Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powerbella

Mój facet nigdy się ze mną nie kochał.

Polecane posty

Gość singielka nie szukająca męża
teraz ci sie o tym przypomniało?

Gość niewaznaa
Mialam przewlekla grzybice, leki pomagaly tylko na krotko potem znowu byo pieczenie i swedzenie mimo ze dbalam o higiene. Potem w koncu zmienilam gina i leki i jest ok. Ci bylo powodem rozstania, chyba wlasnie brak seksu, on myslal ze go nie kocham, bo nawet go dotykac nie chcialam:( Jego p[rzyjaciele tez go troszke nastwiali przeciwko mnie, no i odleglosc ktora nas dzielila tez pewnie sie do tego przyczynila. Wiele rzeczy, niewazne juz,..

Gość Moniczka2i2312313
DBaj sobie laska z nim spokój... Na wszystkich ma ochote tylko nie na Ciebie tak? niech spada tłuscioch jeden zakompleksiony na drzewo

Gość Moniczka2i2312313
Na swiecie tylu fajnych facetow ,a Ty sie musisz brac za zakompleksionego i chamskiego grubasa i luszczyca co twierdzi jeszcze ,ze na niego lecisz jak ,, swinia na obierki?" chyba musisz miec straszne kompleksy

Gość wfhjds,cfbhds,gfdsha,fa
daj sobie spokoj dziewczyno!szkoda czasu na takiego faceta.z doswiadczenia wiem,ze jak maja jakies odchyly na punkcie seksu przed slubem to potem jest tylko gorzej.leczy jakies kompleksy ponizajac Ciebie jak sam by byl niewiadomo co.przy takich to w ogole trzeba zachowac ostroznosc.powodzenia:)

Gość TO CHORA SPRAWA JEST
cos nie tak abo ukryty homos,albo aseksualny ALBO MA KOMPLEKLSY KTORE MU UNIEMOZLIWIAJA WSPOLZYCIE OGROMNY BEBECH,MALY CZLONEK NIE WIEM STRZELAM ALE MARNIE TO WIDZE TO TWOJE BZYKANIE Z NIM

Gość powerbella
Ten duży brzuch może być przyczyną. Ja rezygnuję z tego związku. Nie będę się męczyć nie wiem po co. Jest mi jakoś ciężko dzisiaj.

Już nie ważne jaka była przyczyna, ważne jakie pociągnęła za sobą skutki (brak seksu) A tobie nie powinno być ciężko i smutno teraz. Wręcz przeciwnie. Podjęłaś dobrą decyzję, dobrą dla ciebie i z tego powinnaś sie cieszyć. Idzie NOWE, na pewno lepsze. :)

Gość Pomaranczowa Skurwolka
dziewczyno daj sobie spokoj z nim, mloda jestes tego kwiatu jest pol swiatu po co sie meczyc, a jak bedziesz chciala miec dzieci to tez cos wymysli pewnie dla mni to ukryty gej albo aseksualny

Gość powerbella
Dzieci to pewnie tylko in vitro. :/ Ech, trzeba się teraz zorganizować i wynieść, poszukać pokoju. Ciężko, bo znowu się łudziłam, czekałam, dawałam szansę...I znowu nic z tego nie wyszło. :(

Gość Ru bi no waaa...
dziwny ten twoj facet.... z takimi tekstami o matce z dzuecmi idacymi ulica..... powiedz mi nie szkoda ci czasu marnowac z takim facetem..... ?? widac ze cos z nim nie tak, starasz sie ale nic nie dziala wiec ja nie widze ani przyszlosci ani sensu w takim czyms... to jakis erotoman i zrobil z siebie boga seksu przed toba a teraz tak sie miga... cos tu nie gra... jestes mlida szukaj normalnego faceta a nie dziwaka.. mozna walczy takk jak ci zalezy ale ile jeszcze i co jeszcze musisz zrobic a on raxzej sie nie zmieneni i jeszxze zwala na ciebie, jak z nim zostaniesz to i ciebie bedzie ciagnal w dol z twoim poczuciem wlasnej wartosci itd. ja bym uciekala!

Gość powerbella
Moje poczucie wartości jedzie w dół z prędkością rollercoastera. Wiadomo,nie jestem modelką, ale nie jestem odpychająca, żeby nie mnie odtrącać, tym bardziej,że mówił,że mnie kocha, jeśli się kogoś kocha, to naturalne,że pragnie się bliskości. W chwilach największego podłamania potrafiłam być megachamska dla niego. Np., kiedy był u siebie w starej pracy (gdzie pracuje pewna kobieta,mężatka z 2 dzieci, kochająca męża, a on twierdził,że ona się o niego ocierała,przechodząc) zapytałam czy w sklepie się nikt o niego nie ocierał... Nazwałam go "grubasem" w smsie do siostry... Wytykałam brak seksu bardzo często... To było złe...ale czułam się jak wariatka, która namawia faceta na Bóg wie co...

Gość powerbella
O, wróciła moja ulubiona niedorajda czy dzemorajjda. I znowu od d... strony pisze. Poza tym teraz mieszkam sama, mogę się udusić tylko swoimi pośladami, ale nie dosięgnę.

Gość za 12 min
mijając matkę z 3 córkami w wieku nastoletnim na rowerze,stwierdził "ooo,4 dziury do zapchania"...na co ja się odcięłam,że mojej nie potrafi zapchać, więc po co mu 4... co z za elegancka konwersacja pomiedzy dwoma osobami, ktore sie kochaja...

Gość powerbella
A co miałam mu odpowiedzieć. "Kochanie naturalnie?!" Ależ cudownym żarcikiem mnie uraczyłeś tego niedzielnego popołudnia!" Może jakieś wskazówki?

Gość 5656mhnjhkljjjjjjjjjjjjj
ale co poruchal w jej ryja to jego :O

Gość 5656mhnjhkljjjjjjjjjjjjj
no ale jakiego ma fiuta, malego czy duzego, przeciez go ssalas wiec?

Gość dzemorwindaa
facet 30 lat i nie jest zdolny wprowadzić penisa do pochwy kobiecie takie łajno tłuste , tylko żre i ruchać nie umie ja piernikam :D a ta siedzi z nim i błaga o siorbanie paszczem jego fistaszka dno nie kobieta hehehe :D

Gość piwoicola
Pruderyjni hipokryci, co to mają idealne sylwetki i ciała i brzydzą się jak ktoś jest inny, sami nigdy nie wtykaliście pewnie fiuta komuś do ust ani nie chapałyście fiuta facetowi. Po co takie teksty do dziewczyny? I tak widać że ma was gdzieś

Gość powerbella
Może jestem dnem, ale chociaż nie bluzgam jak opętana. :)

Gość dzemorwindaa
taaaa nigdy nie chapałam tłustemu obleśnemu impotentowi nie marnuje sobie zycia na jakies ścierwa przecież ten chłop nawet ruchac nie pootrafi , pewnie nie ma siły ruszać dupom bo go kręgosłup boli i jeszcze by się spierdział :D

Gość dzemorwindaa
ja mam faceta takiego przystojniaczka że ty nigdy w życiu takiego mieć nie będziesz :D możesz sobie tylko pomarzyć

Gość powerbella
Ale masz ogromną wiedzę w temacie, sądząc po poziomie Twoich wpisów sama zmagasz się z wieloma problemami zdrowotnymi, zwłaszcza jeśli chodzi o jelita, metabolizm, wypróżnianie i psychikę.

Gość dzemorwindaa
mmmmmm...wspaniały dziki namietny seks jaki mam ty nigdy nie będziesz miała, możesz tylko pociuckać pyrdka tłuściochowi :D

Gość dzemorwindaa
mam wiedzę ? wow , dziękuję za docenienie z zawodu jestem pielęgniarką , może dlatego :D

Gość powerbella
Mam nadzieję,że z tego dzikiego seksu nie będzie dzieci...dla dobra ludzkości, proszę, nie rozmnażaj się!

Gość powerbella
Hm, a no to zachowujesz standardy chamstwa i po pracy. Ale znowu jak na pielęgniarkę, to trochę nie ten poziom wiedzy. Mam nadzieję,że to kłamstwo, bo będę bała się iść do przychodni.

Gość IZABELKA L.13
POWERBELLA !!!!UCIEKAJ OD NIEGO GDZIE PIEPRZ ROŚNIE!!!!TU NIE BRAK SEKSU JEST PROBLEM ,ALE JEGO CHAMSTWO I PROSTACTWO!!!!!SZANUJ SIĘ DZIEWCZYNO!!!

Gość dzemorwindaa
a kto powiedział że pracuje w zawodzię ? tępa babo :D

Gość powerbella
Tak, Ty pewnie nie pracujesz. Kto by przyjął takiego prostaka gdziekolwiek, wstyd by reprezentował nawet burdele.