mam:( natomiast mam dziecko i mimo to ruchu napewno mam za mało

ja mam duzo:) od rana do 14 30 na spacer na 15 do przedszkola:) potem obiad, jakies roboty w domu :) zabawa kapanie dzieciaków, potem rowerek i ruch jest :P

Dzięki dziewczyny, ze tyle Was się tutaj znalazło.. Spróbuję każdej z Was coś od serca napisać..:) markusia - będziemy Ciebie motywować, by sie Tobie udało zrzucić 7 kilogramów! I będziemy namawiać Ciebie do utrzymania a życia..:) Dasz radę, kochana! Powodzenia.;p Mrs. Lovett - ja dziś w akcie desperckim brzydko mówiąc zeżarłam kremówki chyba ze 3 czy 4! To najważniejsze, że racjonalny masz sposób odżywiania, a może dorzucisz do tego trochę ruchu..:) W takim razie witam w gronie! ^^ markusia - Chyba My wszystkie mamy problem z jojo.., ale teraz odchudzamy się raz na zawsze robiąc wszystko, by to stało się naszym stylem życia. :) Ja mam podobne plany, tyle że zaczynam z większej wagi.. :// ale do 24 grudnia chcę sporo zrzucić :) Zaglądaj, aktualizuj, motywuj! :D nbhgfhg - Ooo! Gratuluję, ja mam nadzieję w tym tygodniu 79 kilogramów, ale.. nie wiem..:) Ja też raz lepiej, a raz wpieprzam Kremówki (szczególnie dzis :) ) Ja jak raz zrzuciłam 8 kilogramów to było trochę widać i w spodeniachy też się mieściłam, ale.. wróciły jojo. ale wiesz, moze Ty tego nie widzisz, ale skoro się mieścisz to chyba udało Ci się, ale może sama nie widzisz tego, a nikt z otoczenia nie mówi tego Tobie? kiwi1988ldz - Ja pociągnęłam już miesiąc i mam zamiar jeszcze do lutego.. założyłam nowy, bo reszta ludzi olała mój wątek, a samemu trudno przez dietę samemu. wow jak Ci się udało? :) Znalazłaś mnie Kiwi..:) A ja Ciebie ;P Wytrzymałam miesiąc niecłąy i wierze, ze mi się uda jeszcze..:) Moim celem jest 60 kg, dopóki nie osiagnę tego.. cały czas walczę. markusia - ja dziś się na cmentarzach naareobikowałam... :) :D nie było mnie, ale już jestem..

Gość markusia
dobra dziewuszki ja ide spac bo juz mam ochte na słodkie poza tym ponoc spiac tezspalamy kalorie no to do dziela dobranoc sie z paniami :)

Gość markusia
witam widze ze chyba tylko ja tu jestem bezrobotna bo nikogo o tej porze nie ma...narazie moja silna wola jest bardzo silna :) chyba sie poareobikuje dzis a co:) pozdrawiam

Gość qwrtrty
jakie macie diety ?