Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwo kruuul

Co sądzicie o samotnych facetach po 30-tce wykupujących abonament na

Polecane posty

Śląska i Gdańska wam i tak nie oddamy. Szczecin możecie sobie wziąść!!!!

polowa mlodych niemek jest bardzo ladna....polowa polskiej mlodziezy ma niestety tez juz nadwage....amerykanski tryb zycia jest tragiczny ps....niemcy to narod ktra za kilkanascie lat stanie sie atrakcja w zoo....zalew turkow arabow grekow bulgarow rosjan i innych nacji

nic nie musisz oddawac, wystarczy ze jeden polski polityk z drugim polskim politykiem sie dogadaja i calosc pojdzie pod mlot....nihil novi

czuej ze podcielam Maciusiowi skrzydelka....hmm....juz wole zeby bzykal niz mialby podziwiac kobiety na wlasna reke ....milo jest sie onanizowac zywym przedmiotem:) milego dnia.... pozdrawiam

Nie...Maciusia po prostu znudziły Twoje banalne wypociny. Nara

pierdalnales z piedestalu i nikt ci brawo nie bije...tak to jest kiedy sie nie jest pierwszymi skrzypcami na niebie nnuu..zycie to nie.je.bajka

Gość serverx
Mac,ty nawet nie masz nic sensownego do powiedzenia. Kobiety cie gasza jedna po drugiej.

Gość A.............................
Ludzie forum sluży do wymiany doświadczeń, nie do potępiania innych, na zasadzie "tylko ja mam rację, a każdy kto myśli inaczej jest..", jesteście dorośli, a dyskusja zeszła do poziomu nastolatków, wrr

Gość fatalaszka
Co do dyskusji o samotnych matkach, to nie wiem jak to wygląda na zachodzie czy w innych krajach, ale jeśli mam być szczera, to nie widzę nic złego w wychowywaniu dziecka samej. Najważniejsze przecież jest szczęście dziecka, jeśli matka da sobie radę sama, to super. A czy w Polsce kobiety z dzieckiem mają trudności ze znalezieniem sobie partnera? Niestety, ale chyba faktycznie tak. Widzę to na przykład po mojej koleżance. Z mężem się rozstali, dziecko zostało i teraz koleżanka sama wychowuje dziecko (były pomaga jak może, ale wiadomo, że to nikła pomoc, oprócz finansowej), nie ma czasu na spotkania z facetami, a jak już się z kimś umówi, to wiadomość o dziecku odstrasza. I płynnie przechodząc do pytania z początku, co sądzimy o facetach po 30-tce zakładających konta na portalach randkowych. Z perspektywy tejże koleżanki jest to bardzo korzystne, ponieważ właśnie tam możne znaleźć kogoś, komu nie przeszkadzałaby świadomość posiadania dziecka. Bywała na różnych portalach, na tych darmowych to w większości jednak młode osoby zaglądają. Ostatnio była na mydwoje i podobno tam już większy wybór wiekowy, sporo osób, w tym także tacy, którym dziecko partnerki nie przeszkadza. W wyszukiwaniach można zaznaczyć opcję odnośnie potencjalnej akceptacji dziecka przez partnera. Zawsze to jest jakaś pomoc, prawda? Zamiast wychodzić z domu nie wiadomo dokąd, to sprzed komputera może tak naprawdę zapoznawać facetów, a z tymi ciekawszymi się spotka i wtedy oceni czy dany gość jest warty zachodu...

Gość rtfghjkm
Mac. to imbecyl.