Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcesiezyc

ktos ze mna porozmawia

Polecane posty

Gość niechcesiezyc

mam dosyc zycia,cale pod gorke... nie mialam nikogo nie mam tylko chlopaka przez wlasna glupote alkohol stracilam go... i reputacje w oczach jego matki. nie chca mnie tam widziec juz nie mam na ni sily,moje zycie nie ma sensu, nie mam z kim porozmawiac, brak znajomych, do szkoly (studia) nie chce mi sie nawet isc.... nie wide sensu w nicczym., nie jestem nikomu potrzebna

ojej może jeszcze kogoś poznasz ciesz się że w ogóle kogoś miałaś a z tym alko to poważny problem?

Gość niechcesiezyc
mam 20 lat ...wiecie jak nie pije to nie pije ale jak zaczne to zdarza sie ze czasami nie znam umiaru. po prostu bylismy na weselu bylam jego osoba towarzyszaca powiedial ze mam dalej nie pic, a ja to olalam i troche sie podpilam. Jego matka jak mnie kilka dni pozniej zobaczyla u nich w domu to nie odpowiedziala dzien dobry a do niego zapyta co ja tu robie... natomiast on ze mna zerwal,powiedzial ze mnie kocha ale ze zawiodlam go poprzednimi lotniami(o glupoty w sumie) ale szale przewazylo to wesele i afera ktora mu po nim zrobilam(juz nawet nie wiem o co mi poszlo bo bylam po alko)

Gość miiko
więc możemy pogadać bo ja też nie mam cudownego życia i wszystkiego mi się odechciewa

Powinnaś być bardziej odpowiedzialna, a on powinien być dla Ciebie wsparciem, a nie kontrolerem. Oboje nie wywiązaliście się ze swoich zadań, może więc lepiej być osobno, pracować nad sobą i liczyć na szczęście w przyszłości.

Gość niechcesiezyc
podaj gg

Gość niechcesiezyc
ja juz nie chce nic... nie chce przyszlosci bez niego... nie widze sensu dalszego nie mam nikogo zadnych znajomych

Gość pasi-konik
to zakrec sie kolo niego odpowiednio i zacznij studja ,a on ma ? ,-jak tak to tym bardziej !a jak nie to mozeszsie wykazac ! no i nie pij przy nim NIGDY ,nalej sobie troche z sokiem w buteleczke po soczku ,to nie bedzie wiedzial co pijesz i nie mow mu ! ,pilnuj sie bo cie zostawi jak tak za mamusia stoi ,badz CWANA ! ,zakasuj ja i jego -hee he i nie biadol , bierz sie do roboty ! WALCZ ! no mysle ze mamusie tez musisz kupic ,badz mila ,wytrzymaj !,a alko wlej sobie do buteleczki po SOCZKU !,mozesz wiec przy nim pic ,tylko uwazaj aby nie sprobowal ,kup mu inny soczek ,hee he ,wrazie czego gdyby tez chcial ! ,badz cwana i powalcz !!! w razie czego miej cukierki mietowe ... pozdro