Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meiweina

Prezent-pomoc

Polecane posty

Gość meiweina

za dokładnie miesiąc będę mieć z moim ukochanym 5 rocznicę bycia razem. Nie mam pojęcia co mógłby ode mnie dostać z tej okazji. Mój X. na rocznice, miesięcznice, półrocznice, imieniny, urodziny i bez okazji *dostał już*: -górę ubrań -perfum -jest obwieszony biżuterią cały, ma łańcuszek, przywieszkę serce, krzyżyk, bransoletkę, zegarek i obrączkę - ma maskotki - kartki - figurki - mamy 4 albumy po 200 zdjęć - zdjęcia w ramkach - płytę z naszymi filmikami, które robiłam - dwa pendrive -portfel - brelok do kluczy z moim zdjęciem ... i pewnie jeszcze wiele innych o których zapomniałam. Naprawdę nie mam pojęcia co zrobić tym razem A pół dekady bycia razem to już taka lepsza rocznica ;D Macie jakieś pomysły?

Gość meiweina
jak już pisałam pefrumy już ma. ramki na zdjęcia też.. to jest wyjątkowa okazja i chciałabym coś naprawdę wyjątkowego a nie to co już dostawał

Gość meiweina
to ma być coś wyjątkowego, nie dziwkarskiego.

Gość Bananaaa
wyjazd do spa albo bilety na mecz

Gość meiweina
ty za to dobry na pewno jestes, nie wpadles na pomysl ze moglo mi literowke zrobic skoro nizej napisalam okej?

Gość Lato w Nas
Wykładam na UW już jakiś czas i chcę powiedzieć, że poprawny zwrot, który znajdziecie w każdym słowniku poprawnej polszczyzny to "ten PERFUM" a nie ten perfumy co jest w liczbie mnogiej i innym rodzaju. Zamiast obrażać powyższego użytkownika, lepiej spojrzeć do słownika.

Gość meiweina
Już sobie poradziłam, szkoda, że jesteście takimi egoistami, cipy i małe fiuty Wam mózg zlasowały. Piszecie ciągle o tym lodzie, założe się że żaden z Was tego nie poczuł. Żegnam

Gość meiweina
Lato w Nas- dzięki, wiem, bo sprawdzałam w słowniku.