Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Którą wybrać?

Polecane posty

Bogatą, zaradną, ładną "zimną sukę" czy biedną, średnią z wyglądu szarą myszkę, która kocha partnera i o niego dba? Ta pierwsza stawia na pierwszym miejscu swój rozwój, siebie a partner jest dodatkiem. Dla tej drugiej partner jest ważniejszy od niej samej i jest gotowa do poświęceń tylko dla niego. Ta pierwsza to taka nowoczesna kobieta a ta druga ma wartości rodzinne zakorzenione w głowie wynikające z wychowania w religii i rodzinie.

Gość gang olsena
zadna jesli zadajesz takie pytania

Gość drRomanek
A ktora kochasz?

Gość zycie zyciem
a jak Ty chcesz zycie spedzic??? co chcesz w zyciu robic?? to pierwsze pytanie moje.. a po drugie to: ktora kochasz?? znam odpowiedz... zadnej nie kochasz.... poczekaj na ta do ktorej cos poczujesz......

"a jak Ty chcesz zycie spedzic??? co chcesz w zyciu robic?? to pierwsze pytanie moje.. a po drugie to: ktora kochasz?? znam odpowiedz... zadnej nie kochasz.... poczekaj na ta do ktorej cos poczujesz......" Kocham tą drugą ale mój egoizm też przemawia. Zazdroszczę znajomym kiedy to mają 2 silne pensje w domu, wakacje, samochody. Z miłości człowiek nie wyżyje. A bardzo mi na niej zależy tzn. na miłości i aby mnie ktoś kochał.

Gość Moniczka2i2312313
Dla mnie facet co liczy na kase kobiety to dno. Wez szara myszke ,a nie żeruj na kobiecie dlatego ,ze ma kase idioto

Gość Moniczka2i2312313
poza tym to facet powinien sie bardziej poczuwać do tego żeby utrzymackobiete , nie odwrotnie bo to jest dla niego wstyd. Kobieta owszem tez powinna zarabiac ,ale skoro chcesz kobiete dla kasy ktorej nie kochasz to żaden facet z ciebie

Gość ważneeeeewaznnneeee
To ja ci cos napisze, po 1 żadnej nie kochasz, a po 2 ta druga cie nie chce.

Gość prosze o powazne odp
Krzysiu.. a może za bardzo je kategoryzujesz? skąd wiesz, że pani nr 1 to zimna s...a? skad wiesz, ze ta druga to szara myszka pozory mylą, nie wrzucaj do wora..