Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszka73489345

Okropnie zniszczone włosy:(

Polecane posty

Gość karaluszka73489345

Może macie jakiś pomysł na ich regenerację? Mam włosy rozjaśniane, do tego codziennie używam prostownicy, bo bardzo się puszą. Niestety są bardzo zniszczone, wręcz sianowate. Macie jakieś niedrogie sposoby na odżywienie włosów? Nie mam zbyt dużo kasy, więc wizyty w salonach fryzjerskich lub drogie kosmetyki odpadają:(

Gość dwedwdwe
a jak rozjasnia las?:)jak chce z rudych na blond rozjasnic:??

Gość vhxfjvzj
masz siano bo sama do tego.doprowadzilas. nie trzeba bylo tego lba farbowac i o.zgrozo prostowac... teraz jedyne co mozesz zrobic to.calkowicie.zaprzestac wykonywania tych czynnosci uzywac raz w tyg maski lub olejku rycynowego i co.dwa miesiace podcinac koncowki i czekac az.sie zregeneruja bo podejrzewam ze dlugo je katowalas a teraz oczekujesz.zawrotnego cudu....

Gość karaluszka73489345
No właśnie z prostownicy nie mogę zrezygnować, bo mam naprawdę koszmarne włosy. Takie spuszone:/ Zbieram kasę na trwałe prostowanie, ale to trochę potrwa. Rozjaśniałam dekoloryzatorem kupionym w sklepie fryzjerskim (miałam włosy ciemny brąz), a potem farbą blond z utleniaczem 12% też z tego sklepu.

Gość karaluszka73489345
Nie oczekuję cudu i wiem, ze sama zniszczyłam włosy, ale nie wyglądam dobrze w innym kolorze niz blond, a bez prostownicy wyglądam jak baran:/