Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ditto 13

Mam 13 lat - co powinnam robić na 1 randce z mężczyzną który mi sie podoba?

Polecane posty

Gość ditto 13
napisałam przecież ,że on myśli,ze ma 17 lat

Gość zdziczaly dzicz
MARNE PROWO WIESNIARO

Gość iuiuyu
jesteś dzieckiem a on dorosłym mężczyzną,wiesz jakie może mieć problemy przez to że się z tobą umawia?będzie posądzony o pedofilię,a może to jakiś zboczeniec?powiedziałaś mu ile masz lat??skąd go znasz?nie jesteś jeszcze dojrzała do związku,możesz być zauroczona nim ale uwierz że to naprawdę za wcześnie

Gość ditto 13
nie gole nóg,troche sie boje,ale coś mnie ciągnie,pewnie pójdę bo co mam robić,nie mam nikogo

Gość zdecydowanie nie
To jest problem tych czasów, ze trzynastolatki myślą, ze są dojrzałe. Słoneczko uwierz mi, że za kilka lat zrozumiesz jak abrdzo się myliłaś:)

Gość ditto 13
a wy macie po 20 i więcej i co? wystraczy poczytać wiekszość wpisów i to cała wasza dojrzałość

Nawet,to,ze on mysli,ze masz 13 lat nie znaczy,ze jesli sie z Toba przespi,a Ty zajdziesz w ciaze,to on nie poniesie konsekwencji prawnych,mam nadzieje,ze jak Cie zobaczy,to ucieknie gdzie pieprz rosnie

Gość ditto 13
on mnie juz widział,napisałm,ze nie wygladam na 13 lat,on myśli,ze mam 17,ile razy mam pisać

Gość ditto 13
czemu mi tak odradzacie? przecież 15 latek moze być gorszy,a on przynajmniej jest miły

Gość DonaId Tusk
a masz jakąś fotkę byśmy mogli ocenić czy wyglądasz na 13?

Gość ditto 13
ja nie napisałam przeciez,ze będzie sex,może tylko pogadamy i gdzieś pójdziemy,jestem sama tylko z cipotką to co mam robić? z ciocią mam chodzić do kina?

Gość malokto
Dziewczyno chcesz facetowi życie zmarnować? Jeśli ktoś na niego doniesie, to będzie sądzony za pedofilie. W tym wieku już chyba powinno się wykazywać jakąś empatię.

Gość ditto 13
niestety niepotrzebnie załozyłam ten temat,bo widze,ze tu same świetoszki siedzą,chociaz jak czytałam wczesniej kafe to wydawało mi sie,ze jest inaczej

Gość DonaId Tusk
nie przejmuj się głupimi komentarzami

ditto 13 On ma 23. Dużo ze sobą rozmawiamy. 17:01 [zgłoś do usunięcia] ditto 13 fizycznie wygladam na 16-17 HAHAHAH to chyba zart? Ty jesli chcesz sie umowic na spotkanie to zrob to z kims w twoim wieku a nie za 23 latka.

Gość ditto 13
Sama nie wiem. Myślałam że na kafeterii panuje inna kultura.

Moze i nie wygladzasz na 13 lat,wygladasz na zbuntowana malolate,co i tak nie przesadza o tym ile masz lat naprawde>Tego chlopaka mozesz oszukac,ale metryki nie.Myslisz,ze co,bedzie fajnie,super,sex i te sprawy,pozniej slub i rodzinka,hahaha.Nic z tych rzeczy,bedzie rozczarowanie,bo on Cie wykorzysta i zostawi

Wlasnie, to na ile wygladasz nie tu nic do rzeczy. Nie neguje ze mozna sie zakochac w tym wieku (bo ja sama sie zakochalam w tym wieku) ale badz ostrozna z takimi spotkaniami z o tyle starszym chlopakiem.

Gość ditto 13
nawet jeśli by miało być tak jak piszesz to co za różnica teraz czy jak będe miała20 lat

ditto 13 -> skoro jesteś taka dorosła to się wyprowadź z domu, zacznij pracować i żyć samodzielnie ;]

Gość DonaId Tusk
nie rozumiecie jej, jak ktoś jest samotny to potrzebuje tej drugiej osoby

Gość judasz
o 20 powinnas byc w domu smarkulo

Gość ditto 13
gdzie mam sie wyprowadzić? ojciec nie zyje,a matka mieszka na florydzie juz 6 lat i nic wiecej o niej nie wiem

Jest roznica zasadnicza,teraz Ci sie wydaje,ze wiesz o zyciu wszystko,ale za kilka lat spojrzysz na to z innej perspektywy.A swoja droga chesz,zeby pozniej przypieli ci latke,ze jestes puszczalska?