Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

chciałabym zobaczyć twarze kafeterianów

Polecane posty

Gość IMO12358
a poza tym jesteś wyjątkiem od reguły, która mówi, że głupi ma zawsze szczęście :classic_cool:🖐️

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "ale im wyższy ajkjuczek to tym więcej potrafi odmówić" Im wyższy iloraz inteligencji, tym lepiej samica wie kiedy nie warto odmawiać. ;) :classic_cool:

chciałam oznajmić, ze temat uważam za zamknięty i proszę o nie wysyłanie więcej zdjęć, nikomu nie odeślę 😴 :classic_cool: 🖐️

Gość thesit
a ja ci wyslalem z 10 minut temu i mi nie odeslalas :(

Gość IMO12358
chodzi o to, że jesteś mondra, a do tego masz szczęście :classic_cool: 😭 ja niestety go nie mam, ale mam nadzieję, że nie jestem głupi :classic_cool:

Gość IMO12358
o moim braku szczęścia już się chyba przekonałaś :classic_cool:🖐️ bycie szczęśliwym, a posiadanie szczęścia to zupełnie inne sprawy :classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "no też prawda, ale tej opcji inteligencji z Tobą nie wykorzystam raczej" Byłbym pod wrażeniem, ale wiem, iż samica jest istotą emocjonalną i często pod wpływem chwili daje się ponieść uczuciom. Zaś alkohol wzmaga te inklinacje. :P :classic_cool:

Gość thesit
wyrąbane mam wysyłaj też!!!! nie ma lekko...

Gość IMO12358
pijany kjójićek "proszę również o nie awanturowanie się i zaprzestanie spamu" Sprzeciw jak i obecność autorki odnotowane. :P

podszywie imoła zmień nicka imoła bo nie ogarnę rozmowy z dwoma imołami 😭:classic_cool: poza tym nie mogę sobie przypomnieć Twojego braku szczęścia :classic_cool::P nie do kąca jestę pewna z kim rozmawiam przecież 😭 pewna jestem tylko tego, że Imoł mnie nie wyrwie :classic_cool:

Gość thesit
ale suka z ciebie pewnie nikomu nie wyslalas tylko zbieralas nie wiadomo po co

Gość IMO12358
Króliczko - czyżbyś chciała nieporadnie mi wcisnąć, że masz awanturników na swoim mailu? :P

Gość IMO12358
chodzi o szczęście do liter 😴:classic_cool:

Gość IMO12358
pozdrawiam środkowym palcem "pewna jestem tylko tego, że Imoł mnie nie wyrwie" Nie martw się - me plany nie są aż tak niecne i bardziej przyjemne. Wszakże nie jesteś chwastem, abym Cie wyrywał. :P ;)

Gość IMO12358
ale w innych sprawach dostaję po dupie aż miło :classic_cool:

Gość skoro miło to nie tak
nieszczęśliwie :classic_cool:

Gość IMO12358
I tak oto zostałem wyłączony poza nawias. :( :classic_cool:

IMO12358 -> nic Ci nie chcę wcisnąć :O informuję jedynie tego oburzonego jełopa, że nie mam zamiaru odpisywać na jego maile :) 🖐️

Gość IMO12358
Króliczko - sama natura nie przystosowała Cie do wciskania ( :classic_cool: ), a jeśli chodzi o zdjęcia, to sama się zobowiązałaś. ;)

"i wyrwałem chwasta" :classic_cool: no fuckt 😭 tak zepsuta nie jestem :classic_cool: zresztą co ja opowiadam, ja w ogóle nie jestę zepsuta :classic_cool: "nie aż tak niecne i bardziej przyjemne" - strach pomyśleć co wyraża ten mix :classic_cool:🖐️ dostający po doopie } :D aż miło :classic_cool: znowu żartujesz po gejosku i nieźle Ci to wychodzi :classic_cool: widziałeś nowego Bombę? podoba mi się :classic_cool:🖐️

Gość thesit
Jeja ja mam wyjebane na ciebie wieśniaro!!! Jesli ja ci wyslalem zdjecie i oczekuje w zamian tego samego to zie zobowiązuj a nie 10 minut po moim wyslaniu pierdolisz ze juz nie wysylasz.. dziecinada wez spac juz spadaj

Gość IMO12358
Zostałem skołowany i to przez PŚP! Idem sobie w hańbie. :P 🖐️