Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ditto 13

Mam 13 lat - co powinnam robić na 1 randce z mężczyzną który mi sie podoba?

Polecane posty

Gość ditto 13
jestem :D

Powiem tak. Też dużo przeszłam, też tak jak ktoś pisał o swojej dziewczynie .. Zostalam zgwałcona, umawiałam sie z chlopakiem 6 lat starszym bo potrzebowałam bliskosci. Teraz widzę jaka bylam głupia, naiwna. Myslałam, że jestem dorosła i majac 13 lat wiele osób mowiło mi , że wyglądam na 16 , szczegolnei gdy sie pomalowałam. Teraz mam prawie 16 lat i poprostu widzę jak zmarnowałam sobie DZIECIŃSTO. Nadal jestem dzieckiem, ale juz myślę inaczej niż 12 latka, jednak tez inaczej niż 23 letni chłopak. Chodzę do takiego na gitarę, tez mi się podoba, a szczególnie nie jego wygląd tylko sposób bycia, zawsze wesoły, wygadany, wiele wie itp. Ale nawet nie myslę o związku, mimo iż też mu się podobam i gdyby chciał (w c watpię bo nie jest na tyle głupi, żeby być z 15- sto latka) to ja sie nie zgodzę. To są dwa inne światy. OWszem, świetnie nam sie rozmawia, ale ja czesto mówię rzeczy, ktore go już nie dotyczą, staram się mało mówić o szkole bo on powiedzial, że chce o niej zapomnieć itp. On mysi o skonczeniu studiów, pracy a ja o tym ,zeby dobrze napisać test po 3 gimnazjum i o koleżankach, ktore udają kogoś kim nie są.. DWA RÓŻNE ŚWIATY !

Gość trumf77
NASTEPNY TOPIK JEBNIETEJ .: 05.11.2012] 15:09 bollacy Witam, mam takie glupie pytanko. Otoz co mi sie moglo stac? Bylam w sobote na dyskotece, bawilam sie, szalalam, pilam owszem duzo (ale nie uwazam, zeby to byl powod mojego problemu), na betonie nie siedzialam. Robilam wszystko tak jak zawsze. Ale budze sie w niedziele pod wieczor, ide do toalety i? I boli mnie tzw. ''kakalo''. Co jest- mysle sobie. nie chodzilam przez caly dzien do toalety na kac kupe to nie ma mozliwosci zbyt intensywnego tarcia co za tym idzie- przetarcia. Co mi sie moglo do cholery stac i czemu to tak boli az do dzis? Dopy nikomu nie dalam, pamietalabym chociaz film mi sie krotko urwal

Gość ditto 13
Wcale się nie nudzę :classic_cool: