Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

chciałabym zobaczyć twarze kafeterianów

Polecane posty

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "no właśnie Imoł chyba nie zrozumiał mojej żaluzji z lataniem a ja dobrze wię o co mu chodzi i się go nie boję" Boś znowu piana, toć i odważna, stąd te chełpliwe przechwałki o wzlotach i przelatywaniu. :classic_cool:

Gość KamileKjakiś
Podaj maila to wyśle i mam nadzieje że ty też mi wyślesz.

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "a tam odważna od razu, znam po prostu swoje możliwości i Twoje, znaczy ich brak" Toż to już przerost ego i ambicji. Tylko z litości i czystego człowieczeństwa nie udowodnię Ci jak się mylisz. :D :classic_cool:

tak się Wam wtrącę. pśp dziś jest wyjątkowo mało wulgarna :O czy wszystko z Tobą w porządku? :O :classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "szanuję Twoja zdanie i dziękuję za tę łaskę" Powiedziane jak na kruchą i uległą samicę przystało. Nawet PŚP ma coś z kobiecości. :classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "hah, o koorwa piszę już jakbym piyana była paltze mi się plątzą" To połóż obie ręce na klawiaturę i się opanuj. Wiem, hormony buzują, ale mamy widownię, dlatego bądź grzeczna. :classic_cool: :P

oh jacy Wy mili dzisiaj dla mnie :classic_cool: jeden okazuje mi litość, druga się o mnie martwi :classic_cool: nic mi nie jest króliku 🖐️ po prostu ostatnio zrobiłam się taka leniwa, ze po pierwsze nie zawsze chce mi się robić polską czcionkę a po drugie nie chce mi się urozmaicać zdań w wulgaryzmy bo to też wymaga czasu i siły :classic_cool: Imo, powiedz no mi za tzo Ty mnie tak nie loobish? :classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "Imo, powiedz no mi za tzo Ty mnie tak nie loobish?" Moja sympatia jest wprost proporcjonalna do wielkości cycków ( :classic_cool: ). Chociaż Twe BMI jest poniżej normy, to przecież obiecałaś mi, że się utuczysz i wszystko pójdzie w piersi. :P

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "krew nie woda, faktycznie... ale to alkohol mi podnosi ciśnienie aktualnie, nie Ty" Bo ja nie podnoszę ciśnienia - ja jestem miły. Ja raczej podnoszę Twą temperaturę, a to zdecydowana różnica. :classic_cool:

obiecałam ? nie zachowuj się jak baba :O:classic_cool: napisałam tylko, że jak dojdę do rozmiarów które Ci pasują to pogadamy :classic_cool: bez sęsu zupełnie bo i tak gadamy :O i już się pogubiłam w tym wszystkim :classic_cool: ale skoro sympatia jest wprost proporcjonalna do tzytzków (czyli mała) to chyba nie będę się tuczyć, bo po co mi IMOŁ jeszcze bardziej mje lubiący. przecież bym się nie opędziła, na co mnie to :O:classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "(...)bo po co mi IMOŁ jeszcze bardziej mje lubiący. przecież bym się nie opędziła, na co mnie to" Me czarujące towarzystwo powinno być wystarczającym powodem. :classic_cool: :D

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "ja tu czarów nie widzę" Boś zalkoholizowana i w oczach Ci się mąci. :P

Gość IMO12358
chcesz magii? czary mary zapierdalaj po browary :classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "(...)myślałam" I w tym leży problem. :classic_cool: ;)

Gość IMO12358
A kto tam podszywa się nie używając zasad interpunkcji? :P

Gość IMO12358
zasady interpunkcji nie obowiązują w zaklęciach :classic_cool: jeśli źle to wymówisz to całe zaklęcie w pizduu! :classic_cool:

Gość IMO12358
144 IQ nie da się tak łatwo zmanipulować :classic_cool:🖐️

Gość IMO12358
To znaczy, że PŚP dała ciała z zaklęciem? Co teraz? Czyżby była zmuszona zapewnić mi samicę? I czy ta samica będzie chociaż cycata? :P

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "wolałbyś żebym była głupsza i przy tym łatwiejsza do zmanipulowania" Nie byłabyś zbyt przyciężka na manipulowanie? :P ;)

Gość IMO12358
Wszakże samica powinna posiadać pewną inteligencję, aby sprawnie wykonywać polecenia. :P :classic_cool: