Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale wpadka...

spałam nago z moim narzeczonym i weszła jego mama

Polecane posty

Gość ale wpadka...

zerwałam się od razu a ona od razu wyszła. Kiedy zeszliśmy na dół od razu nas zawołała i powiedziała że przeprasza, że weszła ale chciała uchylić okno bo ogólnie wietrzyła dom a marcin powiedział że nie wraca na noc, nie wiedziała że jesteśmy w pokoju... to akurat prawda bo mieliśmy spać u mnie ale wyszło że jednak do niego było bliżej wracać... i powiedziała, że nie popiera tego ale nie ma zamiaru wypowiadać się na temat życia dorosłych ludzi i tk w grudniu ślub tylko nie chce głupich sytuacji bo ona chce żebyśmy cały czas przyjeżdżali do niej razem itd bo niedługo on się wyoprowadza do naszego mieszkanie które zresztą jego rodzice pomogli nam kupić i że wie że nie powinna wchodzić ale nie wiedziała i przeprasza i żebyśmy wszyscy zapomnieli o sprawie ale i tak mi głupio... jak myślicie co ona sobie teraz mysli tak naprawdę???

Gość ale wpadka...
a on jest najlepszy cały czs mówił "dobra mamo już nie mów, nie przeżywaj" a oona nie nie bo chcę to wyjaśnić żeby było normalnie i cały czas mówił że spoko matkooo ale wstyd

Gość ale wpadka...
nie wiem co myśli teściowa może jestem już nikim w jej oczach a tak się dogadywałyśmy....( naprawdę nawet jeździłyśmy razem na zakupy a teraz wstyd mi spojrzeć jej w oczy

podszyw... wolałabym żeby ktoś mądrzejszy się wypowiedział czy moje sotsunki z teściową się posują jak myslicie>>>

ladnie sie zblaznilas przed przyszla tesiowa. Pewnie sobie pomyslala, ze rozwiazla dziwka z ciebie, sama bym tak pomyslala ijeszcze bezwstydnie w domu przyszlej tesciowej, nie masz wstydu dziewczyno

Gość ale chyba spoko
ta twoja teściowa, że chce wszystko załagodzić...

Gość nffk
O kurwa,jakie tepe lby hahaha. Tesciowa wydaje sie ok. Wyluzuj,minie tydzien,wszyscy zapomnicie. Przeciez to nic nienormalnego!!!!! Weszla przez przypadek. Nie robmy halo.

tesciowa z grzcznosci chciala zalagodzic sytuacje, ale swoje pomyslala, ze jego syn zadaje sie z puszczalska dziwka i bedziesz w przyszlosci rodzinie przynosila wstyd

Gość nffk
Nie sluchaj yego trolla beatki,jest znana na kafe ze swojej tepoty i wulgarnosci. Zero takie.

Gość nffk
Naprawde nie dyskutuj z nia,bo ona sie tym karmi.

Gość nffk
Na pewno nie. Sama byla mloda. Poza tym bierzecie slub. No chyba,ze jakas zagorzala moherka,ale nie sadze,bo nie pozwolilaby wam w ogole spac razem. Przeciez seks to naturalna sprawa!!

Przecież nic się nie stało.jesteście dorośli oboje,po zaręczynach,w grudniu ślub.Mam wrażenie,że przeżywasz bardziej niż przyszła teściowa ;).Wyluzuj.

Gość nie stresuj sie tak :)
z tego co piszesz to Twoja tesciowa spoko babka, wytlumaczyla sie Wam i po sprawie, powinnas ja rowniez przeprosic, ze przez Was zle sie poczula i zapomniec o sprawie. Dodaj, ze Ty rowniez masz nadzieje, ze mimo zaistnialej sytuacji wasze dobre relacje sie nie zmienia i koniec tematu!

Gość bxbbbz
Wyluzuj kobieto,mamy 21 wiek,przeciez tesciowa sie domyslala ze.to robicie,teraz sie tylko upewnila,2 doroslych ludzi przed slubem przeciez nie bawi sie lego

no mimo to ona chodzi do kościoła i jest mi dlatego głupio... zresztą ona ma syna w wieku 5 lat miała 20 lat przerwy :D i kiedy mówiła żebyśmy tak nie mówili przy nim, że ja tu śpię bo on wszystkim papla taki jest i po co to komu wiedzieć czy spimy razem czy mnie a nie widział mnie bo jesteśmy na innych piętrach i jak coś to niby przyszłam więc zdaje mi się, że jest jakoś wierna zasadom chce dobrze wychować młodego i mojego też tak zapewne wychowywała

Gość hahahahah syna w wieku 5 lat??
no co Ty :)

no tak była w ciąży po moim chłopaku 2 razy poroniła opowiadała mi kiedyś i nie chciała więcej próbować ale kiedy on wyprowadził się poszedł na studia, do pracy to nie chciała sama siedzieć szczególnie że mąz zagranicą ma firmę a ona tutaj dentystką jest i szkoda jej było zostawiać i do męża jechać a tak ma małego w domu + pies i fajnie jej :)

Gość 676745677
myślę, że teściowa nic Ci nie powie!!!:)

Gość 676745677
ale byłoby mi wstyd :)

Gość 676745677
nie o tym mowa w wątku

Gość na pewno się wkurzyła
ale jest posko :):):)

Gość wpadka to by była
gdyby wszedł teść :D a tak to nic się nei stało

Gość ramota
Mi się kiedyś zdarzyło, że wszedł mój przyszły (niedoszły) teść i widział mój nagi biust. To dopiero była masakra!

mysli sobie - ze uprawiasz seks z jej synem;-)) w sumie to zachowala sie okej - nad czym to deliberowac - ja kiedys przylapalam moich rodzicow (bylam juz dorosla wiec szoku nie bylo;-) tylko dziwne ze pwoiedzial wam o tych swoich zachamowaniach ze "tego" nie popiera - skesu nie popiera - twoj narzeczony jest z in vitro?;-)

Gość zicco
teściowa zobaczyła twoje jędrne piersi i wpadła w małe kompleksy ...pomyslala-ehh ale ze mnie już emerytka