Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy czy kupilyście corkom

Czy wasze córeczki mają takie lalki?

Polecane posty

Szukam o nich opinii. Fajne są? Wlosy im nie wypadają calkiem przy czesaniu? Da się je przebrać w inne ubranko? Są miękkie? Prosze mi nie pisać czy brzydkie czy ładne bo nie w tym rzecz. Szukam konkretnej opinii kogoś kto ma tą lalę i mi napisze czy warta swojej ceny. http://allegro.pl/sliczna-lalka-jak-zywa-spiewa-mowi-po-polsku-60cm-i2750668636.html

Gość idmpgdpmgjagtwmg
Nie mam córeczki ale na pewno gdybym miała to wykupiłabym jej cały sklep :)

No wlaśnie jest tania a duża bo szukam dużej lali okolo 60 cm. Ale znalazlam tylko ta albo simba. W sklepie widzialam też jedną dużą ale wykonanie bylo fatalne, a ta wydaje się ladna. Tamta miala twarz jakby straszyła w hoprrorze.

Dziekuję uprzejmie. Prosze o opinie osób które te lalki mają. Ja sobie zdaję sprawę ze można kupić coś lepszego ale cena też wtedy wyższa, a chwilowo mnie nie stać na lalę za 300 zł zwłaszcza ze musze kupić takie 4.

Gość A ja mam inne pytanie:
Ale po co dziecku lalka na cale lata? Dla szieci cena czy jakosc nie jest istotna wiec normalne ze tansza znaczy lepsza. Ile lat ma dziecko?

Gość A ja mam inne pytanie:
Zapomnialabym: corka kolezanki ma taka lalke a przynajmniej tam wygladajaca. Jest Ok. Dziecku sie podoba. I na zniszczona tez nie wyglada.

dziecko ma 5 lat i szanuje zabawki już. Wiadomo czasem jakiś wypadek się zdarzy ale to i ja rozbilam ulubiony kubek przez przypadek. Tylko boję się że wlosy wyjdą przy pierwszym czesaniu i będzie lysa lala.

Podniose bo może ktoś ma tą lalę?