Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretetet30

Masaze Erotyczne - zdrada

Polecane posty

Gość Nefretetet30

Witajcie, kiedys juz zakladalam podoby temat, chodzi o masaze erotyczne, na ktore chodzil moj chlopak, podczas naszego bycia razem, chodzil tam przez 3 lata zwiazku, nastepnie sie sam przyznal, po dlugim namysle rozstłałam sie z nim, jednka nie moge o nim zapomniec, on tez o nas walczy od prawie 4 miesiecy wciaz prosi o powrot, Ja jakos nadal nie moge mu tego zapomnbiec ale wciaz go kocham.

Gość misiu768
a nie nabralas do niego obrzydzenia???

Gość Nefretetet30
MAM sprzeczne uczucia z jednek str zal i obrzydzenie a z drugiej widze jego milosc to z ecaly czas walzcy

Gość misiu768
a wiesz czy teraz on tam znow nie chodzi? moze jest uzalezniony?

Gość dobrze zrobiłas nie ma o co
walczyc koles bedzie juz zawsze taki co z tego ze sie przyznał czy to cos zmienia NIC ja bym sie nawet nie zastanawiała po co Ci za kilka kolejnych lat dowiedziec sie znów ze to robi zastanów sie

Gość pamietam ten topik
po ile macie lat?

Gość Nefretete30
Czy to wazne po ile mamy lat? Teraz pytam co Wy na to? Gdy mial jakis tam czas a on wciaz na mnie czeka?

Gość chilii
a na czym polega taki masaz ??

Gość kjxhsbd
chodzić tam nie przestanie - jesteś w stanie pogodzić się z tym? chyba nie

Gość Nefretete30
Chodził tam przez 5 lat swojego zycia, najpierw bedac z inna osoba, potem ze mna 3 lata, mowil ze przez 3 lata byl 4-5 razy, twierdzi ze sie zmienil, na czym polega masaz na masazu calego ciala a na koncu jest doprowadzanie faceta do orgazmu poprzez masaz penisa.... On caly czas prosi o powrot, to mnie zaczyna lamac, bo widze ze nie moze o mnie zapomniec

Gość chilii
nawet nie slyszalam o czyms takim, dziwne to, nie bardzo rozumiem czemu ma to sluzyc, od takich rzeczy sa domy publiczne a nie gabinety masazu- ciekawe czy kobieta pracujacym tam to nie przeszkadza

Gość Nefretete30
Ale to nie sa zwykle panie fizjoterapeutki, pani na takim masazu oma zaklad wlasny, podczas masazu jest w stringach samych, zeby szybciej rozpalic faceta, wiem juz o tym duzo bo wiele niestety juz o tym czytałam... CO WY Na to? On teraz za mna biega, goni, placze... Wrocilybyscie?

Gość Nefretete30
Teraz twierdzi ze sie zmienil ale chodzil tam przez 5 lat swojego zycia, mimo ze mial kiedys kogos potem mnie, byla milosc, seks itd a mimo to chodzil na masaz tego typu...

Gość taka prawda..
nie wrocilabym, nigdy w zyciu. patrzec na niego nie chcialabym, znajdz sobie kogos innego poki jestes mloda..

Gość dpmwapwmag
Salony masażu erotycznego to po prostu przykrywki dla agencji towarzystkich, które w Polsce nie sa legalne. Autorko on nie chodził na masaze tylko do burdelu i nie korzystał z usług masazystek tylko prostytutek! Wiesz tylko to o czym sam cie poinformował, ja bym mu nie wierzyla, ze nie bylo pełnej penetracji. Lepiej sie przebadaj, a dziwkarza sobie odpuśc.

Gość weroniiiii24-23
ja pier.... Ty chyba nie piszesz powaznie? zadna normalna kobieta na Twoim miejscu nawet by sie nie zastanawiala,olej go!!! on takie swinstwa robil a Ty jeszcze chcez z nim byc. Chyba to podszyw,no nie wierze ze sa takie kobiety!!!

Gość Nefretete30
On juz w sumie raz mi obiecywal wtedy chodzilo o zwykly masaz prosilam zeby nie chodzil a ON i tak polazl na taki erotyczny, sam sie przyznal do wszystkiego, mowi ze teraz jest innym czlowiekiem, pewna osoba mi powiedziala, ze warrto dfac szanse, ze on teraz skoro juz raz mnie stracil bedzie mnie teraz bardziej pilnowal zeby juz tego nie stracic, natomiast bylam tez u seksuloga ktory mow xze nie byl moim mezem i mial prawo chodzic na takie cos...

Gość Nefretete30
I przestancie z tym podszywem, ja na prawde to rozwazam.... Wiem jestem naiwna

Gość Nefretete30
Zwykle wybieral panie z ogloszen z roksa.pl Kurde on byl zawsze taki uczciwy, co taki porzadny facet tam robil?

Gość weroniiiii24-23
prawo??? lepiej sie przebadaj. I nie pisz glupot,tylko go bronisz no nie wierze w to co piszesz

Gość dpmwapwmag
Sama sobie odpowiedzialas. Porządny tam nic nie robi, bo by nie poszedl. On widocznie porządny nie jest.

Gość Nefretete30
Ale wiecie co mnie do niego przyciaga? To ze mimo tych kilku mies on wcaiz jest sam, a wiem ze moglby juz kogos miec, wciaz prosi o szanse, ktory by tak sie ponizal?

Gość taka prawda..
ogarnij sie dziewczyno. na prawde moglabys mu wybaczyc wiedzac ze sie podniecal na takich masazach? ze chcial wyruchac masazystke(a raczej prostytutke) ? a jak nawet nie to po takich masazach zwalal sobie konia myslac o tej co go masowala? to zdrada nawet jak nie fizyczna to emocjonalna! :o a ty sie zastanawiasz :o zal mi ciebie dziewczyno, masz w ogole poczucie godnosci?

Gość taka prawda..
a skad ty mozesz wiedziec czy nie chodzi teraz na masaze erotyczne jak nie jest z toba?! watpie by sie nagle zmienil, nie ma takich cudow :o

Gość angeloflove
Przez 5 lat?! To zakrawa nie tyle o pasje, co o uzaleznienie. Skoro chodzil przez 5, dlaczego teraz mialby to zarzucic? Dlatego, ze Ci tak powie? Jakos nie mial problemu ukrywac tegoz faktu wczesniej, wiec klamstwa i zatajanie ma w naturze. Widocznie ani jego eks, ani Ty ani zadna inna jego kobieta nie wystarcza mu. Musisz miec ten rodzaj dodatkowej podniety, bodzca. Ja nie chcialabym miec z kims takim do czynienia juz nigdy wiecej:O

Gość angeloflove
*musi

Gość Nefretete30
tzn tak dokladnie to tam sa rozne pocje baba moze masowac rownie dobrze piersiami za doplata, on mowi ze w zyciu nie bral dodatkow, tylko masaz plus koncowka reczna czyli ten masaz penisa az do orgazmu, wiem samo to co pisze jest ohydne, jestem nienormalna, moze wlasnie dlatego potrzebuje uslyszec takie slowa, ktore mnie obudza

Gość angeloflove
Po prostu boisz sie, ze juz zostaniesz sama, ze nikogo nie znajdziesz. szkoda tylu lat razem, zeby tak to zmarnowac. I sama sobie chcesz wmowic, ze takie numery przez x lat to nic zlego w sumie. Chcesz uspokoic swoje wlasne sumienie i zagluszyc glos rozsadku, ze strachu przed samotnoscia (ewentualna). To droga donikad, moim zdaniem.

Wykażesz się skrajną głupotą, jeśli do niego wrocisz. Zdradzający tez twierrdzą że kochają tych, których zdradzają. gdzie tu sens i logika. Opamiętaj się i poszukaj kogoś kto nie ma takich problemów. A fe... dotykać penisa, którego masowała jakaś łajza,a wcześniej nie wiadomo co z tymi łapami robiła... że w ogóle dotykałaby mojego faceta. Nigdy.