Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówcieszczerze

Żylak jądra oznacza że nigdy nie będę mógł mieć dzieci

Polecane posty

Gość mówcieszczerze

własnych dzieci.. ?? Urolog powiedział że mogę przyjść w grudniu, wtedy zapisze mnie na zabieg.. Oklamal mnie, powiedzial że będę mógł mieć dzieci, a w necie piszą zupełnie co innego polscy lekarze kurwa :/

Gość mówcieszczerze
A jak usunę to będę mógł mieć czy nie? Oni mi tego nie usuną nie mam kasy na prywatnego lekarza

Raczej bedziesz mogł miec dzieci. Mój były miał taką operacje o 2 kolegów. 2 z nich juz ma dzieci. Niebezpieczne jest nie usunięcie tego.

Gość powiem tak...
jestez jak tirowka nic nie warta 🖐️

Gość powiedzszczerze.
Skąd mam wziąć kase na ten zabieg? Mam 18lat więc nie mam wiele możliwości.. Ten Twój były jest bezpłodny tak? Aha dzieci tych znajomych nie muszą być ich..

Nie ma kobiety to i dziecka nie ma. Taki zabieg robią też w szpitalu państwowo przeciez.

Gość natalka 120 kg ladna
to jakis guz ale dlatego bo nie masz dziewczyny

Gość powiedzszczerze.
Ty go rzuciłas bo był bezpłodny? Jak pójde państwowo to coś czuje że celowo mi coś zjebia, jak zaczął już na starcie kłamać to nie chce myśleć co będzie przy zabiegu

Gość powiedzszczerze.
Kewals tak? To gratuluję, ale Miałeś jakiś problem by mieć tego syna aha wycinałeś tego zylaka czy co tam się robi z tym..

Nie, ja osobiście nie mam dzieci bo nie lubie dzieci i nie planuje ich miec. Słuchaj taki zylak czesto uciska gdzies, przez to pewnie plemniki są słabsze, problemy z erekcją, ból jądra. Po co Ci to, im szybciej to zrobisz tym lepiej. Koledzy mieli w szpitalu robione jeden miał chyba 16 lat.

Chodzi o to że nie masz żadnego bólu tylko masz problemu z erekcją ale masz zaburzone krążenie krwi i masz dużo martwych plemników. Nie wiem co zrobili ale polega to mniej więcej na naciągnięciu żył. # miesiące po operacji moja żona zaszła w ciąże.

Miało być 3 miesiące, A jak to wyszło , staraliśmy się o potomka jakiś czas i żony pani ginekolog zaprosiła mnie na rozmowę i skierowała mnie na badania i tam to wyszło.

Gość powiedzszczerze.
Tak mnie właśnie boli dlatego poszedłem do tego urologa, nie mam chyba problemu z erekcją..

Gość powiedzszczerze.
Tak mnie właśnie boli dlatego poszedłem do tego urologa, nie mam chyba problemu z erekcją..

Do czasu, dlatego idz z tym jak najszybciej. A rodzice nie moga Ci pomoc finansowo z operacją? Ile taka kosztuje?

Operacja wygląda tak , masz znieczulenie rdzeniowo oponowe czy jakoś tak i masz robione nacięcie w pachwinie. Ja miałem obustronne to najpierw jedna strona a za 3 miesiące druga. Robiłeś badanie spermy. Jakie miałeś wyniki.

Ja płaciłem 1500 za jedną i 1500 za drugą operację. A było to 9 lat temu.

Gość powiedzszczerze.
Nie miałem żadnych badań tylko mnie macal. Powiedział że mogę przyjśc w grudniu to mnie na zabieg zapisze. Na starych nie mam co liczyć

Mi pani gin żony skierowała na badania spermy . Wyszła astchenozospermia i pojechałem do urologa kazał mi zrobić wyniki krwi ,jakieś odczyny z krwi sprawdzali . Pojechałem na wizytę sprawdził wyniki i powiedział że muszę zrobić operację bo nie ma innych przeciwwskazań. No i poszło.

Gość powiedzszczerze.
Nie wiem aż tak bardzo mi nie zależy na tych dzieciach. Zastanowie się jeszcze, nie chce leżeć w szpitalu :/

Ale to nie takie leżenie . Ja pojechałem w poniedziałek a wyszedłem w czwartek . Czyli 3 dni. Operację robiłem w Szczecinie.

Gość powiedzszczerze.
Jakie np problemy? Nie znam się a na tych dzieciach aż tak bardzo nie zależy..

Gość powiedzszczerze.
Kewals ale Ty chyba nie miałeś zylaka jądra z tego co piszesz, skoro Cię nie bolało ani nic to chyba nic poważnego nie dolegalo..