Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

zawsze będę sama

Polecane posty

no co? po prostu przyznałam ci rację. jesteś mądra i wiesz najlepiej :classic_cool:

Gość Syntetyczny
Tak zapytam z ciekawości. Czym się interesujesz. Błagam tylko nie zbywaj albo nie mów, że to nie moja sprawa. Nie pytam z jakimkolwiek podtekstem. Ot tak warto pogadać o czymś innym niż smutna rzeczywistość. ;)

Gość Oda do fikuśnej
Oda do Fikuśnej! 14:21 IMO12358 Ta ponętna Fikuśnica! to dopiero jest samica. Stada chłopów za nią gonią, pożądania łzy się ronią. Ale ona ma jednego, Brunecika uroczego. Choć nie tylko kocha jego. A uczucie jej do czego? Ano do cnej Kafeterii, tej od które nie ma ferii. Nawet poetów-grafomanów tutaj mamy :D:D:D

Gość Syntetyczny
Ciekawe. A czymś konkretniej? Muzyka a może książki? Jest przecież coś takie co sprawia Ci przyjemność w wolnych chwilach. :) Powiedź o tym. Fajnie jest się wymieniać zainteresowaniami.

Gość kafeteryjne niusy
IMO sie w Tobie kocha :classic_cool:

Gość Oda do fikuśnej
Fikuśnica--niedoruchana samica-samotnica-okularnica ha ha ha ha ha ha ha ha ha o boszeeeeeeee :P:D

Gość Syntetyczny
O fajne. Też kiedyś myślałem o czymś taki ale niestety nie mam samozaparcia. Rower musi mi wystarczyć :D. To wróć, wróć. Przyda się. W Internecie jest pełno kompilacji z ambientem, muzyką relaksacyjną podobno to pomaga w początkowej fazie. Ja nie mówię ze swojego doświadczenia ale ludzi którzy takie coś praktykują. Może w coś takiego warto się skierować.

Gość Syntetyczny
@Fiku Dokładnie. Warto wracać do rzeczy które się zaniechało z jakiś tam powodów. Ja też teraz wracam. I też czuję się lepiej bo mam świadomość, że robię coś dla siebie. To bardzo przyjemne uczucie. :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Moze to znarowiony kon. Trzeba go najpierw okielznac i ujezdzic.

Gość fiku miku co powiesz
na znajomość z rudym?