Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilklakkalkalka

studniówka chetni?

Polecane posty

Gość kamilklakkalkalka

chce ktos isc ze mna na studniówke, chodzi mi o chłopaka, okolice Torunia

Gość A po studniówce
idziemy do łóżka czy tylko obciągasz i połykasz ?

Gość kamilklakkalkalka
idziemy na studniówke :) wiedziałam,ze takie odpowiedzi beda, haha, to ta załosna czesc społeczenstwa

Gość kamilklakkalkalka
a skąd od razu taki zapał? bez zadnych pytan ? :)

182cm, 80kg, wysportowany, przystojny. 1. Czy jesteś miła i sympatyczna? 2. Czy lubisz tańczyć?

Gość kamilklakkalkalka
hehe,tylko wiek tak do 25 lat ok, wysoka dosc 175, kocham muzyke rower,pływanie rysowanie i czytanie ksiazek,od niedawna biegam,ale nie mam na to za bardzo czasu. miła i sympatyczna, to zalezy jaki ktoś jest dla mnie,ale z reguły tak :)

A co pytanie "jak wyglądasz i co lubisz robic??" ma wspólnego z pójściem razem na studniówkę? - no chyba, że ktoś szuka od razu dziewczyny i nie chce pójść po to, by się wybawić i fajnie spędzić czas.

Gość kamilklakkalkalka
ej z góry mówie szczerze,ze szukam kogoś serio, kto chciałby isc jako kolega,pobawic sie potanczyc, nie zadnych zwiaków sponsorów itp. zeby było jasne :)

Dlatego Cię wspieram w Twoich poszukiwaniach, bo widzę, że przystojniak liczy na coś innego i chce Cię wykorzystać :( A dałabyś radę cały czas na parkiecie się bawić? - z małymi przerwami tylko?

Gość kamilklakkalkalka
tanczyc lubie, ale troche mi słon na ucho nadepnął jesli chodzi o wyczucie rytmu, ale nie jest zle,kiedys troche nawet tanczyłam w grupie to tu to tam :)

Gość kamilklakkalkalka
własnie szukam osoby,która chciałaby sie bawic,a nie, ze potem bedzie siedziec i smecic, albo jeszcze mi popsuje ten czas, skoro sie tam idzie,to zeby sie bawic,a nie zeby siedziec :)

Gość kamilklakkalkalka
ej przystojniaku, "moze" bedziesz przebywał, w ogóle studniówke mam w lutym,a powiedzcie mi, ile km od Torunia mieszkacie?

No, to rozumiem, bawić się, ale nie w romantyzmy. No to teraz pytanie - czy jesteś osobą, w której można się zakochać?

Gość kamilklakkalkalka
chodzi ci o to czy jestem wolna,bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam ? a jesli ogólnie, to kazdy chyba jest osobą, w której mozna sie zakochac

Gość kamilklakkalkalka
oo,to miło, własnie teraz tez jestem w Toruniu,ale za godzinke juz wracam do domu :)

kamilklakkalkalka - ale teraz na spokojnie, zastanów się jaki facet bierze sobie nick: "przystojniak x men" i pisze, że jest "miły,szarmancki,męski i romantyczny" w kontekście pójścia razem na imprezę i wspólnej zabawy? Uważaj!

Gość kamilklakkalkalka
wiecie co jak za chwilke bede musiałą isc, to zostawie tu najwyzej numer gg lub e-mail jak wolicie, jesli oczywiscie dalej jestescie zainteresowani. Ja nie jestem jakas niewyzyta, czy cos, mam kolegów,ale wole z nimi nie isc,wyjasnic dlaczego moge pozniej. Jesli bedziecie chcieli dalej pogadac,poznac sie to napiszcie. Nie chce przeprowadzać tez czegos w rodzaju castingu. Nie o to mi chodzi :) Ja jestem osobą w porządku,szanuje ludzi, i takiej osoby tez szukam :)

Gość kamilklakkalkalka
dzieki Tarantul, teraz tez troche Ciebie sie przestraszyłam,ze tak mnie od niego odciągasz,a nie wiadomo co z Ciebie za ziółko. hehe. Przystojniaku-bedziesz chciał to sie odezwiesz nie to nie, jesli którys z was szuka przygody na jedna noc, czyt: sex czy cos w tym stylu, to lepiej od razu sobie odpuście :)

Gość kamilklakkalkalka
Przystojniaku, ja naprawde najpierw i tak chciałabym sie poznac,chociaz internetowo. To mój nr gg:45198901 Ja teraz musze sie zbierac i wracac :)

Gość kamilklakkalkalka
Przystojniaku-nie umiem Ci teraz odpowiedziec, czy tak czy nie, jesli stwierdzisz, ze "szkoda zachodu" no to zycze spokojnego wieczoru, a jesli nie,to czekam na wiad na gg :) Dzięki,że w ogóle się odezwaliscie :) Jak widac są jeszcze normalni ludzie.

Ja jestem porządne ziółko, tylko martwi mnie, że tak bardzo poruszasz tematykę seksu :P No a co, jak Ty będziesz chciała, bo zainteresujesz się tym nieznajomym, przystojnym facetem, z którym świetnie będzie się Tobie spędzało czas? Obiecujesz, że na pewno nie będziesz chciała seksu jak ten przystojny facet Cię zauroczy?