Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilklakkalkalka

studniówka chetni?

Polecane posty

Gość kamilklakkalkalka
normalnie juz mnie głowa boli od rozkminiania kto tu jes podszywem a kto nie hehe, Tarantul,w tancu z Tb?

kamilklakkalkalka - no ja to bardzo lubię tańczyć, moglibyśmy tak całą studniówkę przebalować :)

Gość kamilklakkalkalka
mówisz? a czesto tanczysz?

Gość kamilklakkalkalka
ja jak jestem na balu czy jak połowniki były,to jak jest towarzystwo to tez tancze, a tak normalnie,w mniejszej grupie,to najpierw musze troszke wypic,bo normalnie sie wstydze ;p

Jak jest okazja to tak, bo normalnie to sobie sam nie tańczę ;) No to żeby się Tobie trafił nie taki statyczny i żebyście nie przesiedzieli całej imprezy w dziwnej atmosferze.

Gość kamilklakkalkalka
no wiem własnie, to jeden z powodów, czemu szukam kogos tutaj, nie chce isc z kims,kto cała impreze bedzie siedział i marudził, albo jak moja kolezanka poszła z chłopakiem,a o 23 juz byli w domu bo mu sie nudziło,bo to bo tamto, a inna para poszła i sie pokłocili i czesto sie tak zdarza, a ja nie chce takich sytuacji,dlatego fajnie isc z kims nowo poznanym,moze to nie zrozumiałe,ale to takie moje dziwne myslenie :) byłes w ogóle na jakiejs studniówce?

Tak, na swojej, i niestety wówczas przesiedziałem razem z chłopakami, ale to inne czasy były. Teraz bym na pewno rozegrał to inaczej :) No to ja polecam Tobie od razu napisać czego oczekujesz, np.: "normalny i fajny facet, z którym można pogadać, pożartować i wyszaleć się na parkiecie" :)

Gość kamilklakkalkalka
wiesz,ale co to ma za sens, jak kazdy moze mi odpisac ze taki własnie jest, uu przesiedziałes, a sam byłes czy z kims? a no i tez troche głupio isc np z kims kto potem bedzie strzelał fochy o to, ze sie zatanczyło z kims innym albo cos, w klasie mam duzo kolegów, no ale z nimi isc nie moge,bo taka szkoła,

Sam byłem - w sumie to u mnie większość chłopaków tak szła i się trzymaliśmy we własnym gronie, ale to naprawdę było wieki temu :) A no pewnie, że może odpisać, tylko po co miałby kłamać? - to trochę bez sensu by było, no, ale ostrożna powinnaś być.

Gość kamilklakkalkalka
wieki temu...;/ a moze dowiem sie ile masz lat hmm?

Młodo wyglądam, nie martw się, w tłum bym się wtopił ;), no, ale ja nie z okolicy, zatem odpadam, tak tylko z Tobą piszę, bo fajnie się pisze no i przy okazji podnosimy temat ;)

Gość kamilklakkalkalka
oj cos krecisz, a szkoda troche,no ale trudno.oo dzieki ze chcesz mi pomóc, zeby podnosic temat,miło z Twojej strony, pracujesz uczysz sie czy co? jakbym zadawała za duzo pytan,to mów od razu,bo ja wiem ze tak mam i czasami to wkurza

Nie szkodzi, jak zaczniesz zadawać za dużo to ja odwdzięczę sie tym samym :P Pracuję, jestem samodzielny, dlatego bardziej pewny siebie niż w młodości, stąd inne podejście do tańców ;) A dlaczego zadajesz za dużo pytań? O jakie sfery najczęściej pytasz? Może to jest tak, że podświadomie chciałabyś spotkać fajnego faceta? W skali 0 - 100 na ile siebie oceniasz? Czy lubisz poziomki? Wolisz wschód czy zachód słońca? No i kto wygrywa? ;)

Gość kamilklakkalkalka
hahah,to nie fair, mnie nie zameczysz nie bój sie, chyba ze bede juz musiała isc bo jutro rano wstaje, mam ostatnia jazde(nie,nie na bani)tylko prawko a w srode egzamin, aaaa! hehe juz odpowiadam: zadaje duzo pytan bo lubie duzo wiedziec,poznawac ludzi o wszystko co mozliwe,czego jestem ciekawa,zalezy od stopnia w jakim kogos znam nie chciałabym,bo...za długo mówic ciezka sprawa, za duza skala,zalezy czy wyglad czy charakter czy co poziomki....hmmm, nie wiem, chyba wole jednak winogrono wole wschód,bo zachodów juz duzo widziałam,a wschodów mało,bo jestem spiochem na razie ty :)

Gość kamilklakkalkalka
ile masz lat? podaj chociaz przedział w dziesieciu, wiesz np 20-30 jestes sam bo chcesz czy trudno kogos odpowiedniego znalezc? ja tez mam tak ze czasami duzo strasznie pisze, tak jak dzis jak mam gadanie właczone wiec tez jak cos od razu wal

No to teraz jest remis ;) Kami - ja powoli zmykam, rano wcześnie wstaję, wiedza o mnie nie pomoże w studniówkowym dylemacie ;) Powodzenia życzę, a jeszcze podpowiedź - zawsze możesz poprosić go o to, by włączył kamerkę i pokazał Tobie jak tańczy! ;) Trzymaj się. P.S. świetnie strzelasz - 20-30, tak.

Gość kamilklakkalkalka
no nie naprawde z Cb oszukust,ja odpowiedziałam! no ej! no dobra, dobra...dobranoc i spokojnej nocy zycze :)

Gość EKK
cześć, Piszę tu, gdyż lubię tego typu imprezy. Lubię poznawać nowych ludzi. Jestem chłopakiem, rocznik 92(raczej wyglądam na młodszego - r. 93),szczupły, 189cm wzrostu. Nie ukrywam, że inteligentny. Tańczę średnio. Chętnie pójdę z Tobą na studniówkę. Zasady proste - nie płacę za siebie, a w zamian oferuję zrobienie dobrego wrażenia na znajomych i rodzicach; D wszystko w miłej atmosferze, co tam chcesz. kontakt: marcinkowalczyk3@o2.pl (to nie moje prawdziwe imię i nazwisko) napisz - wtedy wyślę zdjęcia, napiszę więcej, dam linka na fb JESTEM Z WARSZAWY