Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeeeeju

Spotkałam koleżanke na cmentarzu miała ubraną koszulke z pentagramem i glany!!!

Polecane posty

Gość jeeeeju

według mnie takie metale powinny odpuścic sobie swoje satanistyczne pajacowanie na czas świąt :-o kto to widział zeby tak na cmentarz chodzić :-o

Gość jeeeeju
ludzie wokół sie az patrzyli na tą "wampirzyce" wzrokiem mówiącym "co ta satanistka robi na cmentarzu" i sie zgadzam z nimi :-o

Gość nffk
Spierdalaj moherze

Gość jeeeeju
ta, 18 letni moher, po prostu jestem normalna :-o

Gość nie oblizywac sie!
Jej wygląd to jej sprawa, aczkolwiek tez nie jestem toleracyjna w stosunku do ,,metali'' ;)

Gość kikikikikikiaaaa
jej sprawa nic Ci do tego poza tym moze tylko szpanuje swoim wygladem

Gość nffk
Normalna? Zdefiniuj normalnosc,bo chyba mowisz o czyms innym. Skad wiesz,ze ona jest nienormalna? Lecisz kurwa na kafe i obgadujesz tepa strzalo. I kto tu jest normalny? Nos nawet kiece do kostek i daj innym byc takimi,jacy sa. Zajmij sie soba padalcu zasciankowy.

Gość leczyć to trzeba
ubrała się bo tak jej sie podoba - jeśli to sprawilo ze sie dobrze czuje to OK, sama nie jestem fanka takich strojow i mi sie nie podobaja

Gość kurnajakto GOLarz 666
Dajciemi zaruchać d00peczki! Moje gg to 5473221 Zapamiętajcie mój numer gadu-gadu! Czekają Was olbrzymie pieniądze dzięki mnie!

Gość nffk
Niech kazdy patrzy na swoja srake i bedzie duzo przyjemniej

Gość to powiedzzz
jak widziałaś koszulkę ? przecież dzisiaj była piździawica i deszcz więc pewnie miała kurtkę

Gość jeeeeju
bluza z pentagramem z kapturem czarna

Gość nffk
a cmentarz to rewia mody pindo wsiowa?? Zbiora sie kurwa i tylko dupska obgaduja. Jak sie lezie na cmentarz poogladac kto jak jest ubrany,to wybacz hahaha. Same mohery maja miec wstep?? O czym zalozylabys wtedy topik? Szczurze.

Gość bambaryłe
kurwa taki mróz a ona w koszulce samej popierdalała?

Gość glany jak glany
to akurat nie ma znaczenia, ale pentagram mogła sobie darować, w końcu cmentarz katolicki to poświęcona ziemia należąca do kościoła, więc zarówno przychodzenie do kościoła jak i na cmentarz z pentagramem to wg mnie totalny brak szacunku do religii katolickiej. Oczywiście nikt takiej osobie nie zabrania mieć antykościelnych poglądów, ale to niech nie przychodzi na cmentarz i niech nie udaje katolika

Gość nffk
Jebane katole srajacy tylko ryjami na innych :O

Gość ssaa
Sam jestem metalem, ale pentagram akurat do cmentarza nie pasuje. Może sobie kobita mieć swój styl ale pewien poziom kultury i taktu wypadałoby mieć.

Gość jeeeeju
nie miała kurtki ani czapki ani szalika, tylko te oczojebne swoje czerwone włosy, arafatke tą bluze, czarne spodnie i długie glany do kolan prawie

Gość glany jak glany
ale jesteście głupie, autorce pewnie nie chodziło o to, że ona się brzydko ubrała (chociaż może po części też bo wymieniła glany), ale o to, że miała pentagram i ogólnie afiszowała się ze swoimi antykościelnymi poglądami. Wszystkich Świętych jest świętem chrześcijańskim i wnerwia mnie jak ktoś przychodzi do kościoła albo na cmentarz właśnie z pentagramem który jest znakiem diabła. Głupie smarkule myślą, że są modne i szpanują znakami o których w gruncie rzeczy nie mają pojęcia

Gość nffk
A tu wsiowa dziewko najpierw sie dowiedz co oznacza pentagram. Tepa strzalo

Gość glany jak glany
nffk jak jesteś niewierzący to po cholere chodzisz na cmentarz, palisz świeczki i modlisz się nad grobem? a to w jaki sposób się wyrażasz świadczy tylko o TObie i Twoim braku kultury :o

Gość nie oblizywac sie!
,,Sam jestem metalem, ale pentagram akurat do cmentarza nie pasuje. Może sobie kobita mieć swój styl ale pewien poziom kultury i taktu wypadałoby mieć. '' Może ona nie bardzo rozumie, czego symbolem jest ten pentagram. Za czasow szkoły widywałam takich ,,metali'' obwieszonych jednoczesnie pacyfką, anarchią i pentagramem, a przy kostce przypinka metallicy i zawieszka z jakimś rozowym kotem.

Gość nffk
A jebaj sie. Nie taki ochlap,ktory tylko dupe obrobic potrafi,bedzie mnie krytykowal jebnieta psia szmino hahabaha

Gość glany jak glany
nie będę zniżała się do Twojego poziomu dyskusji, ale wyjaśnię Ci, że od XIV w pentagram jest uważany za znak szatana.

Cmentarz nie jest tylko katolicki, większość to cmentarze komunalne, leżą tam różni ludzie. Ja nie jestem chrześcijanką, ale 1 listopada idę na cmentarz, zanieść kwiaty i postawić świeczkę, bo taka jest tradycja i nie ma to nic wspólnego z jakimś chrześcijańskim czy katolickim świętem. Mogła iść jak chciała.

Gość ssaa
Zapewne, nie jest na tyle bystra aby zdać sobie sprawę jak bardzo i dlaczego podobna symbolika może mierzić.

Gość glany jak glany
no właśnie tak się składa że 1 listopada jest katolickim świętem

Gość ssaa
i tu nie chodzi o to czy mogła/ nie mogła. Żyjemy w demokratycznym kraju. Ale wolnośc i swoboda nie wyłącza pewnego obycia i szacunku.

Kazdy ma prawo pojsc na cmentarz,a to w co sie ubiera to kazdego indywidualna sprawa.Jestem katoliczka,ale nie jestem nawiedzona i szanuje innych i ich ubor.Moim zdaniem liczy sie pamiec o tych,ktorzy odeszli,a nie cmentarna rewia mody