Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

broken mirror

smok

Polecane posty

No jest fuj, ja teraz przeprowadzam psychoanalizę Twojej osoby na podstawie tekstu, który stworzyłaś. Jak mogłaś napisać, że ktoś może penisa umieszczać w owieczkowej cipce i się w nią znasieniować? :o

Gość członka wysuniętego
na czoło, toć to oczywista oczywistość.

a bo to mało takich zwichrowańców co gwałcą zwierzęta rosliny i nie tylko? tekst zabrzmiał jednoznacznie.gdybyś miał co innego na myśli wspomniałabyś o tym nieprawdaż? aa tu na pewno na rzeczy nie były ładunki wybuchowe a twoja armata. pozatym nie podskakuj! :P

Tekst można było odczytać wielorako, zastanawiające jest to, dlaczego Ty nie wpadłaś na ... materiały wybuchowe? :P Nie znam takich "zwichrowańców" :o - a Ty miałaś z nimi do czynienia? 2:0? ;) P.S. Ze mną nie wygrasz jeśli chodzi o siłę umysłu ;)

hahaha tak mi się to jakoś nasuneło---samo.nawet o materiałach wybuchowych nie pomyślałam. jeśli chodzi o siłę umysłu nie jestem głupią trzpiotką ale dziś mój umysł nie pracuje tak jak powinien zmęczenie, przeziębienie nieprzespana noc i stres w miejscu pracy . mało? 4:0 oczywiście dla mnie cwaniaczku:)

Gość i ty masz 3 letnie dziecko
broken??? kurwa rzygac sie chce,zeby kobieta i matka kurwa byla tak jebnieta w leb jak ty

"nie jestem głupią trzpiotką" = poczucie wartości, które odrobinkę kuleje, inaczej byś nie musiała o tym wspominać, bo jeśli obcujesz z inteligentnymi ludźmi - to oni są w stanie to zauważyć. Super, że Twój umysł dzisiaj nie pracuje tak, jak powinien, dzięki czemu instynkty dochodzą do głosu, pierwotne potrzeby ... pewnie stąd to owieczkowe skojarzenie ;) Mnie zawsze mało, ale nie wiem czy dasz radę jeszcze :P 5:0 dla Ciebie, jeśli to Tobie sprawi przyjemność, no chyba, że prefereujesz inne sposoby? "nie podskakuj", "cwaniaczku" - jesteś miłą osobą? :P

tak jestem dość miłą osobą.bynajmniej nie żyję po to by sprawiać przykrość innym.pierwotne potrzeby sa u podstaw piramidy maslowa.bez zaspokojenie fizjologii jakby nie można pojść dalej. dodatkowy punkt bez wątpienia dodaje mi skrzydeł thx. czy dam radę?zależy co masz na myśli.

odnośnie 3 letniego dziecka ?ty palancie poczym wnosisz że je posiadam czy ja tu cokolwiek wspomnałam o dziecku.a jesli nawet je mam to nie twój zasrany interes.szkoda ze tu nie ma opcji ignor dlatakich pajaców jak ty.po 1 nie znasz sie na zartach lub jestes jakimś pierdolonym idiotą.czy ty nie czytasz ironii?nie widzisz ze to pisane jest z jajem?chyba nie sadzisz ze wspołżyje z owcami>dzięki Bogu nie muszę też obcować z takim BARANEM JAK TY.won!!!!!!!!!!!!!

Gość to niby ma byc normalne???
11:34 [zgłoś do usunięcia] broken mirror myślałam, że zapakowałeś jej członka, kończąc w niej podałeś smokowi owcę z sosem z nasienia xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx KOBIETO JEBNIJ SIE W TEN PUSTY GAR

twoim dzieciom tylko wspołczuc ze zyja w 1 domu z takim wulgarem.czy ja szukam seksu albo tatusia bujną wyobraznie masz.a ja to wszystko mam zapewnione .ty raczej nie.std to rozgoryczenie?

NIE MAM DZIECI PIZO

JESTES TAK PUSTA ZE KURWA SENS ZYCIA DO RUCHANIA I POSIADANIA DZIECI SPROWADZASZ? :D

Gość popieram mam takie same
no takiej matki ktora wniedziele siedzi i pisze takie rzeczy na necie to zadnemu dziecku nie zycze,przeczytaj co napisalas przeciez to sie nadaje do psychiatry

Gość wyjadacz koneser
fajnie to widac jedna osoba pisze z tego samego IP hihihi

Gość otulony_wilkami
A co w tym złego że szuka sobie faceta?

Gość popieram mam takie same
jebnij sie w leb razem ze swoim IP broken na orange :D

Gość D0....... Jednarazowy dzialacz
To jest wedlug ciebie normalne?- 11:34 [zgłoś do usunięcia] broken mirror myślałam, że zapakowałeś jej członka, kończąc w niej podałeś smokowi owcę z sosem z nasienia

nie dopisujcie sobie ideologii do tej durnej dysputy.nie napisałam zee kogokolwiek szukam.co za syf.tu wszyscy tak sie wyzywają/? aa wy wszyscy co tu robicie w niedzielne południe? nie macie innych zajęć?w necie mozna napisac wszystko problem tkwi w tym ze inniw to wierza i biorą to na poważnie.buhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahhhhhah ooo tak sie z was śmieję:)

Gość otulony_wilkami
Zawsze się tu wyzywają i podszywają, ale to przyciąga, tak samo jak zdjęcia gołych piersi :D

Gość D0....... Jednarazowy dzialacz
Nie jest to normalne co napisalas,jezeli tego nie widzisz to wylacznie nalezy ci wspolczuc.To jest chore i obrzydliwe i nie ma nic wspolnego z zartem.