Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Wyjaśniam dlaczego oficjeli nie było na pogrzebie Kaczorowskiego.

Polecane posty

Gość to jest naprawdę przerażające
Tomaszku, a czy podawałeś pauke do obsmyczania swojemu królikowi, którego tak dumnie prezentujesz na naszej-klasie??? :-D

Gość dsdfdffddf
stul pysk zboku jak ty sie w ogole nie wstydzisz? czy ty wstydu nie masz? wszyscy wiedzą jak sie nazywasz i jakie filmiki nagrywasz, a ty wciąż i wciąż siezisz na tym forum i sie pogrążasz?

Gość hfghfg
nie pojawili sie, bo znowu by bylo na ich widok buczenie i gwizdy, tak jak na pogrzebie prof Szaniawskiego albo uroczystosciach rocznicowych powstania warszawskiego, glupie polaczki nie wiedza co to szacunek wobec zmarlego

Gość to jest naprawdę przerażające
Master ruchał swojego królika, którego prezentuje na fotach na naszej-klasie. prezentuje tam tez fotę maszynki którą ogolił swoje genitalia. opatrzył nawet komentarzem "goli dobrze" :-D ten zwyrol ma też zdjęcie ośmiornicy paula, tej co wyniki meczów typowała na ostatnich MŚ w piłce nożnej. pewnie goni się pod tą fote. zoofil pierrdolony!!!

A tymczasem już jutro wieczorem będą znane wstępne wyniki wyborów prezydenckich w Stanach Zjednoczonych. P.S. Przed chwilą samodzielnie naprawiłem parasol. Jedno z metalowych żeber było odkształcone i ramię nie chciało się normalnie rozkładać. Użyłem kombinerek i miniaturowej agrafki żeby zastąpić brakującą śrubkę :)

Aby odnieść sukces, mój polityczny blog na blogspocie potrzebuje 20 tysięcy wyświetleń. Obecnie jest 19 tysięcy. Klikajcie :)

Gość ty mi lepiej wyjasnij
dlaczego dobrowolnie sie kompromitujesz w necie? Nie wnikam w to, co cie podnieca, twoja sprawa, ale jak mozna to dobrowolnie opublikowac pod swoim imieniem i nazwiskiem? Nie zdajesz sobie sprawy co to dyskrecja i anonimowosc? Jak sobie wyobrazasz szukanie jakiejkolwiek pracy jesli wszedzie bedzie za toba chodzila historia ze sloikiem?? ty myslisz ze rekruterzy nie czytaja kafeterii, ze nikt z twoich sasiadow, rodziny czy znajomych nigdy nie obejrzy filmiku ze sloikiem? Ze w takiej podkarpackiej dziurze jak Stalowa Wola nikt tego nie skomentuje? Ja pierdziele, jak mozna skonczyc jakakolwiek szkole jesli ma sie tak malo intelektu zero instynktu samozachowawczego?

Gość dfdfdfasdaf
Ty tępy, wielokrotnie skompromitowany błaźnie! :O Po czymś takim http://ifotos.pl/zobacz/wawruszko_xxqasra.jpg/ już dawno powinieneś usunąć tego zjebanego bloga którego nikt nie czyta, fb i nk :D jesteś zerem, pluje ci w ten tępy ryj!

Gość ewftwtwre
Zajebisty sukces, ty bezrobotny matole na garnuszku u babci.

Ty nie rozumiesz ciemniaku że nikt tego bloga nie czyta!!! ludzie jeśli już włażą to po to by się upewnić że ty to ty i to wszystko. ta akcja z The Gumowa Moszna Show będzie sie ciągnąć już za tobą do końca życia. sorry ale takie są fakty prawiku

Gość gh
glupi wierzy glupiemu

Gość gość
up