Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej 123

Mam dziwną dziewczyne

Polecane posty

Gość jagwmdpw
Zdarzyło*

Gość tomasz0000
wez tez znalazles sobie dziecko a nie kobiete 23 lata a znam mlodsze ktore zachowuja sie bardziej dorosle i nie mowie tu o jakis klubowiczkach tylko normalne dziewczyny.. uzeraj sie dalej z dzieckiem

Gość Andrzej 123
Znam jej rodziców rozmawiam z nimi Jej mama mnie lubi na bank a ojciec chyba też chociaż mniej rozmowny jest. Ona zaprzecza że to przez rodziców (może się wstydzi tego Nie wiem) Czasem jej mówiłem żeby im powiedziała że idzie na dyskoteke i późno wróci a wpadła do mnie czy na ognisko jakieś do późna ale może z raz czy dwa udało mi się ją namówić Ja myślę że ona poprostu mnie nie kocha jak nie chce ze mną spędzać czasu :/ A szkoda bo mimo jej wad sam jestem zakochany w niej :(

Gość to na pewno chodzi o jej
rodzicow. Mam to samo. Kontrola na każdym kroku pomimo że mam już 25 lat i swoją rodzinę. Szkoda dziewczyny. Pewnie jej suszą głowę o te spotkania z tobą i za wszelką cenę dbają o reputację w oczach sąsiadów. Pocieszę że po zaręczynach pozwalają na więcej;) Są tacy rodzice. serio. Też się nigdy nie przyznawałam dlaczego zawsze muszę być wcześnie w domu i nie wolno mi wychodzić zbyt często ze znajomymi.

Gość Andrzej 123
do tomasz0000 Dla mnie ona nie jest dzieckiem a ciężko jest z niej zrezygnować bo jest mądra piękna i ma fajny charakter tylko ten brak chęci na sex i te uciekanie do domu :/

Jeżeli ją kochasz to powinieneś zaakceptować jej wady i jej sytuacje. Co do seksu to powinniście szczerze porozmawiać dlaczego nie chce częściej.

Gość Andrzej 123
Już rozmawiałem z nią o seksie ciągle mi gada że ona jest normalna tylko że niby ja jestem zboczony i bym ją zamęczył jakby mi ciągle dawała Mówi że porostu nie ma ochoty tak często jak ja

Może mówi prawdę. Nie każdy ma takie samo zapotrzebowanie na seks. Może z wiekiem jej przejdzie i będzie miała większą ochotę. Musisz się zastanowić czy jesteś w stanie to zaakceptować, bo jeśli nie to będziesz się męczył w tym związku.

Gość Andrzej 123
no właśnie się męczę :/ Chciałbym mieć normalną dziewczynę :/ pewnie gdybym teraz jakąś znał w moim typie która by na mnie leciała już bym ją zamienił

Gość tomasz0000
dla mnie takie zachowanie jest dziecinne i nie adekwatne co do jej wieku, dla ciebie moze byc madra i piekna a dla innego wrecz odwrotnie, ale zakochany zawsze bedzie tak mowil, ja tylko twierdze ze z takim kims nie potrafilbym byc teraz chodzi o seks a potem bedzie zachowywala sie dziwnie w innych sytuacjach

Gość Andrzej 123
w innych sytuacjach jest ok i wątpię żeby się to miało zmienić

Gość Lacrimosa22
Autorze- może po prostu wada tkwi w Tobie- może nie jesteś wystarczająco atrakcyjny i pociągający, żeby dziewczyna miała non stop ochotę na seks z Tobą? Znam taką parę, moich dobrych znajomych, w której ona jest z nim tylko dlatego że im się dobrze rozmawia, są przyjaciółmi i mogą zawsze na sobie polegać, ale ona po krótkim okresie ''fascynacji jego umysłem'' odkryła że na powrót, że chłopak jest brzydki jak noc (niestety :)) i właściwie wcale jej nie pociąga. Wiele jest takich par- może w Twoim przypadku zaszło to samo?

Gość tomasz0000
o właśnie się męczę :/ Chciałbym mieć normalną dziewczynę :/ pewnie gdybym teraz jakąś znał w moim typie która by na mnie leciała już bym ją zamienił nic wiecej nie trzeba dodawac.. sam sobie odpowiedziales.. meczysz sie i to ma byc zwiazek pfff

Gość idz do ppracy, boo
nie kochsz jej....

Gość tomasz0000
to samo mialem napisac, nie kochasz jej, to nie jest uczucie.. a co do pociagu fizycznego to bez niego nie da sie po prostu, nie ma chemi to wszystko gasnie po kolei a beznadziejny seks wtedy jest pewniakiem.. musi byc pozadanie bo wtedy seks jest o dupe rozbic

Gość Andrzej 123
Myślę że jej się podobam Czasem nawet jak chce mi dogryźć to mi mówi "przystojny to ty jesteś ale taki pojebany że żadna by z tobą nie wytrzymała (i się śmieje)" Kocham ją ale jakoś nie czuje wzajemności bo mam wrażenie że ona nie chce ze mną spędzać czasu i się ze mną kochać A chciałbym to czuć jednak że jej zależy

Gość idz do ppracy, boo
dla kobiety seks nie jest wyznacznikiem cz jej zalezy czy nie;)

Gość Andrzej 123
do awawawerwer żryj gruz cyganie i wypierdalaj

Gość tomasz0000
seks to podstawa w zwiazku chociaz niektorym moze sie wydawac ze nie.. jak ludzie zle dobiora sie pod tym katem to predzej czy pozniej zaczna sie psuc

Gość awawawerwer
Jesteś ciota i sam wypierdalaj wiesniaku. Zeby to żalic sie swoimi zasranymi problemami w internecie? Sam nie potrafisz tego ogarnac tylk otak sie znizac zeby sie pytac innych ludzi? Ona ma cie w dupie brzydal jestes i koniec kropka

Gość Lacrimosa22
Seks faktycznie jest problemem, ale czasem bywają ludzie, którzy po prostu potrzebują troche samotności, a ciągła obecność nawet kochanej osoby po prostu męczy. Skoro widzicie sie niemal codziennie od dwóch lat to może czas dać jej trochę zatęsknić. Mam wrażenie, że autor to typ człowieka narzucającego się ze swoją obecnością. Jeśli ciągle jej marudzisz i narzekasz że nie chce spędzać z Tobą czasu wieczorami to faktycznie jej sie znudzisz prędko.

Gość awawawerwer
Tomasz0000 Najwidocnziej kolega ma tak malego że ta laska już nie ma wymówek

Gość tomasz0000
a w jego rozmiary juz nie wnikam xD

Gość hdhdsa
Faktycznie dziwne jest, że nie chce dłużej być z tobą, a do domu ciągnie, jakby tam było coś ważniejszego od ciebie. Co do seksu warto się sprawdzić za w czasu, bo potem, to będzie tylko strata czasu. Może ona ma słabe doznania w seksie, a może ich jeszcze nie odkryła przez rzadkie uprawianie, może ma blokady psychiczne i nie może się otworzyć ..... chociaż 2 lata, to kawał czasu.