Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powerbella

Mój facet nigdy się ze mną nie kochał.

Polecane posty

Bajkopisarz erotoman. Naopowiadał ci bajek o sobie a ty trwasz przy nim i czekasz aż te bajki o jego możliwościach spełnią się z tobą w roli głównej? Nie bądź naiwna i nie trać czasu przy kimś kto nie jest ciebie zupełnie wart. Pomyśl, kobieto, mieszkacie razem a nie ma seksu?! To nie jest normalne, to nie jest normalny facet, a ty nie masz 18 lat. Kochasz go? Nie żartuj! Raczej się do niego przyzwyczaiłaś. Pogoń go, albo sama uciekaj i to jak najszybciej, dla własnego dobra.

Gość qwqwwweew
on tak sie wyraża o kobietach a ona mu kutasa ssie :O

Gość qwqwwweew
desperatka i tyle i jeszcze sie przed nim płaszczy i wylizuje mu penisa, obleśne

Gość powerbella
dzemorajjda Proszę, opuść temat, bo jesteś wulgarna/wulgarny i ziejesz agresją.

Gość IZABELKA L.13
NIE ROZUMIEM TYLKO ,DLACZEGO JESTEŚ Z FACETEM ,KTÓRY CIE WCALE NIE SZANUJE?????MNIE JUZ BY TAM NIE BYLO DAWNO

Gość qwqwwweew
a twoj facet to nie jest wulgarny?

Gość dzemorajjda
sprzedaj mi 40 kg kałduna swojego chłopaka, będę miała czym nakarmić zwierzęta w lesie, zima się zbliża

Gość powerbella
facet 86 Hehe, zamieniłabym się

Gość cinamonico
dzemorajda, wez sie gowniaro wynies na inny topik bo serio mozna rzygnac od twoich tekstow prymitywie:O

Gość szaraczek
"a on ma spermę ? taki grubol pewnie jak sie spuszcza to stęka, puszcza pierdy petardy i wyleci mu łyżeczka białej ciapy którą połknie i nie zauważy bo zmiesza się ze śliną". Ja rozumiem,że masz wątpliwości,coś się Tobie nie podoba,ale odpuść troszkę w tych obelgach.

Gość IZABELKA L.13
NAPRAWDĘ TAK BARDZO GO KOCHASZ,ŻE POZWALASZ MU SIĘ OBRAŻAĆ I NIE SZANOWAĆ???TO JEST TWÓJ GŁÓWNY PROBLEM

Gość powerbella
Facet miał wulgarne teksty, ale nie w każdej wypowiedzi. Ale dzemorajjda naprawdę przegina. Nie dość,że wulgarna, to obleśna.

Gość qwqwwweew
ale jaką to trzeba mieć wyobraźnię... ja bym tak nie potrafila, masz talent do pisania oblesnych rzeczy

Gość IZABELKA L.13
DZIEWCZYNO!!!JESTEM 20 LAT PO ŚLUBIE,A MÓJ MĄŻ NIGDY W ŻYCIU SIĘ DO MNIE TAK NIE ODEZWAŁ!!!!!JUŻ NIE WSPOMNĘ O OGLADANIU SIĘ ZA INNYMI KOBIETAMI ITP. CHYBA JESTEŚ MASOCHISTKĄ?????

Gość powerbella
Może zainicjuje nowy nurt w literaturze. Trupizm już był. Może gównizm.

Gość do autorki.......
olewaj ta tania kurwe dzemorrajde, bo widac ze przyglupia dziwka przydrozna opisuje nam tu swoje doswiadczenia z klientami:O

Gość qwqwwweew
no :D dobre

Gość powerbella
Tak, właśnie, olewam, :) Szkoda, że mi apetyt odebrała. :)

Gość IZABELKA L.13
A TO JEST POST O PROBLEMACH GASTRYCZNYCH????

Gość dzemorajjda
pokaż ten temat swojemu tluściochowi, bo jak jemu apetyt odbierze to schudnie troche chociaż wątpię że coś powstrzyma takiego wieprza przed chlaniem pewnie góvno spode mnie by zechlał

Gość niewaznaa
o kurde, nie wiadomo o co mu moze chodzic, to moze byc przez chorobe/luszczyce. Bylam w podobnej sytuacji, tylko ze to j unikalam bliskosci/ seksu. Bylismy razem pol roku, spedzalismy ze soba tylko wekendy, u niego. On mi caly czas powtarzal ze mnie kocha, nie naciskal nigdy na nic, tylko mnie piescil. Chociaz brdzo chcialam to z nim zrobic to nie moglam, bo pech chcial ze walczylam wtedy z grzybica pochwy, nie chcialam go zarazic:( nie powiedzilam mu o tym, wykrecalam sie tylko na rozne sposoby. W sumie to tylko on mnie dotykal, wiedzialam ze bardzo tego chce i ja chcialam, ale nie dotknelam go ani razu, zeby sie niepotrzebnie nienapalac, W koncu tylko przytulalismy sie do siebie i szlismy spac. Po pol roku kopnal mnie w dupe i teraz jak juz jestem zdrowa i wszystko ok, zakochalam sie i nie moge przestac o nim myslec to jego juz nie ma. A ja mysle zeby sie zabic. Btw mnie tez pytal czy nie jestem less:)

Gość qwqwwweew
pewnie by sie wkurzyl jakby zobaczyl ten tema, ze związku nici ;)

Gość powerbella
niewaznaa Głowa do góry!! Nie myśl tak nawet. Widać - to nie ten facet, ani Twój, ani mój. Ja dlatego czeka, może otworzy się przede mną, chociaż tracę cierpliwość. :(

Gość powerbella
dzemorajjda Już wiem! Pragnęłaś być lekarzem-gastrologiem, ale się nie udało, stąd taki jad i znajomość tematu!

Gość szaraczek
niewaznaa Spójrz na to z innej perspektywy. Bez względu na różne kłopoty,problemy życie jest ciekawe i nawet o tym nie myśl. Powodzenia.

Gość nie mam ci ja meza
" Trupizm już był." TURPIZM!

Gość powerbella
nie mam ci ja meza No właśnie! :)

Gość niewaznaa
Dziekuje Wam pawerbella i szaraczek. tylko ze to byl Ten facet, kochalam go, on mnie tez,moze gdybym byla z nim szczera...sama nie wiem. Nawet nie umiem Ci nic doradzic pawerbella, przykra sytuacja, dla niego tez napewno, bo napewno cierpi, zycze ci cierpliwosci.

Gość powerbella
niewaznaa A kiedy się rozstaliście? Nie da się już nic zrobić? Podał jakiś powód rozstania?