Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaa28

ile moge schudnac do takiego czasu?

Polecane posty

Gość zalamanaa28

Odrazu zaznaczam, ze wiem, ze bedzie to nie zdrowe i licze sie z prawdopodobienstwem efektu jojo, wiec nie chce zadnych pouczen. Chce zebyscie mi napisali ile moge mniej wiecej schudnac. Diete zaczelam od dzisiaj i mam czas do 7 stycznia. Bede jesc codziennie 500 kcal, zadnego pieczywa, makaronow itd, jak najmniej weglowodanow, duzo bialka, warzyw, chudego miesa. Dzienny limit to 500 kcal, po 18 nic nie jem. Codziennie rano i wieczorem brzuszki, i 45 minut bieg z marszem. Waze obecnie 88 kg przy wzroscie 175, czy moge schudnac do 70 kg do 7 stycznia?

Gość e_rozenka
z mało kalorii dziennie organizm zacznie wściekle się bronić i efekty będą marne co najmniej 1000kcal, zeby jakiś efekt był można schudnąc ok. 5-7 kg przez taki czas zależnie od metabolizmu i pod warunkiem, ze go nie roachwiejesz

Gość babzinnka
500 kcal? organizm zacznie trawić mięśnie a nie tłuszcz. zapomnij, ze będziesz w stanie jeszcze ćwiczyć. i pamiętaj, że mózg robi się mało wydajny i nie sposób się wówczas uczyć, więc jeśli się uczysz - nie da rady

Gość ruchalem twoja matke
podobno kozacka jest dieta kapusciana czy cos takiego. codziennie przez miesiac wpierdala tylko zupe z kapusty a moze tylko dania z kapusty (trzeba doczytac w necie) mozna stosowac tylko miesiac efekt 8 kg w miecha.

Gość zalamanaa28
7 kilo w 2 miesiace? Chyba przesadzasz, bo na diecie ponad 1000kcal chudnie sie 1 kg w tydzien, wiec w 2 miesiace byloby okolo 10 kg. A ja jedzac polowe mialabym schudnac 7 kg przy duzej nadwadze jaka mam?:o

Gość jak minelo 6 miesiecy
kiedys na upartego schudlam 14 kilo w miesiac.Bylam na diecie ,jadlam chude mieso gotowane na parze ,wedlina drobiowa ,warzywa i to wszystko w mikroskopijnych dawkach.Oczywiscie sport a konkretnie 50 kilometrow rano rowerkiem treningowym i 30 kilometrow wieczorem normalnym rowerem.Efekt 14 kilo mniej w miesiac i wypadanie wlosow,lamliwe paznokcie.Pozniej odchudzalam sie juz ,,z glowa,,.Wiem ze przesadzilam ale warto bylo :)

Gość zalamanaa28
O matko 50 kilometrow to ile czasu ty na tym rowerze siedzialas? ze 2 h pewnie jak nie wiecej.

Gość jak minelo 6 miesiecy
no co ty gora 1,5 godziny bo jak chce sie chudnac to sie jezdzi stala predkoscia ja jezdzilam albo 30 kil/h albo .40k/h i powiem Ci ze nie mialam zakwasow.