Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

chciałabym poznać Wasze zdanie na pewnien temat...

Polecane posty

No proszę, kolejne zwierzątko do kolekcji :classic_cool: Czyli wniosek jest taki, że musisz popracować nad swymi technikami manipulacyjnymi, bo takie odarcie to przeważnie nic przyjemnego :classic_cool:

joint -> wdzięcznie dziękuję za twoje prostackie wynurzenia na mój temat, zarazem również proszę o opuszczenie tego tematu. nie masz nic do powiedzenia -> wypierdalaj. prosta zasada :) 🖐️

Gość joint
ale syf z ciebie,z resztą nie maiłem co do tego złudzeń,masz racje wieczny przydupas cie nawiedził wiec najwyższy czas wypierdalac bo dwóch zjebów w jednym temacie cięzko znieść

Gość kiedy joint ma wiele
do powiedzenia na Twój temat, więc czemu go wyrzucasz. pewnie dlatego, że mówi prawdę która Ci nie pasuje :classic_cool:

właśnie, że nie 😴 muszę tylko popracować nad losem. 😠 i jego dobrocią :O moje umiejętności nie miały nawet okazji sprawdzenia się w tym przypadku :classic_cool: :O 😴

ależ 'pan' joint powiedział wystarczająco. przyjęłam do wiadomości informacje na temat swojej głupoty, brzydoty i straconego życia. nie rozumiem tylko jednego, jak na głupca przystało -> a mianowicie natarczywego powtarzania się :) :classic_cool:

Ale to oznacza, że te umiejętności nie sprawdziły się albo ich zabrakło w innych przypadkach, których skutki doprowadziły Cię do klęski :classic_cool: Ewentualnie pora rozwijać zdolności paranormalne :classic_cool:

to nic nie oznacza, bo nic nie mogło się sprawdzić :classic_cool: nie bądź przynajmniej Ty przeciwko mnie 😭 dziś 😠 a nad paranormalnymi już ćwiczę, ktoś kiedyś z kafe wysłał mi księgę zaklęć... :classic_cool: i nie omieszkam się jej użyć 😴

Jakbyś odpowiednio zamachinowała, to by mogło 😭 No ale w sumie nawet Ty nie jesteś Panem Bogiem czy tam Masterem of Puppets :classic_cool: Także już się nie wykłócam :D ­ I nie jestem przeciwko Tobie, no wiesz :( ­ Będziesz czarownicą? 😭 Ale będę miał koleżankę, nikt mi nie uwierzy :classic_cool:

ale nawet nie mogłam 'zamachinować', bo sprawa była biznesowa, nie prywatna :( ­ będę. 😴 tą najbardziej wiejącą grozą :classic_cool: i nawet czasami (w tajemnicy) sypnę Ci jakąś magiczną poradą :classic_cool: :)

No dobrze, już dobrze, skączyłem się upierać :classic_cool: ­ Och, dziękuję 😭 Czyli dostanę mejla ((:classic_cool:)) Jak ja się odwdzięczę czarownicy? :classic_cool:

uparcia Twe i tak były łagodnie mówiąc bezsensowne, bo to co sobie uroiłeś w główce i tak zapewne było nie prawdą 😴 a jeśli nawet było, to i tak się myliłeś 😭 :classic_cool: ­ tak. :classic_cool: możesz dostać nawet teraz. wyraź tylko życzenie swe :classic_cool: 🖐️

:D Uroczy z Ciebie przywódczy typ :classic_cool: ­ Już teraz? Ale yaytza :classic_cool: No to możesz wysłać, c'nie 😴 Poczytam se na dobranoc albo jutro w pracy :classic_cool:

No to chyba wiesz, jakie ono jest (już od ponad 2 miesięcy 😴:D), także tego :classic_cool: ­ Zdając się na oczywistość sytuacji i Twą błyskotliwą domyślność, oddalam się na spoczynek :classic_cool: Trzymej się dzielnie kłółiczyno i staraj nie martwić przeciwnościami losu :) Jeszcze se kiedyś odbijesz :classic_cool: Branoc 🖐️)))

nie bierz tego zbyt personalnie faju, ale... zidentyfikowałam co najmniej kilka życzeń, które by Ci się przydały spełnić... 😴 :classic_cool: :P ­ pójdziemy na małą umowę... wyślę Ci wszystkie, albo wyłącznie te zidentyfikowane przeze mnie, a Ty zachowasz to wszytsko w tajemnicy :classic_cool: :D