Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

chciałabym poznać Wasze zdanie na pewnien temat...

Polecane posty

cytując: 'wszystko ma swoją przyczynę. nic się nie dzieje bez powodu...' ­ co o tym myślicie? :)

Mysle, ze jest w tym odrobina prawdy. W danyn momencie tego nie widac ale z perspektywy czasu czesto tak jest.

Pytasz ... bo się Tobie nudzi, albo ktoś się włamał do Twojego domu i grożąc olbrzymią marchewką - że Tobie nią krzywdę zrobi - zmusił do utworzenia tego tematu!

Przypomniały mi się dwa powiedzonka: "Każdy skutek ma przyczynę, a każdy inteligentny skutek posiada inteligentną przyczynę":) oraz: "Co zasiejesz, to zbierzesz";)

a pytam, bo: cytując osobę powyżej : 'Co zasiejesz, to zbierzesz' -> 'karma' dała mi dziś dobrze po dupie :D oto moja dzisiejsza muza :classic_cool:

Gość natalia99999
ech tam pierdolicie jak zwykle o niczym.

Gość joint
ja myślę,zebyś wzięła sie wreszcie do roboty pasztetówo bo czas leci a ty pierdzisz na tym kafe o jakichś bzdetach

Gość joint
twoje rówieśnice pewnie siedza gdzies w fajnych klubach albo pozytkuja czas wśród znajomych lub ze swoimi facetam,a ty co? gówno kafe i dzień jak co dzień,rozumiem,ze nie kazdego pan bóg obdarzył urodą,ale moze masz inne ukryte zalety,tutaj przegrywasz zycie

ktoś musi być piękny i towarzyski, żeby ktoś inny mógł być brzydki i nie posiadać życia towarzyskiego :O rozumiesz? 😴

Gość joint
nie musi,a moze,bo wcale nie trzeba być pieknym zeby wieść ciekawe zycie,a nie na dnie internetowego szamba,rozumiesz?

jeśli szambo, to w każdej dziedzinie :classic_cool: taka moja konsekwentna (!) życiowa dewiza :classic_cool: ROZUMIESZ? :D

Gość Aslanok
Chlopak ktorego olalas juz nie chce sie spotkac :D?

Gość joint
czyli osiągnęłaś szambo nie bez przyczyny,teraz rozumiem,brak urody,znajomych,zainteresowań itp zmusiły cie do takiego upadku,no cóz tylko wspólczuć,ale nie będe bo w sumie gówno mnie to obchodzi co pewnie rozumiesz:-)

Gość nic się nie stałooo
mam nadzieję, że to prawda, póki co czekam

joint -> osiągnęłam 'szambo' z wyboru, rzecz jasna. :D a w ogóle słyszałeś o efekcie domino, którego jestem idealnym przykładem? :classic_cool: tak to działa: brak urody-> znajomych-> pracy-> życia-> inne. i tyle :(

Gość joint
oczywiście,ze z wyboru,a twoja ironia jest tak jasna jak to,ze celowo poświęciłas swoje udane życie zawodowe i towarzyskie po to aby uszczęsliwić paru desperatów z kafetrii i innych forów na których pewnie tez regularnie bywasz,oczywiście jako altruistka o niebanalnej urodzie i ciekawej osobowości mozesz liczyć na stosowny odzew wsród miejscowej gawiedzi co pewnie mile łechce twoje ego zostawione dobrowolnie w cuodownym świecie ludzi sukcesu:-)

Klociek to ze nie dzieje sie cos bez przyczyny nie musi sie od razu wiazac sie z teoria domina. Kazdy jest kowalem swego losu i choc czesto nieszczescia chodza parami i wali sie wszystko na raz , tylko ty mozesz zatrzymac jedno dominko by reszta sie nie przewrocila.

Jakaż to przeciwność losu skłoniła Cię, Autorko, do założenia tak poważnego, by nie rzec dramatycznego, tematu? :classic_cool:

otóż to panie specu. :classic_cool: skoro tak łatwo 'zdefiniowałeś' moją osobę co powiesz na temat postaci bacznie obserwującej,krytykującej, poświęcającej (swój, dodając, zapewne cenny czas) tej desperackiej, nudnej i brzydkiej zarówno fizycznie i psychicznie personie? :classic_cool:

Gość joint
otóż tyle,ze żalosna jesteś i tyle w temacie,możesz odpowiedziec za 15 minut,tak lepiej wyglada,nie...:-D

drogi odpowiadający -> jak już wspomniałam karma wróciła do mnie z bardzo mocno podwojoną siłą :classic_cool: obdarto wilka (siłą) z owczego przebrania :D 🖐️