Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askskksks

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość askskksks

hmm mam ogromny problem. Zazwyczaj dostaję miesiączki regularnie, tym razem tak nie jest, okres spóźnia mi się 4 dzień. Boli mnie podbrzusze (jakby na nadchodzącą miesiączkę) i bolą mnie piersi, choć nie są twarde. Przyznam, że bardzo uważamy z chłopakiem, sprawdzamy prezerwatywę za każdym razem i jak dotąd zawsze była cała. Był incydent, kiedy to inicjacja bez prezerwatywy dotyczyła dosłownie kilku sekund, później pieściłam go dłonią. Czy to możliwe, abym była w ciąży? Czy może zwykłe urojenia.. Proszę pomóżcie.

Gość flick
Tak, to ciąża. Gratulacje :-D . Pomyśl tylko, takie małe, różowe wrzeszczace coś :-D

Gość askskksks
bardzo zabawne :)

Gość Perw mobilna
Po pierwsze nic Ci się nie spóźnia. Po drugie ciąża to nie jest jedyny powód spóźniają ego się okresu.

Gość Apasz25
Dzień dobry, Studiuję ginekologię, objawy masz typowe do objawów zagnieżdżania się zarodka w macicy. Najprawdopodobniej jesteś w ciąży, potwierdzi to jednak profesjonalne badanie. Gratuluję i życzę szczęścia. Tomek

Gość agiew
Wydaje mi się że to są urojenia. Nie martw się tylko zrób test i to potwierdź. Spóźnienie 4 dni to żadne spóźnienie. Może zacznij dokładniej obserwować swoje dni płodne np testerem owu na ślinę. Podczas dni płodnych nie współżyjcie nawet z prezerwatywą. Będziecie spokojniejsi.