Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretetet30

Masaze Erotyczne - zdrada

Polecane posty

Gość dpmwapwmag
Doprowadzanie faceta do orgazmu za pieniadze to prostytucja. Czy ty tego nie rozumiesz? :o jak mozesz sie jeszcze zastanawiać nad byciem z notorycznym kłamca i kur*wiarzem. Nie masz szacunku do siebie? To chyba pytanie retoryczne:o

Gość taka prawda..
no niestety dziewczyny, nie ma szacunku do siebie ani godnosci. pozostaje nam sie cieszyc ze my nie jestesmy takie.. a to juz duzo :)

Gość Nefretete30
Z jednej strony to moja glupota a z drugiej jeggo zachowanie teraz miesza mi w glowie, ostatnio bylam chora od razu zwolnil sie z pracy i przytjechal do szpitala, caly czas mowi ze musimy byc razem mysle ze wiekszosc gosci od razu by odpuscila

Gość dpmwapwmag
Bo wiesz juz o jego "hobby", wiec wracając do niego dałabys mu na nie niejako pozwolenie. Jemu o to chodzi, bo skoro wybaczyłas raz to wybaczysz i drugi i trzeci... a gdzie on druga tak naiwna znajdzie? :o

Gość mazzy7
nie dziwie sie ze ciagle skacze kolo ciebie, malo ktora by sie w ogole zastanawiala nad powrotem w takiej syt. gosciu ma laske + super doswiadczona masazystke niezle to wymyslil chyba tez pojde na masaz erotyczny.ale ja nie zdradzam nikogo :)

Gość Nefretetet30
przekonaliście mnie :) nie wrócę do tego dziada

Gość Nefretete30
No i po co piszesz pod moim nickiem? Bezesnsu jak sie nawet chce komus cos takiego robic?:(

Gość zdecydowalas juz autorko??
wrocisz do niego? jak tak to cie podziwiam ja bym nie potrafila na niego patrzec

Gość Nefretete30
NIe mowie, ze wroce, z jednej strony to rozwazam, bo widze jak on sie stara, a z drugiej str ten caly masaz sni mi sie po nochach, budze sie zlana potem z nerwo, serce wali mi jak oszalale, nie wiem tez jakbym miala sie z nim kmochac teraz chyba bym zawsze juz miala kompleksy pt ze nie jestem az tak dobra... a z drugiej widze ta jego milosc i to ze kazdy facet juz dawno by o mnie zapomnial, a on modli sie i prosi o powrot, mowi ze jest teraz kims innym...

Jak z nim będziesz będzie Cię zdradzał na 100 % Skoro Ci to odpowiada to ok :) Tylko uważaj by Cię nie zaraził czymś :o Na pewno się rucha z tymi dziwami ... :o Masakra i Ty się jeszcze zastanawiasz, facet Cię zdradził nie raz, nie dziwię się że faceci śmieją się z kobiet i mówią że sa mniej inteligentne od gatunku męskiego ! I służą do gotowania, prania, prasowania, ruchania, pomiatania na wszelkie strony wszechświata, noszenia piwa w zębach i znoszenia wszystkiego o co poproszą łącznie z wybaczaniem za rzeczy niewybaczalne ! Trochę godności dziewczyno ! On Cię bajeruje jaki o jest dobry robi słodkie oczka manipuluje Toba jak chce a Ty się godzisz na to ... a on pewnie w duchu się z Ciebie śmieje. Obraca Tobą jak chorągiewką. Co by było gdybyś mu powiedziała że przez kilka lat chodziłaś do facetów na masaże erotyczne ? Zostawił by Cię bez wahania ! Żałosne, nie chce mi się denerwować dzisiaj.

Gość filetowa żaba
Abstrahując już od kwestii wybaczania zdrady (bo to była zdrada), to ja w życiu bym nie wierzyła jęczącemu facetowi i jego pseudo miłości. Koleś został z niczym i mu szkoda, więc chodzi za Tobą. Standard, większość tak robi :D Powiem Ci, że dwóch moich byłych tak za mną chodziło, zapewniali, że jestem kobietą ich życia, że chcieli się oświadczać, że beze mnie nie mogą żyć. Spotykając się już z następnymi dziewczynami he he :-) idioci, mogli myśleć wcześniej a nie po fakcie. Dla mnie sprawa prosta - nie wierz takiemu facetowi, tylko zacznij na nowo, bo szkoda życia na wieczne zastanawianie się: "czy dobrze zrobiłam wybaczając".

Gość Kto TO??
A ja bym dala szanse chyba

Gość MEEEEEEN
Jedna rzecz drogie Panie, dlaczego nie wierzyce w to, ze kudzie sie zmieniaja???????? Facet tez jest czlowiekiem moze pojal, moze nie wiedzial ze az tak ja tym skrzywdzi?

Gość ojojojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
w zyciu bym nie wybaczyla. to kurwiarz, zapomnij o tym padalcu.

Przez 5 lat chodził i nie przestał. Myślisz, że teraz przestanie? Off koz, jestem za dawaniem szansy każdy na nią zasługuje, ale nie w takiej sytuacji. Poza tym on już chyba jedną dostał, prawda? Dziwi mnie tylko, że sama nie nauczyłaś się takiego masażu.

Gość kurde blaszka 37
Ja jako jedyny facet w tym topicu powiem wam, że nie ma nic złego w masażykach erotycznych. Szanująca się masażystka robi tylko zakończenie ręczne, nie bierze fiuta do japy, nie pozwala wkładać palców do tzipki, nie zdejmuje majtek. Klasyczny masaż zakończony ejakulacją, nie ma w tym nic złego.

Gość Patryyyyyk
OTOZ TO!!!!!!!! Wielka mi rzecz

Gość kurde blaszka 37
nooo, widzę że mam sojusznika :-) Rozróżnijmy kwestię chodzenia do burdelu i pakowanie fallusa w tzipki prostytutek, to i ja tego nie popieram.

Gość Nefretete30
Moj eks wlasnie tez uwazal ze to nic lzego... Czy kazdy afcet tak uwaza?

Gość funkystylee
kazdy facet korzysta z takich uslug, ale tylko nieliczni jak twoj maja jaja, zeby sie do tego przyznac. musi ci bardzo ufac i wiedziec, ze jestes bardzo za nim. wiec widzisz, to calkiem normalne, a ty nie chcesz sie zgodzic na powrot. tylko skoro to normalne, czemu obiecywal? ze juz nie bedzie tam chodzic?

Gość Nefretete30
Nie rzpumiem Twojej wypowiedzi funkystyle? Niby piszesz ze to ok a potem ze nie

Gość Kunodek29
Kurwa nie rozsmieszajacie mnie, NIIE KAZDY CHODZI NA TAKIE MASAZYKI!!!!!!

Gość kurde blaszka 37
funkowi chodziło o to, że powinnas się zgodzić na powrót i pozwolić mu nadal korzystać z masaży

"kazdy facet korzysta z takich uslug" xxx Każdy? Może samotny, może prawiczek. Erotoman, zwłaszcza gawędziarz. funkystylee, po co prowokujesz?

Gość funkystylee
Damascenka, trudno bylo sie oprzec, a byla nadzieja, ze autorka zrozumie, ale nie :(

Gość ale jaka jatka
damascenka ma na myśli kwestię, że każdy facet chodzi na masaże, jakaś połowa chodzi na normalne ruchanie do burdeli. Na masaże do masażystek erotycznych nie chodzą jedynie pedały, bo dla nich to żadna przyjemność.

Gość jak można chcieć
być z kimś takim??? nie rozumiem tego/ ludzie są dziwni !

funkystylee xxx Nie, Funky. Ona nie zrozumie. ale jaka jatka "damascenka ma na myśli" xxx Nie wiesz, co mam na myśli.

Gość Nefretetet30
Nie mozecie mnie poptraktopwac powaznie?

Gość funkystylee
Tak powaznie jak twoj facet czy troche bardziej?