Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana żona :)

Uwielbiam mojego męża!!! :) Prawdziwa miłość istnieje :)

Polecane posty

Uwielbiam jego zarost, głos, kązdy kawałek jego ciała, na jego widok od razu mam dreszcze, a jesteśmy już 3 lata po ślubie, mamy dziecko on jest w moich myślach cały czas :) Jest kochanym tatą, pojechał zagranicę na kontrakt wysłałam mu w nocy moją fotkę i maleństwa, rano dzwonił że miło mu wogole się nie kłócimy prawie... czy u Was też tak jest? Moje małeżtństwo wydaje się być wyjątkowe :)

Gość hammurrabii
poczekaj tylko aż mu nowa panna dupą zamacha przed nosem :O

Gość Miliana23
Hehehe aż dziwne ze go puściłaś na ten kontrakt

tylko na miesiąc :) A kasa się przyda ;););)

Gość kochanka szamanka
ja też uwielbiam twojego męża, jest świetny w łóżku :P

Gość kochanka szamanka
a maleństwo faktycznie macie słodkie, pokazywał mi, ale mówił że takie ładne jest po nim, bo żona to pasztet :o

Gość Miliana23
hahahahah oj ludzie ludzie jacy wy wredni jesteście

Gość srali muchy bendzie wiosna
zobaczymy czy będzie tak za 13 lat, bo ja w to nie wierzę.

Czemu Wy odrazu takie wiadomosci piszecie,dziewczyna jest szczesliwa,cieszy sie chce sie podzielic z kims,zapytac czy to prawie wszędzie tak jest,a w Was taka zawiść ..ehhh Droga autorko u mnie jest podobnie,ale nie mamy jeszcze dzieci,i nie lubie zarostu mojego meża...jest kochany jednak od czasu do czasu sie pospieramy(ale potem fajnie jest sie godzic)

Bo jak się komuś układa, to powinien trzymac to dla siebie, a nie dzielić tym z połową Polski -_- czy to tu, czy przez fejsa. Nie lubię takich ludzi, bo są żałośni i chętnie popatrzę na złośliwe komentarze :P

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dopiero 3 lata po slubie takze nie ma sie co cieszyc na zapas,pogadamy jak bedziesz 15 lat po slubie, bo na poczatku zawsze jest fajnie

Gość funkystylee
Aby jedna zadowolona, przynajmniej poki co ;) oby tak dalej!;)

Betra- nic do Ciebie nie mam,i masz miec prawo do takiego zdania,jednak wyglada to z boku jakby jej ktos zazdroscil... Ja tam sie ciesze jak sie komus udaje w zyciu...Dosc mam sluchania o dolach i smentach;D Nie pamietacie już jakie Wy byłyscie szczesliwe??Dajcie sie jej cieszyc,tak piszecie jakbyscie zalowaly,ze sluby wzieliscie...

Ona 126 ja do Ciebie też nic nie mam :P Powiem Ci nawet się cieszę że ona jest szczęśliwa. Tylko po co musi o tym trąbić na prawo i lewo? A bo to mnie czy Ciebie obchodzi jej życie? W tym sęk, że po prostu drażni mnie taki ekshibicjonizm. A niestety takie "ogłoszenia" jaki to ktoś nie jest szczęsliwy , to jest właśnie to.

Gość kurczeniewiem
napisz tak za 10 lat, a Ci uwierzę.

Gość kartinka
Ja mam tak samo ze swoim narzeczonym, jesteśmy razem kilka dłuuugich lat i jest coraz cudowniej :) Kocham w nim wszystko, to że jest dobrym człowiekiem, troskliwym, wrażliwym i dba o wszystkich. To że potrafi mnie postawić do pionu i zmobilizować do działania, kocham go bo to najcudowniejszy człowiek jakiego było mi dane spotkać :) I przestańcie wypisywać że zobaczymy za 10, 20, 50 lat bo jesteśmy szczęśliwi tu i teraz, i oboje zrobimy wszystko żeby tak zostało. I zgadzam się, prawdziwa miłość istnieje :)

Gość Alicjoszka__
dzięki ze nam to napisałas, zaraz go znajdziemy i sie dobierzemy do niego:D

Gość kurczeniewiem
:D:D:D Właśnie czas pokazuje, że nie ma żadnej wiecznej miłości. Za kilka lat też do tego dojdziecie.

Gość ciesz się,że tak jest,ale
różnie może być,jeżeli dorastającemu dziecku,a ty rozłożysz ręcę,to może się skończyć sielanka

Gość ciesz się,że tak jest,ale
ale jeżeli już ktoś ma mieć dzieci,to niech to lepiej będą kochające się dobrane małżeństwa,a nie ludzie,którzy sami mają problemy ze sobą,lub współmałżonkiem

Gość czemu jestescie takie wredne?
to ze wam sie nie udalo,ze wasze zycie jest do dupy nie znaczy ze nie ma szczesliwych ludzi,kochajacych sie przez cale zycie. moze i autorka to opisala troche dziecinnie,ale po co wasz jad?

Gość sama przyjemnosć
srutututu majtki zdrutu oby tak do deski grobowej ! :)

Gość Tez tak mam mimo
uplywu lat :)