Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apokaliptika

21 latka..

Polecane posty

Gość Gent
Prawda jest taka - pragniesz seksu, jak kania dżdżu. Ciągle o tym myślisz. Tak naprawdę wstydzisz się, że jeszcze tego nie robiłaś...

Jaki temat takie docinki. Fajna dziewczyna raczej by się czymś takim nie kompromitowała.

Gość apokaliptika
nie wstydzę, w sumie to jak dla mnie mogłabym poczekać jeszcze kilka dobrych lat.. dla mnie cenniejsze jest poznanie się umysłowo. porozumienie, dogadanie, zafascynowanie kimś.. o wiele cenniejsze. ale na razie nawet nie ma kogoś w kim mogłabym się zakochać naprawdę.

Gość apokaliptika
nie kompromitowalabym się tym, gdyby nie fakt, ze dookolo ludzie są monotematyczni. nie trapi mnie to, ale z racji na tego mlodszego chlopaka z ktorym ostatnio sie spotykam.. zaczelam myslec jakby zareagowal gdyby sie dowiedzial, ze jednak nie jestem taka szalona na jaką mu wyglądam. ot tyle.

"Poczekaj" jeszcze 7 lat to będziesz w moim wieku i takiej samej sytuacji :D Normalnie bajka, dziewczyno.

Gość apokaliptika
znajde kogos odpowiedniego - zrobie to, nie znajde - trudno. bedzie to w jakims stopniu krepujące, ale nic na to nie poradzę.

Gość Gent
Pewnie, że normalne. Ale nie potrafi się do tego przyznać. Sama przed sobą. I raczy nas dyrdymałami o poznaniu umysłowym. Czy to się nie nazywa czasem samooszukiwaniem?

Gość apokaliptika
come on! ludzie ;d jakbym sie zakochala, to pewnie ze chcialabym seksu! ale nie kręci mnie zrobienie tego z kimś do kogo nic nie czuje. no 'niestety'

Facetów jest tylu, że bez trudu coś do jakiegoś poczujesz.

Gość apokaliptika
serio? no to jakoś to nie działa. ale każdy mi mówi, że mam dziwny gust. poza tym mnie denerwuje kiedy chłopak do mnie 'zarywa', nie lubie chodzic na zaplanowane randki. lubię, kiedy ktoś za mną nie lata jak szalony, bo wtedy mogę też sama się postarac o tą osobę, jest wtedy 'niewiadoma' która pozwala wkręcić się w drugą osobę. poza tym lubię też indywidualistów zamkniętych w sobie, a jak na razie osoby, które chcą się ze mną spotkać itd. są NADER otwarte. no i do tego specyficzny gust co do cielesności. nie jakies ciacha, ale trudno znaleźć ;/

" poza tym lubię też indywidualistów zamkniętych w sobie" ­ No proszę, moja charakterystyka. Zabawne bo odrzucano mnie własnie za to, że taki byłem.

Gość apokaliptika
bo niestety większość jest właśnie otwarta. ja również jestem indywidualistką zamkniętą w sobie, co ma swoje podłoże.. i nie chce tego zmieniać, gdy próbuję się otwierać czuję się jakbym była nie w swojej skórze. jeżeli komuś będzie zależało. dotrze do mnie. widzisz, może nie jestem taka zła. a tak mnie krytykowaleś.

Ja tu każdego krytykuję. Po każdym jadę. Nikt tu nie ma immunitetu.

Gość ikbvilvg
"Szanująca się kobieta" chyba raczej szanujaca sie z przymusu, gdyby ktos ja chcial to szybko zapomnialaby o "szanowaniu sie" haha ps. nie zapominajcie, ze jestesmy tylko ludzmi i potrzeby kazdy ma takie same czy dziewica czy nie dziewica

Gość apokaliptika
ja generalnie do ludzi mam podejście negatywne. a na takiej kafeterii, to już w ogóle brak taryfy ulgowej. co nie zmienia faktu, że jestem osobą, która tu pisze. będąc anonimową, mogę być nawet idiotką. widzę, że jednak mozna spotkać kogoś normalnego :) słowo 'normalny' możesz potraktować jako komplement.

Wiele można o mnie napisać ale na pewno nie to, że jestem 'normalny'.

Gość apokaliptika
rozumiem. uwierz, że słowa normalny użyłam tu w porównaniu do tego motłochu, który tu ma zwyczaj pisywać. a Ty wydajesz się byc inny. ale ok. nie będę się wypowiadać, bo zazwyczaj takie komplomentowaine skończy się kolejnym hejtem mojej osoby. masz wysokie mniemanie o sobie , tak jak ja i wiem jak zareagujesz. tak więc zwyczajnie dziękuję za rozmowę. tyle.

Gość apokaliptika
to nie jest niskie mniemanie o sobie.. myslę, że się cenisz w jakiś sposób. po prostu jako inteligentna osoba zdajesz sobie sprawe, że czlowiek nie jest idealny, wciąz może się doskonalić.. i nie kazdemu będzie odpowiadał. ale nie znam Cię. oceniam na dystans i też przez pryzmat siebie.

W jakiś sposób na pewno ale daleki jestem od stawiania siebie ponad innymi. Kiedy wychodzę na ulicę i spoglądam na tych wszystkich ludzi wokół mnie... pierwsza myśl to eksterminacja.