Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avbxzhgaja

Wszy!!!Skad to swinstwo sie bierze??

Polecane posty

Gość avbxzhgaja

Kiedy dziecko zarazi sie wszawica,mowi sie,ze zlapalo wszy od kogos...Ale tamto,ktore niby zarazilo,tez musialo skads je miec...W takim razie skad?? Kto moze byc nosicielem?Jak one powstaja,skad sie biora??Bo chyba przeceiz nie zpowietrza...

Ja w dzieciństwie miałam co chwile wszy, bo mieszkałam na slumsach, gdzie smród i bród. Dzieciaki przenosiły na mnie, a to najczęściej od swoich ojców -menelów, którzy sterczeli na dworcu z piwem i gadali sobie z bezdomnym, który miał wszy, a przecież bezdomny się ich nie pozbędzie, bo i po co i jak? Bezdomny przerzucał na tatusia, tatuś na synusia, synuś na kolegów w szkole, przedszkolu i na podwórku :)

Gość kirkor
Jaja tych tzw gnidy mogą być w różnych miejscach co z tego jak ty przestrzegasz wszelkich zasad bezpieczeństwa jak inna mamuśka jest leniwa i tego nie zrobi. Tak jak przy pasożytach np owski powinno się wyprać ręczniki pościel w wysokiej temp i wszystkie ciuchy poprasować żeby temp zabiła dziadostwo. Ty może to zrobisz ale kto inny już nie i tak w koło macieja...

Gość gość
Z DANII.