Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelówna

wszycy wkoło są w związkach a ja sama musze na to patrzeć

Polecane posty

Gość panna marianna
Zapiszcie sie na jakies kursy, kółka, zacznijcie sie gdzieś udzielac to poznacie ludzi. Ja w trakcie studiów działałam w stowarzyszeniu, chodziłam na kursy językowe, wyjeżdzałam. I poznawałam ludzi w ten sposób. siedząc w domu i narzekając nie zdziałacie zbyt wiele.

Gość ech rozumiem was dziewczyny
przeciez nie siedze w domu, studiuje i to 2 trudne kierunki(na jednym wydziale),wiec nie mam czasu na jakies kolka....

Gość mirabelówna
ja tez, poza tym mieszkam w niedużym mieście takich kursów jest mało właściwie nic o tym nie wiem i tez pierwsze słyszę żeby ktoś z moich znajomych chodzil na takie coś i poznał partnera. Znam przypadki gdzie dziewczyny mało wychodziły z domu a faceci sami do nich pisali, nie ma to reguły chyba. juz wiem ze problem lezy we mnie

Gość Samotny wśród gwiazd
Hej:-) Autorko mogę Ci powiedzieć z doświadczenia chłopaka.że wiem ja bardzo jeśt Ci Ciężko i źle.. Mam tak samo..wkrótce skończę 23lata.wszyscy znajomi mają rodziny albo przynajmniej sympatię..a ja..zawsze byłem sam..nie jestem głupi..za to bardzo wrażliwy i opiekuńczy..ale..przez twarz potwora.jak to słyszę ciągle-jestem sam jak palec.. Jedyny mój plus to wzrost-192cm.. I uwierz-marzę o poznaniu właśnie takiej dziewczyny jak Ty-troszkę zagubionej.pragnącej uczucia.bliskości.ciepła drugiej osoby.. A co dostaje?tylko łzy..

Gość mirabelówna
a myślałam, że faceci mają łatwiej bo sami decydują i wogóle, dziewczyna musi czekać a sama będzie adorowana. Widać w zyciu nie dostaje sie tego co się chce. pociesz Cie że mogło buyc gorzej

Nie.nie może być gorzej..bo twarzy nigdy nie zmienię..zawsze będę potworem z loch ness..ja naprawdę..oddałbym diabłu duszę..za miłość..za poznanie dziewczyny która zaakceptowała by to jak wyglądam..byłbym jej wierny do śmierci..zawsze przy niej..po jej stronie..na dobre i źle..czy naprawdę brzydki facet..jeśt odpadem genetycznym?

Gość mirabelówna
nie, to zalezy jak sie definiuje słowo brzydki, czasem brzydale sa pociagajacy, kazdy ma inny kanion piekna, a moze to Ty tak negatywnie siebie postrzegasz a wcale moze nie jest tak zle

Jeśt uwierz..od dziecka byłem takim wstretnym kaczatkiem;-( zawsze najlepszy uczeń..wzorowy syn..potem nieakceptacją rowiesnikow i problemy z których do dziś nie wyszedłem..do każdego podchodzę z uśmiechem.nikogo nigdy nie oceniam po wyglądzie..marzę tylko o bliskości..biciu Dwóch Serc.dotyku.pocałunku..dla innych coś oczywistego..dla mnie-nierealne marzenie

Gość mirabelówna
eh no nie myśl tak, ja rozumiem kopleksy itp ale nie badz takim pesymista. widziałam nie jednego naprawde brzydala ale ktorza a to sie ubiora a to fryzura jakas, moze zaros i wygladaja zupelnie inaczej, młody zdrowy jestes nie marnuj tego jestes facetem i wykorzystaj to ze masz pewnego rodzaju władze. ah i troche wiecej dystansu to Ci pomoze ;)

Ja nie chce żadnej władzy..ja pragnę tylko odrobiny miłości..niestety moja samoocena sięga dna rowu Mariańskiego..do tego mam syndrom DDA co tylko pogarsza sprawę..boję się wręcz miejsc publicznych.wzroku tych wszystkich osób.który się mną brzydzą..próbowałem skończyć ten koszmar niestety mi się nie udało..wiem że wkoncu to się musi skończyć..szybciej niż by chciała natura..poprostu..już nie mam sił..ani łez..pozdrawiam

Gość mirabelówna
ja mysle, ze osobowosc napewno ma wieksze znaczenie i zebys nie rozmyslał nad takimi rzeczami wogóle! ah, a wogóle robisz z tym cos, nie wiem jakas terapia albo co?

Gość upppppppppppppppuppppppppppppp
upup

Gość znowu ten sebastian
:O

Gość mirabelówna
??