Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej 123

Mam dziwną dziewczyne

Polecane posty

Gość Andrzej 123

Witam Jestem z nią już dwa lata a ona nadal się dziwnie zachowuje. Widujemy się często prawie codziennie ale najczęściej po pracy lub w weekendy a problem mam taki że ona ciągle ucieka do domu. Godzina 20:00 a ona musi być już w domu czy to weekend czy nie :/ Mówi że mnie kocha ale nie ma takiej siły żeby ją zmusić żeby została na noc (mieszkam sam) Mam wrażenie że woli siedzieć w domu niż ze mną bo tak ciągle mi ucieka. Również jeśli chodzi o sex to raz na miesiąc w porywach dwa ma ochotę :/ Dużo z nią rozmawiam na temat ślubu itp bo ją kocham ona mówi że bardzo by tego chciała ale ja tego jakoś nie widzę skoro ona woli siedzieć w domu niż ze mną. Co z nią może być nie tak ? Ja zaczynam myśleć o rozstaniu :(

Gość hylalyla
Może ma surowego tate

Gość nie mam nicka
zostaw ją, idź na dziwki

Gość zolii
Masz ciupcianie raz na miesiac i myslisz o slubie? :D🖐️

Gość Andrzej 123
Też o tym myślałem że może ją rodzice tak trzymają krótko ale ona ma już 23 lata i jak pytałem o to to mówi że musi rano wstać (zawiozę ją do domu o 20 a do 22:00 pisze ze mną sms no to chyba nie śpi przecież :/ ) albo że jest śpiąca już Ale w weekend to ona nie ma wymówki żadnej :/ Po prostu ona już chce do domu i trzeba ją odwieść bo marudzi non stop :/ Może mnie nie kocha jak jej nie zależy żeby być ze mną dłużej ( ja bym jej poświęcił każdą chwile)

Gość Andrzej 123
zolii no właśnie myśle że bym zrobił głupote ciągle miałem nadzieje że to się zmieni ale nie :/ Z poprzedną dziewczyną to robiłem jak tylko miałem ochote zawsze miała chęć a teraz to tragedia

Gość abcd1234888888888888
Albo ma jakieś uprzedzenia odnośnie seksu i boi się zostawać na noc (pochodzi z mocno wierzącej rodziny? ma jakieś złe przeżycia z seksem?) Albo kręci na boku ;)

Gość Andrzej 123
Z mocno wierzącej to nie ale jest taka porządna np. loda mi zrobiła przez 2 lata może z 5 razy bo uważa że to z niej robi dziwkę (chyba) Kocham ja za jej charakter ale sex to porażka i do tego te uciekanie do domu po dobranocce :/

Gość moze ma chorego rodzica?
przyrzyj sie jej rodzinie, mieszka z rodzicami to jet na nich i ch humory troche skazana

Gość akukuruku
Zastanów się nad jej relacjami z rodzicami. Może jest od nich silnie uzależniona i nie może przez to sobie tak zostawać z kimś na noc (bo w domu słyszy, że jak się zbrzuchaci, koniec z rodzinką?). Za mocno przywiązana do gniazdka rodzinnego dziewczyna nie jest chyba najlepszym materiałem na żonkę (chyba, że chcesz potem słyszeć tylko o tym, co jej mama/tata sądzą na jakiś tam temat). A może ona nie chce jeszcze takiego związku silnego (że budzi się u ciebie, że spędzacie razem tyle czasu) Dziewczyna ma 23 lata.. nic nie napisałeś o tym, czy studiuje i/lub pracuje, co mówi, gdy rozmawiacie o przyszłości? (to, że Cię kocha nie znaczy że już, teraz, zaraz za Ciebie chce wyjść...). Krótko mówiąc, albo nie chce się za bardzo angażować, albo rodzice trzymają ją krótko.

Gość angel.......
albo jest uzależniona od humorów rodziców,(bo w sumie u nich mieszka, więc mogą się czepiać) albo krępuje ją np korzystanie z toalety u ciebie, ja też tak mam -wieczorem muuuszę do wc, na dłużej ;) a jak nie ma mnie w domu to staram sie wytrzymać aż do powrotu (czasem aż brzuch boli, no ale cóż ;P ) więc jak czuję że przekraczam granice wytrzymałości to się zmywam do siebie ;) może ona też tak ma :)

Ma małe libido Jak myślisz o rozstaniu to Ci powiem, że dobrze myślisz. Powiem Ci więcej...po ślubie będzie jeszcze gorzej!!!

Gość szaraczek
Albo pryska do domu,bo...ma innego na boku.

Gość dzisiaj bez nicka
jak można nie chcieć bliskości z ukochaną osobą ?

Gość Andrzej 123
No właśnie jak można nie chcieć bliskości :/ Mówi że chce być ze mną zawsze że chce mieć ze mną dzieci a zachowuje się tak że nie mogę tego w żaden sposób ogarnąć :/ innego nie ma bo przez tyle czasu już dawno bym się zorientował a jak jest u siebie to ciągle do mnie pisze smsy Co do rodziców to też wątpie jakoś zeby aż tak na nią wpływali ( bo bez przesady 20:00 to nie środek nocy) a do tego sama zaprzecza że to przez to a ja się tak zawsze staram żeby była zadowolona Kombinuje żeby wzbudzić w niej chęć na sex albo żeby chociaż została u mnie dłużej Już pomysły mi się kończą a nic nie pomaga :/

Gość Andrzej 123
Do angel Mam w sumie ubikacje obok pokoju :/ ale bym się wkurzył jakby to o taką głupotę chodziło :/

Gość dfdfdfdfdf
a

Gość fsafsfafsfs
Zazdroszczęjej Ciebie :O Ja z moim nie mieliśmy gdzie uprawiaćseksu :O A ochotęmam ciągle :O

Gość tu chodzi tylko
o surowych rodzicow tylko wstyd jej sie przyznac . Ja jestem grubo po trzydziestce i od lat nie mieszkam z rodzicami ale jak przyjade na urlop to mi robia awantury ze o 22 wracam .

Gość dens dens
moze boi sie pokazac bez makijazu xD

Gość Andrzej 123
do fsafsfafsfs szkoda że ona taka nie jest :/ Ostatnio jak wpada do mnie po pracy to zawsze jej robię kolacje Zawsze coś pysznego Jakaś muzyka albo film jak ma czas przytulam ją itp ale i tak przychodzi godzina 20 i ona chce do domu :/

Gość Andrzej 123
Ona bez makijażu wygląda pięknie ma super cerę Jak do niej przyjeżdżam to często wcale się nie maluje a i tak mi się podoba bardzo

Gość jagwmdpw
A jak ty u niej jestes to też o 20 musisz wyjść? Wracając do tej toalety o ktorej ktos wspomnial, to czy korzysta z niej jak jest u ciebie od powrotu z pracy do tej 20?

Gość Andrzej 123
Czasem korzysta ale może tylko siku przecież nie pytam co tam robiła :/

Gość Andrzej 123
ale przecież normalni ludzie nie muszą codziennie wieczorem tego robić Przecież może w domu rano i powinno jej spokojnie wystarczyć albo w pracy

Gość Andrzej 123
U niej jestem do 22 najczęściej ale mogę i dłużej tylko ona śpiąca się robi to jadę ( ale u niej to nie to samo jak są jej rodzice za ściana i bez pukania wchodzą do pokoju często)

Gość tdgfhn
dziwna jest mnie by nie chcialo sie z taka laska bawic infantylna jakas

Gość napialas do tego kolegi wyzej
ma rygorystycznych rodzicow! sprouj namowic ja na wyjazd na weekend (o ile jej pozwola):o poznales jej rodzicow??

Gość napialas do tego kolegi wyzej
hehe, musisz sie jej oswiadczyc, to pozwola corce na wiecej:D

Gość jagwmdpw
Jej rodzice wchodzą jak jestescie sami w pokoju? Masakra:o u mnie nie zdążyło sie to nigdy. Oni ja na pewno sprawdzają. Pewnie uważają ze seks uprawia sie tylko w nocy i dlatego moze byc tylko do 20.