Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona123456123

Wstręt do łyżeczki

Polecane posty

Gość ona123456123

Witam:) moja 8misięczna córka ma dostała wstrętu do łyżeczki:-/ na sam widok łyżeczki ryczy wścieklizny dostaje:-/ nie wiem co mam zrobić:-/ zupek, deserków nie che jeść:-/ wcześniej nawet ładnie jadła nie narzekałam choć musiałam się natrudzić by zjadła ale teraz nie chce nic, nawet nie zdążę podejść z łyżeczka a już ryczy, zaciska usta... wszystko gotuje jej sama, deserki tez robię sama a teraz tylko wyrzucam :-/ próbowałam dać to co naprawdę lubi, poczekać aż będzie głodna, nie udało się:( próbowałam dać przez butelkę zupkę ale nie udało się :( ząbków jeszcze nie ma i się nie zapowiada na ząbkowanie:( mam ja samym mlekiem karmić? nie wiem co robić:(

Gość ona123456123
pomoże ktoś? :(

moje też tak miały, właśnie chyba koło 8-9 miesiąca. z tym że nie był to wstręt do łyżeczki, tylko po prostu prawie nic nie chciały jeść poza mlekiem. pomogło trochę siedzenie z nami przy wspólnym stole, podjadanie z naszego talerza, no i przede wszystkim: pozwól jej jeść rękami. chleb z masłem, gotowane warzywa, owoce - nawet jak nie ma zębów to sobie będzie memlać, da radę. u nas pomogło. poczytaj sobie o BLW (baby-led weaning)