Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwo kruuul

Co sądzicie o samotnych facetach po 30-tce wykupujących abonament na

Polecane posty

Gość Mac jestes plytki
Czyli spotykasz sie ze zwyklymi szarpidrutami,ktore wlaza do wyra prawie od razu. Nie dorabiaj teorii do tego. Zwykly kurwiarz i latwe panienki. End of story.

Weź poprawkę na to co mówisz i nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. Powiem więcej...poznaje bardzo dużo kobiet co chcą się tylko zabawić jedną noc. Tak miałem długie związki (ponad roczne) i nigdy żadnej nie zdradziłem. Wierność jest to moja główna zasada, której się trzymam i tegoż samego wymaga. Nie zdradzam i nie wybaczam zdrady... Prawdziwa wpadka z użyciem środków antykoncepcyjnych jest bardzo rzadka. Często wpadka to po prostu brak wiedzy i głupota (niekiedy zaplanowana intryga na zatrzymanie partnera)

na zwiazki na odleglosc trzeba miec czas i kase ....i pozycje zawodowa....a milosc to wysilek obu stron

Z tą kasą to masz rację. Ale ja akurat mam przyzwoite zarobki i w moim przypadku nie to był problem. Problemem było budowanie bliskości i więzi... W jednym przypadku na wstępie dostałem deklarację, że ona nie przeprowadzi się do Warszawy a ja nie zamierzałem wyprowadzać się do jej pipidówy i klepać biedy. Rozsądek był po mojej stronie i tak...

Gość Mac jestes plytki
Tak kuzwa,bardzo rzadka hahahahaha. To po co twe wywody. Chodzi o zwykle jebanie sie i tyle. Rozpisales sie niepotrzebnie,ale widac mazz wprawe, na tym bazujesz wyrywajac przez neta naiwne puszczalskie :D

Ty masz chyba jakieś kompleksy...idź wywalaj swoje frustracje gdzie indziej. Nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu i odpowiadać na Twoje wypociny...

ja mam tylko 10 000 na reke i stac mnie ledwo na utrzymanie syna i siebie, na loty rzadko sobie pozwalam, wiec na przyjemnosci musze poczekac....jak ty.....i mieszkam tez w pipidowie....tyle ze wiekszej od twojej

Gość Mac jestes plytki
Hahahahaha. Nie badz bardziej zalosny niz jestes. Ubieraj w co chcesz zwykle rwanie dup.

Gość kolejne wcielenie egoista
przeciez sam pisal w innym watku jak zmanipulowac kobiete, a teraz sciemnia i udaje niewinitka - blazenada:D

Gość A.............................
mac, wydaje mi się że ja Ciebie znam z reala :-)

na jaką literę zaczyna się Twoje imię?

R?:-)

Gość Mac jestes plytki
Mac...siedzisz tu i pleciesz farmazony,jakbys by no lifem w realu.

Gość Mac jestes plytki
I tak sie nie przyzna :)

M hehe to byłby dopiero zbieg okoliczności :-)

nie wiem czy piszesz prawdę, że M;), ale gdyby to bylo R i nick by był związany z Twoim nazwiskiem to by wychodzilo, że Cię znam;-)

FEV Mieszkam w Warszawie i nie interesują mnie za bardzo Twoje problemy finansowe i Twoja pociecha.... Pozdrawiam

Wierz mi na pewno M Ciekaw jestem natomiast czy tą oobę na R odbierasz pozytywnie czy negatywnie... Bo to odnosiłoby się również do mnie

Gość dfdfdfffg
ja bym sie bala szukac tam faceta, sami ruchacze, porządni to moze byli z 10 lat temu ale teraz?

wawa to pipidowa....mozna w niej umrzec z nudow...nad ranem wszystko pozamykane

tylko ,że miasto w którym mieszka R zaczyna się na L.;-), jesli chodzi o tego konkretnego chlopaka to odbieram go jak najbardziej pozytywnie:-), jest napewno facetem, którym można się zainteresować:-), natomiast jeśli chodzi o Ciebie, to dobrze że jesteś wierny:-), bez tego byłbyś całkiem stracony;-). Mnie osobiście trochę przerażałaby wizja kilkudziesięciu kobiet przed mną:-), wolałabym nie wiedzieć no i napewno nie oddałabym Ci się po dwóch tyg.:-), ja takie kobiety uważam za łatwe, straciałabym sama w swoich oczach gdybym po 2 tyg poszła do łóżka, a świętoszką nie jestem;-) (mam 28 lat)

Dlatego uważam, że w takich sytuacjach niewiedza to błogosławieństwo:-)

A. powaznie?...mnie wystarczy kilka godzin ale musze wiedziec ze tego wlasnie chce

Fev A to,że samotnie wychowujesz dziecko to wynik, że nie do końca wiedziałaś co facet chce

mac, tylko że widzisz, potwierdzasz to co napisałam na początku, mężczyźni, właśnie często po 30 przedstawiają się jako dojrzali, szukający poważnego związku.. a w praktyce, często są to mężczyźni jak Ty, o dużej ilości partnerek seksulnych, dążący do szybkiego seksu i ja mam wrażenie, że taki facet, który miał wiele kobiet, czego obecnej kobiecie nie powie:-) szybko znudzi się obecną partnerką (także w łóżku) i będzie szukał dalej.. i wlaśnie takich mężczyzn się boję :-), bo seks dl amnie to jeszcze więskze uczucia do męzczyzny i jeszcze bardziej boli, kiedy związek się kończy..

Gość kolejne wcielenie egoista
A.... mac nie mysli o dziewczynie, tylko, zeby mial latwe i szybie pukanko (wlasne korzyscie bez wysilku), obowiazkow), nie licz na emocje z jego strony

dziecko jest moim wyborem, odkladanie w nieskonzonosc decyzji jest bledem, oszczedzam poniewaz wpisowe gmbh wynosi 50tys ojro...i mi jeszcze troszke brakuje... ociupinke :D gdby nie dziecko pewnie kase wydawalabym na kochankow

Gość Mam29latOn
ja nie mam problemu poznalem ostatnio 16 latke :D dobra z niej kobieta uczuciowa a w dodatku wyglada tak jak marzylem !!