Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ditto 13

Mam 13 lat - co powinnam robić na 1 randce z mężczyzną który mi sie podoba?

Polecane posty

Gość resyrdyhtg
co z tego czy dla zartów czy nie brzydki masz ryj idz na starecnie

Gość ditto 13
Zapytałam się...i zamiast dostać NORMALNE odpowiedzi, to wyśmiewacie się z mojego wyglądy i mnie obrażacie...i kto tu jest dojrzały szanowne Panie...

Gość ditto 13
może pani nie wie co robi pani córka

Gość sdfghjipoo
idz na to spotkania idz:) bedziesz miala atrakcje ze zapamietasz do konca zycia i wnukom bedziesz opowiadac:)

Gość ditto 13
nie jestem brzydka,mam konto na sympatii i nie naerzekam na brak powodzenia

Ja w wieku 13 lat sie zakochalam na umor i byl to powazny dlugi zwiazek ale spotykac sie z o 10 lat starszym facetem to swiadczy jedynie o twojej naiwnosci i durnocie.sorry

Wiem bardzo dobrze.Moja corka mimo swego wieku,chodzi o to,ze jest od Ciebie starsza o 4 lata,siedzi praktycznie nad ksiazkami,uczy sie w liceum,a chce zdawac na medycyne,bo chce cos w zyciu osiagnac,a Ty osiagniesz takim postepowaniem tylko tyle,ze skonczysz w rynsztoku!!!

Gość ditto 13
ale czemu mi tak wszyscy odradzają a sami tu wypisuja takie historie,ze głowa boli,ja chciałam tylko jakiejś porady jak się zachować czy coś w tym stylu,a wy napadacie na mnie

Gość ipad
jak mialem 13 to nie myslalem o tym, tym bardziej ze starszym kolesiem nie mal 10 latto jest przesada dziewczyno i wiekszosc ma racje.. nie chcesz tego na pewno zeby cie skrzywdzil taki kolo

Gość daj linka do konta
na sympatii , jakoś ci nie wierze

Gość ditto 13
w domu mam jak mam,matka sie mna nie interesuje,mieszkam z ciotką a ona ma rente

Gość ditto 13
widzisz,a na sympati mam 17 lat i jakoś mi wierzą,nie dam wam już żadnych linków bo sie wyśmiewacie tylko

Ok oto porada jak się zachować: Napisać temu panu smsa, żę nie przyjdziesz bo masz 13 lat i jesteś na takie sprawy stanowczo za młoda.

Gość ditto 13
Tak, a gdybym ja miała 23 a on 33 to też byście pisały że mnie zgwałci?! Albo ja 33 a on 43?! Puknijcie się w głowę stare baby!

Gość ipad
wyszlo jak wyszlo z tymi rodzicami no nic na to nie poradzisz kazdy przechodzil swoje w zyciu, ale nie znaczy zebys leciala z takim typem starym

Gość scedced
nawet jako 13 latka powinnaś mieć trochę oleju w głowie a ty jesteś strasznie lekkomyślna

Gość ditto 13
napisal mi czy po kinie pokaze mu psitke, co to znaczy ta psitka ?

Gość DonaId Tusk
nie może być wiejska, bo pisała, że się spotkają pod kinem, a na wsiach kin nie ma, no może poza Warszawą

ditto 13 -> zachowujesz się jak 13 latka a niby taka dorosła jesteś ;] już sam fakt ze założyłaś ten temat świadczy o tym że nie jesteś jeszcze dorosła.

Gość daj linka do konta
jakbys miała tam konto dałabyś bez ceregieli , swoją facjate juz pokazałaś

Gość ditto 13
bo pani córka ma panią,swoja mame,a ja mam stara ciotkę i kota i nic wiecej,dlatego zdecydowałam sie poznac kogoś starszego,bo ci w moim wieku to szkoda słów

Odradzenie ci lezienia na spotkanie z takim jest normalne. NORMALNY 23 NIE UMAWIA SIE Z 13.

Gość scedced
jak widac my swoje ona swoje nie ma sensu jej nic tłumaczyć,nie widzi różnicy że 13 latka to dziecko a 23 latek i 33 latka to dorośli ludzie,my jej zazdrościmy i dlatego tak piszemy:O

Nikt na Ciebie nie napada,staramy sie Ciebie odwiesc od tego,zebys popelnila glupstwo,ktorego mozesz zalowac do konca zycia,ale skoro nie dociera do Ciebie normalnymi slowami,to trzeba to powiedziec dobitnie.Do reszty,nie ublizajcie jej jak chodzi o meble i wystroj mieszkania,bo to nie jej wina jak ma w domu,mieszka u cioci,,bo matka gdzies w stanach i sie nia nie interesuje

Gość ditto 13
spadaj,nie chce wiedzieć co to jest riming,pewnie coś zboczonego

Gość daj linka do konta
do...tak bardzo mi z tym zle nie bądz naiwna jakaś małoletnia wiesniara o twarzy tirówki wymyśla wam bajeczke o matce w stanach a ty to łykasz jak młody pelikan , też masz 13 lat?

Jakbyś miała 23 a on 33 to wprawdzie moim zdaniem również zbyt duża byłaby tu przepaść....no ale wszystko do przyjęcia bo OBOJE bylibyście dorośli. W Twoim przypadku Ty jesteś dzieckiem choćbyś wyglądała nawet na sto lat.....a on jest....no właśnie kim? Pedofilem? Dziwakiem, zboczeńcem? Bo nie wierzę że normalny 23 latek chce się spotkać z 13 latką.....ani NAWET z 17 latką i poważnie myśli o związku i życiu, bo dla normalnego 23 letniego faceta to nawet 17 latka to dzieciak:)

Gość ditto 13
co to ta psitka bo chce abym mu pokazala Ps. Golic muszelke na spotkanie ?

Gość ditto 13
myślałam,że tu można normalnie pogadać,lale widze ,że sie nie da