Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słotka idjotka

widzieliscie reklame tmobile z nagimi aktorami?

Polecane posty

Gość słotka idjotka

no prosze! pokazywac nagie pupy w tv? :O przegiecie!!!

Gość mama czteroletniej oli
tragedia, gupia reklama, moj maz zszokowany, ja tez i moja mama, dziecko sie pyta czemu oni nie maja majtek.....

miało byc glupia bo zaraz sie znajda komentarze ze nie potrafie pisac

Gość słotka idjotka
tv schodzi na psy. kiedys byla jakas cenzura, pory emisji a teraz? :O

Gość to T-mobile
schodzi na psy

jestem fanką realu... nie jestes a z głogowa? bo znam tu dziewczyne bardzo dobrze tez mega fanka realu madryt, a tak na powaznie, dziecka niema co w tym wieku uswiadamiac, ale sama jako osoba dorosła jestem zniesmaczona ta reklama, ogolnie widzialam ja 3 razy, moje dziecko 2, puszczali w dzien...

Gość hhhjjjjjj
albo oreo z tych ciastek

Gość słotka idjotka
tv nie powinna godzic sie na takie reklamy na wlasnej antenie!!!

Gość mnie się podoba
bardzo fajna reklama pruderyjne kwoki. Nagość jest naturalna. Grupą docelową nowej usługi T Mobile są ludzie młodzi w okolicach 30, pracujący, przebojowi, dla których reklama jest po prostu atrakcyjna.

Gość rfgthtrhthr
naleze do targetu sieci t-mobile i dla mnie ta reklama jest bardzo nieatrakcyjna, wrecz przeciwnie

Gość słotka idjotka
notak, wszystko rozumiem, ale te reklame ogladaja tez dzieci, ludzie starsi i ci :pruderyjni". nie cale polskie spoleczenstwo too bezpruderyjni mlodzi ludzie do 30!!!

do mnie sie podoba a masz dzie, chcialbyc zeby twoje dziecko ogladalo gole tylki??/

włącz sobie stację dedykowaną młodzieży o nazwie MTV i popatrz jakie dam sa w ciagu dnia programy typu "który z trzech przedstawionych najlepiej zrucha moja córkę" Młodziez i dzieci nie takie rzeczy oglada w necie i tv wiec nie demonizuj tej reklamy

Gość wkurza mnie ze wszedzie gole
dupska, cipska i fujary :O nagosc jest naturalna ale tez naturalny jest zdrowy wstyd i zakrywanie niektorych czesci swojego ciała 🖐️

pierre dolevas ale nie zaprzeczysz ze jest to patologią

Gość słotka idjotka
moj syn ma prawie 4 lata i nie oglada mtv, ale teraz wlasnie ogladalismy wspolnie masterchef i ta reklama wlasnie leciala, bylo mi naprawde niesmacznie!

Wole reklame z gołymi cyckami niz reklame o nietrzymaniu moczu, hemoroidach, okresach, biegunkach, niwelowaniu nieświezych zapachów z pochwy i zatwardzeniach

to co wymieniles tez jest pojebane zeby takie rzeczy reklamowac :O

Gość mnie się podoba
a co jest niesmacznego w nagim ciele? czy oni pokazują gołe penisy albo waginy? nie, pokazane są tylko gołe pośladki. Według mnie to oglądając z dziećmi taką reklamę powinniście potraktować ją jako żart, coś w stylu " o zobacz, jakie golasy" :)

Myśle, że czay, tempo zycia i zmieniajace sie realia przesuwaja bardzo płynnie pomiedzy patologia a normą. 100 lat to nie jest zbyt wiele a własnie wtedy kobieta na plazy bez sukni do kostek to była patologia

ale oni pokazuja ze ludzie chodza nadzy ulicami, i to jest chore :O a nie same nagie cialo :O

21:00 [zgłoś do usunięcia] Pierre Dolevas Wole reklame z gołymi cyckami niz reklame o nietrzymaniu moczu, hemoroidach, okresach, biegunkach, niwelowaniu nieświezych zapachów z pochwy i zatwardzeniach 21:01 [zgłoś do usunięcia] wkurza mnie ze wszedzie gole to co wymieniles tez jest poj**ane zeby takie rzeczy reklamowac x x x Kiedyś podczas obiadu trafił mi sie podobny blok reklamowy i piszę z pełna świadomością i odpowiedzialnościę że wolałbym aby moje kilkuletnie dziecko zobaczyło reklame z młodymi, zadbanymi nagimi ciałami niz reklame o sraczce

Gość słotka idjotka
ale tej sraczki nie bylo widac, byla tylko mowa o niej, a to roznica!!

a ja jestem zdania ze pewnych rzeczy nie powinno sie w ogole reklamowac, np srodkow medycznych/farmaceutycznych/leków, w tym srodkow na sraczke, erekcje i przykry zapach z pochwy