Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

broken mirror

smok

Polecane posty

Gość D0....... Jednarazowy dzialacz
Zreszta wystarczy spojrzec,na reakcje tego faceta co tu probowal z toba"dyskutowac".Nawet jego to zniesmaczylo i zbilo z tropu w wykonaniu kobiety taki post swiadczy ze cos z toba nie teges.:o

nie podejmuje dalszej dyskusji na temat co i jak napisałam.nie tak brzmi tytuł postu. napijcie sie melisy aa do tych wszystkicm dam które tu mnie rugają:zajmijcie sie sobą:) pozdrawiam

Gość otulony_wilkami
A wiecie że na kafeterii też są smoki :classic_cool:

Nie mialem zamiaru podejmowac z toba jakiejkowiek dyskusji,jestes ponizej minimum ktorego wymagam,nie pochlebiaj sobie i radze sie zastanow sie nad soba.Te dziecko to w wieku 14 lat urodzilas chyba.

Gość Olcia..
Ja chciałam smoka zobaczyć a tu o jakiś członkach w owieczce piszą :O Dziwni ludzie. Idę popatrzyć na wróbelka jak siedzi na gałązce i macha nóżkami. Dużo ciekawsze.

I jak juz to nie tytul postu a topicu.Poza tym to co napisalas to nalezy skomentowac jedynie takim emotem -:o.

Nie ty mi bedziesz mowic kiedy i co mam pisac,i ile.Ale racja podbijanie ci tego topa to za duzo z mojej strony.Nie wiem kto ci zrobil tego bachora,pewnie duch swiety:D 🖐️