Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguuuleeecha

kupujecie już powoli prezenty na gwiazdkę?

Polecane posty

Gość Aguuuleeecha

jak w temacie?

Gość ajajajajaja
cos ci sie pomieszalo dziewczynko

Gość Zuzanna Amelia & 4
Tak

Ja już powoli kupuję, jedna rzecz ma mi dojść z allegro, później będzie już z głowy ;)

Ja też już zacznę kupować ,tym bardziej ,że córka zażyczyła sobie lalkę Monster ....coś tam,a taka lalka kosztuje prawie 2 stówki:P

Gość wszystko ma swoje granice
w sensie- znicze?

Gość takaona*
Powoli już myślę nad tym. Nawet już kupilam prezent dla rodzicow. Teraz zostały prezenty dla dzieci i już też powoli będę zamawiała przez Allegro:)

Ja zawsze lubię wcześniej te sprawy pozałatwiać. Gdy wszyscy latają na ostatnią chwilę ja już mam najczęściej popakowane ;)

Nie, u nas nie ma takiej tradycji. Nigdy nic nie dostałam od rodziców jako dziecko, ewentualnie od ciotek jakąś czekoladę. Teraz jak jestem dorosła to tym bardziej. Prezentów na urodziny , imieniny też od rodziców i najbliższych nie dostaję.

Ale ja w tym roku kupuję tylko rodzicom i facetowi, ewentualnie jakąś drobnostkę babci....nie będę się wykosztowywała na pozostałych

Gość lego klocki
My już też zaczynamy się rozglądać na Allegro za prezentami dla dziecka, od kilku lat obserwuję tendencję wzrostową cen, przed świętami, a ja nie lubię przepłacać ;)

Gość MamaTamary
Tworzyłysmy kartkę świąteczną w piątek na listdomikolaja.pl dostalam liste prezentow na maila i wczoraj i dzis kompletowałam zamowienie, lepiej nie otwerać szafy bo lawina prezentow moze byc niebezpieczna :) moja siostra skorzystała z tej samej strony, wymienilysmy sie mailami, podzielilysmy sie prezentami i mamy z głowy juz dzieci nasze :) Teraz powoli czas myslec o mężu i reszcie, szkoda ze oni nie moga skorzystac z takiej aplikacji, o ile byloby łatwiej :D

Gość elllwirkowksa
No tak, ja sie po maly rozgladam. Na WyjatkowyPrezent.pl jest kilka fajnych pomysłów na prezent ,wiec mysle ze stamtąd na pewno coś wybiore.