Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_90

Problem w miłości

Polecane posty

Gość załamana_90

Czy nade mną wisi jakieś fatum?! Nie pierwsza taka sytuacja w moim życiu... Pojawił się w min życiu pan X. Znaliśmy się już dużo wcześniej ,ale nie za często rozmawialiśmy. Od około 3 miesięcy nasze relacje znacznie się polepszyły:pisaliśmy ze sobą całymi dniami,spotykaliśmy się tak często jak to było tylko możliwe.Powiedział,że mu na mnie bardzo zależy i, że jestem jedyną dziewczyną z którą może mu się udać.Wszystko było wręcz idealne,aż wyznał mi, że przelizał się z inną dziewczyną. Teraz udaje ,że nic sie nie stało i ,że to było 'z zaskoczenia'.Niby z nim nie jestem no,ale o co może mu właściwie chodzić? Raz mówi,że mu zależy i ,że chciałby ze mną być a teraz wyjeżdża mi z tym,iż całował się z inną. Co mam robić? Doradźcie coś. Porosze!

Gość załamana_90
Jest tu ktoś? :

Gość xXxXxXxTtTtTt
Może facet chciał być po prostu z Tobą absolutnie szczery?Podono szczerość to podstawa udanego związku,choć po moich doświadczeniach już nie jestem tego taki pewny (i nie chodzi mi wcale o kwestie zdrady).

Gość Za_Bardzo_Doświadczona
Wiesz, faceci mówią jedno a robią drugie. Na pewno spotkałaś się już w swoim życiu z takimi facetami ( chociaż z widzenia lub słyszenia) , którzy obiecywali dziewczynie złote góry typu bycie razem, mieszkanie razem, zaręczyny, śluby i nie wiadomo co jeszcze, a niestety sprowadzało się to tylko do całowania, przytulania i oczywiście seksu. Później nagle ta jedyna ukochana, okazywała się być rzekomą pomyłką , chociaż tak na prawdę nigdy nie była celem. To jest smutne, ale wydaje mi się że i w tym przypadku tak się dzieje. Uwierz mi jako kobiecie doświadczonej na własnej skórze i z obserwacji moich koleżanek i znajomych. Jest jedna ważna, stara zasada : Facet, który na prawdę kocha jest w stanie zrobić wszystko dla swojej dziewczyny. A dlaczego ? bo świata po za nią nie widzi i nie chce widzieć. Więc, moja rada : nie angażuj się w to !

No wlasnie nie angazuj sie w to bo wyjdziesz na glupola,facet z hotelu "ZONKA" NIGDY NIE ZREZYGNUJE ;WYGODNIE IM: