Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auaaaaaaaa aaaaa

piecze mnie po sikaniu

Polecane posty

Gość auaaaaaaaa aaaaa

ale nie zawsze co to ma byc????????? choroba jakas weneryczna? bylam u ginekologa i nic nie moze znalezc. piecze mnie jak zrobie siusiu to na koniec piecze ale nie za kazdym razem a jak cala noc nie bylam siusiu to z rana tez piecze przy sikaniu. co to jest cholera?????

Gość martulkaaaa_________
zrób badanie moczu + antybiogram

Gość auaaaaaaaa aaaaa
co to jest antybiogram

badanie pokazujące, jakie antybiotyki pomogą w leczeniu danej infekcji bakteryjnej myślę, że masz po prostu infekcję, badanie pokaże, jakie to bakterie i czym to najlepiej leczyć

to też jest badanie moczu

Gość auaaaaaaaa aaaaa
a ok, dzieki ale dziwie sie bo mam to juz ponad tydzien. powinno byc juz albo lepiej albo gorzej czy nie? jak infekcja nie jest leczona to powinno mnie bolec wciaz a to jest tylko czasami.

nie ma reguły, nieleczona potrafi się ciągnąć bez końca, albo przechodzi, albo jest gorzej

Gość tak szybciutko
moze furagin Ci pomoze

Gość tak szybciutko
"furaginum teva"

Furaginum. po cztery na raz pierwszego dnia.trzy razy. potem po mniej

nie sugerujcie jej furaginu, bo najwyraźniej to jej pierwsza infekcja i z odpowiednio dobranym lekiem ma szansę na całkowite wyleczenie a po furaginie pewnie bedzie lepiej, ale nie na długo

Gość samantha kociak
wiem, ze jest ci teraz ciezko, bo sama przechodzilam zapalenie pecherza i jest to okropne! musisz jednak uwazac tez na swoje miejsca intymne, ktore ze wzgledu na bliskie sasiedztwo z ukladem moczowym tez sa narazone na infekcje przez przeniesienie bakterii!! radzilabym ci branie teraz dodatkowo probiotykow ginekologicznych, np.provag, ktore dostarcza dodatkowych bakterii, 3gatunkow Lactobacillusow, ktore beda chronic pochwe od infekcji!! naprawde dobry ten probiotyk, bo poleca go PTG (polskie towarzystwo ginekologiczne)a to juz cos!

Gość auaaaaaaaa aaaaa
czesc dziewczyny, dziekuje za odp :-) wczoraj juz poszlam spac. Pisze tutaj dlatego bo ja kiedys mialam zapalenie pecherza i wiem jak to jest, ze boli i piecze itd ale teraz jest zupelnie inaczej. Dzisiaj rano wstalam i po 1 moczu pieklo mnie ale nie w pecherzu tylko w cewce moczowej :-( teraz nie wiem co to jest, czy to moze byc jakas choroba weneryczna ? dziekuje za odp.

Gość rrfiuivheriohyiorehykehiurhfh
nie zawsze pieczenie to infekcja pęcherza czasami to skutek refluksu żołądkowego, za dużo kwasu ja wtedy biore tabletki controloc 20 na zmniejszenie kwasu żołądkowego i pieczenie znika po jakimś czasie i pij dużo wody to szybciej mienie a zapalenie pęcherza to już inne leki, wtedy lekarz

Gość werakaluza
żeby zapobiec infekcjom układu moczowo-płciowego stosuję probiotyk doustny provag, mnie służy, jest przebadany na polkach.