Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

chciałabym zobaczyć twarze kafeterianów

Polecane posty

po to aby zaspokoić swoją ciekawość, kto kryje się za danym nickiem. poza tym lubię patrzeć na twarze, 'analizować' je. dużo można wyczytać, dowiedzieć się o człowieku i tym podobne. :classic_cool:

tak, wiem. już to pisałaś o 13:00 do jakiejs melepety... ...ja pytam o prawdziwy powód

Gość gafdv
cxz

polecony przedwczorajszy -> wszystkich nie, ale kilka nicków z chęcią bym ujrzała. poza tym jak widać nikt nie pali się do realizacji tego pomysłu. ­ np pśp :classic_cool: piszesz się? :D

o tak. najgorsze jednak w tym wszystkim jest improwizowanie, że jest się pięknym z natury, powiedziałabym :classic_cool:

Gość chyba sobie sama już
jesteście urocze - obydwie :D :classic_cool:

jak to nie rozumiesz... :O twierdzisz, że jesteś na tyle dobra w improwizacji, że zdołałaś oszukać samą siebie? brawo :classic_cool:

wcale nie jestem 😴 okazałam tylko swój podziw, osobiście pomimo moich zdolności perswazyjnych samej siebie jeszcze mi się nie udało do końca przekonać :classic_cool:

Gość IMO12358
Ledwo zobaczyłem PŚP i już kilka punktów IQ mniej. :classic_cool: 🖐️

kafetarianie to zupełnie inna, dosyć specyficzna kategoria. jesteście trochę ciężsi. wszystkie moje inicjatywy są odrzucane na starcie. :O dlatego ta jest ostatnia 😴 ­ nad sobą pracuję, grunt że inni dali się nabrać :D 🖐️

Gość erfeqwrfwerfdupaertgertgertg
proszę proszę, co za dwie dorodne użytkowniczki na jednym topie :D cześć, Padaltzu :classic_cool:🖐️ ­ kontynuując proszę Ciebie, zwierzątku: ale Ty masz złożoną strukturę :classic_cool: ­ heh, no właśnie jeszcze nie noszę okularów :D dopiero będę je nosił. wadę też dokładnie nie wiem, jaką mam, bo u jednego lekarza wyszło -0,5, a u drugiego -0,75 :O podobno lepiej nosić za słabe okulary niż za mocne, więc chyba wezmę te -0,5... no i taniej wyjdzie :classic_cool: bo Ci powiem cen też się spodziewałem niższych :O no ale żyję w końcu w europejskim państwie :classic_cool: także nic więcej sobie nie kupię ­ łał, widzę że nie ma u Ciebie zastoju, to się chwali :classic_cool: życzę powodzenia und pomyślności, cobyś w końcu przestała patrzeć na koty jak na symbol staropanieństwa :classic_cool: i żebyś jutro nie musiała wiele kupować :D na jeden raz :classic_cool: ­ ok, muszę się zwijać, także na razie i nie podrapcie się :classic_cool:🖐️

dziękuję bardzo, to mi się akurat przyda :classic_cool: także trzymaj się chwilowo i udanych łowów :classic_cool: 🖐️

dziękuję bardzo, to mi się akurat przyda :classic_cool: także trzymaj się chwilowo i udanych łowów :classic_cool: 🖐️

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "(...)wysysam kafeteriuszy(...)" Z tym, to na Erotyczne proszę. :P :classic_cool: