Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowy i normalny facet

Jednak to prawda, że pełnoletnie dziewice są nienormalne!

Polecane posty

Gość najprawdziwsza prawda ja gut
pani prof. Pawłowska jest najlepszym przykładem, a ostatnio kobyły pociągowe PiSu, jak czekały na prezesa by je pochwalił

Gość gość
up

Gość gość
a co ma niesprzątanie po sobie wspólnego z dziewictwem? :D moim zdaniem ona ma rację, że seks po miesiącu to może za wcześnie, lepiej chyba poznać się trochę lepiej, wyczuć czy się coś czuje do tej osoby poza zwykłym zwierzęcym popędem... dla mnie seks po miesiącu prawie niczym nie różni się od seksu na dyskotece w kiblu - i w tym i w tym przypadku mało znasz osobę, która cię posuwa. może dziewczyna nie chce czuć się wykorzystana, pomyślałeś o tym? nie, pewnie jesteś zwykłym egoistycznym dupkiem, który myśli penisem. pewnie chce pierwszy raz przeżyć z kimś, kogo jest pewna, czyli = dłużej zna. to nie są wcale jakieś świątobliwe poglądy... a żeby nie było niedomówień, ja dziewicą już nie jestem.

Gość gość
zdziwilbys sie ile jest 20-letnich dziewic... nie wszyscy znajduja swoje polowki w wieku nastoletnim.

Gość gość
na pewno dziewice są bardziej normalne niż szmaty zaliczające dla sportu

Gość gość
up

Gość gość
Sam nasrałeś i chciałeś jeszcze żeby twoje goowno sprzatała , brudasie. Chciałeś dziewczynę wydymać przyznaj sie ! Ale okazała sie cwańsza od ciebie :D