Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

chciałabym zobaczyć twarze kafeterianów

Polecane posty

Gość nie ma szczania po obejściu
jestę prowokatorę :classic_cool: oczywiście, obejrzałem go 1 min po uploadzie :classic_cool: szału nie ma, ale jest dobry :D ciekawe jak się rozwinie wątek ojca Pijo :classic_cool:

Gość thesit
ej spierdalac i nie prowokowac... ;) Teraz mam wyrąbane. Niech sie wali na te swoje małe cyce :D

nie czuję się zobowiązana do informowania miłych kafeteriuszy o zmianie mojego 'widzimisię' i wcale mi nie jest przykro 😴 :) ­ a teraz wypad :) 🖐️

to ja też z/w :classic_cool:🖐️

ale mu pani powiedziała :classic_cool:

Wiesiu, zrobisz jajeczniczkę? :classic_cool:

Gość zmieniam swoje
PSP nadal rozmawiasz po walijsku??;)

Gość erfeqwrfwerfdupaertgertgertg
dobry wieczór, Peeśpe :classic_cool:🖐️ nie pomachałaś mi dzisiaj :( ­ a zwierzątko widzę wybrało katzowanie i wystawiło biednego chłoptasia :classic_cool: ­ mi też nic nie wyszło z odważnych planów :( tylko się nastykałem z ludźmi w ich masie :O:classic_cool:

zrobię, na kaszanca... ale nie sklepowej :classic_cool: po walijsku nie, ale te klimaty :classic_cool:🖐️ dobry wieczór erfeqwrfwerfdupaertgertgertg :classic_cool:🖐️ jak to Ci nie pomachałam? przecież widziałam Cię jak wsiadałeś w krawacie do tramwaju i Ty też machałeś 😭 jedz więcej masła to nie będziesz pamiętał jak masz na imie :classic_cool: jakie były plany? ocenimy Twoją odwagę :classic_cool:

o, cześć faj. :( mój kandydat na męża chyba nim nie zostanie 😠 zostałam nie z własnego wyboru, ale przymusu. małe ilości alkoholu powodują katastrofę, uroki starzenia się :O ­ kupiłeś przynajmniej te okulary? :classic_cool:

Gość ciśnuie
moja kaszanka w ustach pśp :D

no to fajnie, tylko że ja nie miałem dziś krawata :O także wygląda na to, że zaczepiłaś nieznajomego, brawo :classic_cool: plan miałem taki, żeby złapać jakiejś babci w tramwaju beret za antenkę i tak 3 razy za nią pociągnąć i potem szybko uciec, ale nie udało mi się :( ­ nie martw się, kłółiku, jak kocha, to poczeka :classic_cool: i się będzie martwił, czemu nie przyszłaś 😭 ­ nic nie kupiłem :O:( podczas mego decydowania się i oczekiwania na zakończenie obsługiwania ludzi przede mną zamknęli sklep, łachudry :classic_cool:

dobranoc, Peeśpe :classic_cool:🖐️

no to faktycznie miałeś nieudany wieczór :( trzymasz się jakoś po tak dramatycznych przeżyciach? :classic_cool: ­ jeszcze nie kocha i zapewne już nie poczeka 😠 to miała być Nasza pierwsza randka :O i wszystko zepsułam. tradycyjnie 😴

nie taki dobry, ale cześć. co pijesz ciekawego? :P chyba zrobiłaś mi smaka, powiadają że trzeba się leczyć tym czym się zatruło :classic_cool: kusi mnie wypróbować tą mądrze brzmiącą poradę :D

likier irlandzki :) czy jak to po polsku bedzie.. na pewno wiesz o co mi chodzi.. slodkie, geste i .. alkoholowe.. :)

no jakoś dochodzę do siebie... wszystko ze mnie teraz spływa i próbuję odzyskać harmonię :classic_cool: ­ jak już doszło do umówienia się na pierwszą randkę, to nie tak łatwo ją przekreślić, już nie tragizuj ­ potwierdzam, że wspomniany przez Ciebie rodzaj kuracji przynosi efekty :classic_cool: byle zachować umiar :D ­ dobry wieczór, Żono :classic_cool:🖐️

oczywiście. baileys, uwielbiam. ja natomiast zadowolić będę musiała się tylko winem. :classic_cool:

no.. tansza jego wersja :D a wino jakie? bo ja tez bardzo chetnie...:) czesc rfeqwrfwerfdupaertgertgertg ! dziwnie znajomo mi brzmisz... hm...