Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdahgda

35 milionow dzis do zdobycia w lotto...

Polecane posty

Gość gdahgda

oczywiscie zaklad kupiony :)) co byscie zrobili z taka suma? zaglebmy sie w marzeniach...:) ja z 50 tys na siebie tj, nowe zabki, podniesienie piersi, fryzjer, seria kosmetycznych zabiegow, kwasow, laserow, depilacje trwala, makijaz trwaly itd itp. z 50 tys na ciuchy 500 tys na dom marzen 50 tys na fajne, auto ze 2 miliony rodzicom, babci, o by sie lepiej zylo 2 mln na schroniska ze zwierzetami cale mnostwo kasy na podroze dookola swiata a reszte na procencik :) i mysle, ze nie zrezygnowalabym z pracy, mimo wszystko :) aach pomarzyc, dobra rzecz...

Przede wszystkim na procencik :D z tego też dla mamy jak najbardziej :) chciałabym i mieszkanie w mieście i dom na wsi (działkę już mam, scheda rodzinna, nad rzeczką :classic_cool:). Mogłabym otworzyć wlasny sklep/serwis komputerowy i do tego stronę internetową z testami i opiniami sprzętu.. Zrobiłabym wymarzoną szkołę, czesne drogie jak cholera. Podróże i te sprawy :D

Gość gdahgda
ja tez mam fajne i powiekszyc nie trzeba, jedynie podniesc, zeby byly takie... UP :D

Gość lolazkola
dzisiaj jest PIĄTEK a losowanie jest zawsze w SOBOTĘ tępe ludzie

Gość gdahgda
tak, masz racje w sobote losowanie. nie musisz wyladowywac tu calego zalu swiata.

Gość lolazkola
ja jak wygram to pieniądze posłużą mi do zdobycia władzy i kontaktów zostanę oligarchą potem zajmę się polityką i zostanę premierem i wywalę wszystkie pasożyty z sejmu a senat zlikwiduję a z polski zrobię kannan a w Wiśle zamiast wody będzie mleko i miód a budynki będą ze złota i z kamienia szlachetnego ludzie będą kulturalni i dobrzy a pomioty szatana wrócą na swoją głupią górę z śladem odcisku mojego buta na dupie

Gość gdahgda
nikt nie chce marzyc ze mna:D?

Gość AnonimKlunej
ładnie 2 miliony na schorniska Skad w ogole jestes ?

Gość zew ryczacej gesi
a ja przeznaczę dla Tadeusza rydzyka bo tusk chce wykończyć go ekonomicznie podnieś opłaty za trwam do 26 milionów a za radio Maryja i za częstotliwość 19 milionów jeszcze nie wiadomo ile sama koncesja będzie kosztowała List otwarty polskich naukowców można sie też podpisać http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/13748,list-otwarty-polskich-naukowcow.html

Gość Hubi
ja bym przeznaczył z 700 tysięcy na dom marzeń. 100 tysięcy na auto. z 3 miliony bym zainwestował w pensjonat, a resztę wlożyłbym na dobolokatę z dobrym oprocentowaniem

Gość gggsssh
a we wtorek kumulacja 50 milionow!! ooch co ja bym zrobila.....