Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

kłamstwa przeczytajcie

Polecane posty

Gość makal

To co sie teraz dzieje to jakiś kosmos z moim byłym nie jestem rok czasu , bardzo siebie obwiniałam o to że nam się nie udało, ale im więcej czasu mija tym bardziej otwierają mi się oczy. mój były ma przyjaciela który przez 5 lat miał romans z koleżanką z pracy mój były o tym wiedział i przyjażnili sie w trójkę, partnerka tego jego przyjaciela o niczym nie wiedziała maja razem dziecko więc była skupiona na wychowaniu dziecka. Teraz ta kochanka napisała anonim i wszystko sie wydalo . Mój były facet na początku znajomości opowiadał mi że miał romans z mężatką starszą od niego i tak ostatnio z tą zdradzaną koietą sporo rozmawiamy ja ja wspieram i w sumie ciągle obgadujemy tych ''naszych '' facetów ja byłego ona tego swojego ktory ja zdradził. i doszłysmy do wniosku ze ta laską z którą moj byly mial romans przed naszym poznaniem jest kolezanka tej kochanki jego kumpla. Wszystko na ot wskazuje a mianowicie : ma ja w znajomych a niby nigdy sie nie widzieli, ona komentowala pamietam każdy jeglo wpis na fb , te jej komentarze byl zawsze dwusnaczne, jak mial urodziny wkleila mu zdjęcie golej laski z butelka wina i zyczyla spelnienia wszystkich zachcianek, wtedy to zignorowalam ale jak teraz zebralysmy wszystko do kupy to sie zgadza nawet ile sie zgadza. powiedzialam o tym bylemu ze wiem ze to z ta dziwka mial romans zaczal sie glupio smiac ale byl zdenerwowany a jego kumpel rowniez sie wkurzyl jak ta moja kolezanka o to go zapytala. kryja sie skunksy wzajemnie a ja na bylego jestem wkurzona masakra jakas

Gość alkoholik Karol informatyk
szarpałbym jak reksio szynkę

Gość makal
nie gotuje tu masz zle informacje wreszcie przeglądam na oczy ze taki z niego ideal jak z koziej dupy klarnet

Gość makal
no idiotka ze mnie fiku miku ale widzisz musialam sie sama przekonac ze nie jest taki cudowny zly czlowiek to nie jest ale takim idealaem jakim sie robil nie jest

Gość makal
układam kontaktu zrywac nie musze do czegos sie zawsze przyda wykorzystac go mogę