Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennifer69

DLACZEGO KOBIETY LECĄ NA 'ZŁYCH' FACETÓW ?!

Polecane posty

Gość Jennifer69

Może ktoś to ładnie wyjaśnić ? Ja sama obiecuję sobie, że nigdy na takiego nawet nie zwrócę uwagi. No, bo nie wart zachodu, materiałem przynajmniej na coś poważniejszego jest kiepskim, ogólnie znajomość z takim zazwyczaj nie wróży nic dobrego. A jednak... Jeśli mam koło siebie takiego uroczego drania, pewnego siebie, niegrzecznego (nie mylić ze zwykłym chamstwem), luzaka, totalny hulaj dusza i drugiego który jest praktycznie Jego przeciwieństwem czyli dobry, spokojny, z pewnymi zasadami no po prostu przykładny, wzór, grzeczny chłopiec z którym wiem, że mogłabym stworzyć coś trwalszego to i tak NIC na to nie poradzę, że pchnie mnie do tego drania :/ Choć chciałabym inaczej to i tak jest to silniejsze ode mnie :/ Nawet jak sobie obiecam, że takiego będę omijać szerokim łukiem to i tak poddaje się. Takie bezczelne dranie działają na mnie jak magnez :( Też tak macie ?? Jak to w końcu zmienić. No, bo z takich znajomości z reguły nic dobrego nie może wyniknąć. Przynajmniej jeśli chodzi o coś na poważnie.

Gość Jennifer69
No tak ;) To Ci zazdroszczę, bo ja bardzo chce polubić. Docenić, dostrzec takiego, bo warto. No, ale nie pociągają mnie tacy i po jakimś czasie wracam do punktu wyjścia.

bo wiekszosc polskich kobiet to przyklad klasycznej jennifer69

Gość freedkaa
nie tylko jennifer tak ma, mysle ze 95% kobiet niestety lubi taki typ nic na to nie poradzac, ciagnie nas do takiego i tyle nie da sie napisac dlaczego

Gość sinisterkaa88
Dlatego, że szukają emocji, wrażeń, a tacy ich im dostarczają. Poza tym są zazwyczaj bardziej pewni siebie i to oni układają sobie zasady, w które wierzą, a kobiety pociągają tacy niby silni, zdecydowani mężczyźni.

raczej nie 95% tylko moze z 50% pozatym podajcie moze te " złe cechy " takiego faceta

wszystko da sie wytlumaczyc, po podstawa biologiczna popycha je w kierunku wyszukania silnego samca i pozniej zdrowego potomstwa a ze cierpia poten...no coz

Gość ggtrght
a wy niby jakie jestescie ?? tez perfidnie wykorzystujecie!! same wybieracie tych zlych a dobrych olewacie no to potem placz

Gość ,.Zullus:)
Jennifer69:) większość kobiet tak ma:) ale i w odwrotna stronę tez to działa:) chłopcy lubią niegrzeczne dziewczynki:))

Gość stronglion
to logiczne ze jak ma baba do wyboru pewnego siebie zdecydowanego faceta z jajem i ciapowatego potulnego chlopczyka ktory sie jej podporzadkowuje to wybierze pierwszego a nie cieple kluchy!!!! baba lubi czuc ze ma faceta w spodniach a nie spodnicy.

Gość anna G.
mnie pociagaja ci szarmancy, z dobrego domu, ulozeni z studiami itp.. ale jak spotkam takiego co lubi popalic papierosy, wypic czasem w dobrym towarzystwie, taki co nie gra idealnego.. i nie jest zbyt dobrym materialem na kogos powazniejszego to po prostu trace rozum.. mialam juz dwa zwiazki z tymi 'ulozonymi' i te pare lat z nimi byly niczym w porownaniu do paru miesiecy( to byla raczej przygoda) z pewnym mezczyzna, taki typek spod ciemnej gwiazdy. bedac z nim przezylam pieklo i niebo, moje spojrzenie na swiat zmienilo sie w 180 stopni, taka krotka i intensywna znajomosc, ktora wspominasz latami jest najlepsza.

Gość dserfsg
a myslalam ze z tym jest odwrotnie, ze to my lubimy niegrzecznych a wy raczej te delikatne bezbronne grzeczniutkie dziewczynki. To jak to jest??:P

cream, a ty nie sypiasz z kobietami, czy raczej jestes prawikiem?

" o logiczne ze jak ma baba do wyboru pewnego siebie zdecydowanego faceta z jajem i ciapowatego potulnego chlopczyka ktory sie jej podporzadkowuje to wybierze pierwszego a nie cieple kluchy!!!! baba lubi czuc ze ma faceta w spodniach a nie spodnicy. " xxx pewnosc siebie , zdecydowanie to nie są złe cechy więc jakie cechy posiada ten zły facet

Gość ManiaWszędobylska
Mnie zawsze pociągają tacy rasowi samcy, a tacy zazwyczaj są z tych niegrzecznych...

Gość Jennifer69
anna G. No ja mam coś mniej więcej podobnego. Byłam w związku z takim typowym przykładnym facetem, a potem znajomość z tym niegrzecznym, czarnym charakterem i nie wiem co się ze mną dzieje. Jestem Jego. Po prostu. A za każdym razem obiecuję sobie, że koniec z takimi typami. Nie warto w nic się angażować. Jeden jasno powiedział, że na poważnym związku mu teraz nie zależy, że nie chce, tylko luźne relacje a ja i tak w to wchodzę i się angażuję bo zauroczę się doszczętnie -.- Głupia jestem, ale co poradzę ;/:P

Gość rtrddf
tacy to zazwyczaj sa ruchacze a kazda z was lubi byc dobrze wydymana :P oto cala filozofia

Gość anna G.
''jestem jego'' skad to znam :P nie chodzi o ruchanie.. bo wyruchac potrafi nawet ten porzadny, przykladny.. tu raczej chodzi o zdobywanie kobiety, o przezywaniu kazdej chwil, jakby byla ta ostatnia, szalenstwa, te do utraty tchu.. :)

Gość fdfdsfdsfd
"generalnie ja jestem półna pół wszystko zalezy od sytuacjii" nie pochlebiaj sobie jestes zwykla klucha i kazdy tutaj to wie:D

Gość rtrddf
ale jak cie rucha taki niegrzeczny dran rozrabiaka, bierze na ostro bez zadnego mietolenia to ci sie podoba co ? niz taki co sie z toba cacka niewiadomo ile i nie wiadomo kto wtedy jest facetem w tym zwiazku :P

:) mam podobne obserwacje. A potem pojawiają się tematy pisane przez samotne mamuśki, że faceci to świnie :) strasznie mnie to bawi

Gość anna G.
brick80- mnie rowniez :) bo tacy mezczyzni nie sa do zwiazku, do zycia a jedynie do przezycia niezapomnianej przygody

rozrabiaka jest fajny do pewnego momentu a potem trzeba mu dac 30 ojro w zeby, kopniakiem w tylek wskazac kierunek do wyjscia bo o czm rozmawiac z czyms takim po wszystkim?

Gość makewake
wczesniej czy pozniej nawet taki zly potwor jest w stanie sie zakochac :-) tez jest przeciez czlowiekiem... ale trzeba takiego umiec usidlic aby zupelnie zwariowal. A to trudne.

Ja się śmieję, ale sam tak miewam. Z uwzględnieniem różnic płci oczywiście. Są kobiety, które są "w sam raz na raz" i absolutnie nie wyobraża sobie człowiek związku z taką. Dzizas - jak ja kocham takie kobiety :)