Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jałopaaaaa

co kupujecie w lidlu/?

Polecane posty

Gość jałopaaaaa

>?

Gość upsa
rodzynki w czekoladzie!zawsze!

Ja na razie nic, bo mam za daleko, ale już pod oknami budują mi kolejny Lidl, więc pewnie będę zaglądać, widzę że dużo was tam kupuje :)

Gość nhgfjnhgjhg
bułki, ciepłe lody, oliwki z czosnkiem w środku

Gość K.a.r.p
Takie duże paczki Zenek i kostki do toalet,

Gość K.a.r.p
Żelek

Gość kjhgfdsertyujimnbvcx
ostatnio duzo mleko chemie bardzo od nich lubie makarony ryz basmati czasem warzywa (brokuly najczesciej) zila owoce lody pierogi jogurty i pudingi wode smakowa soki i wino biale renskie moje ulubione kiedys miedzkalam jakis czas w de lubie ich jakosc wiec w polsce kupuje w lidlu i rossmanie to moje dwa ulubione sklepy.

Gość trumf77
sklep dla mnie za drogi, wole nasze polskie produkty ktore niczym nie uragaja zachodnim towarom i w miare sa jeszcze naturalne, tak samo chemia

papier toaletowy, plyn do plukania, seler (najlepszy jest w lidlu), woda mineralna, spody do tortow, przyprawy, parowki, salami, szynka gotowana, duzo tego :D mam tyle dobrze ze mam biedronke i lidla nie daleko, wiec czesc zakupow robie w jednym sklepie, a czesc w drugim, to zalezy gdzie co lepsze :)

Gość oj duzoooo
mleko, ser biały, śmietana, ser zółty, salami, szynkę szwarcwaldzka, bułeczki francuskie, te z piekarni z morela-pychaaaa, te mini snikersy, marsy, ostatnio te batoniki z orzechami włoskimi, inne słodyczne, pomidory suszone, sajgonki od czasu do czasu, tabletki do zmywarki, sol do zmywarki i nabłyszczacz, chipsy(sporadycznie, staram sie nie jesc, ale jak juz mam kupic to wybieram te z lidla bo maja naturalne przyprawy i o dziwo zadnych chcemicznych dodatkow).

Gość ja kupuje...
czekolady, bagietki, kiełbasę surową, sałatka śledziowa z buraczkami, makarony i pewnie jeszcze pare rzeczy ktorych nie pamietam teraz

Mleko dla dziecka i ciasto francuskie a tak poza tym to to co mi potrzebne w danej chwili. Daleko mam do lidla więc raz w miesiącu się tam pojawiam.

Jak mi się kończą tabletki do zmywarki to jadę po nie i zawsze biorę też croissanty, pistacje, pesto pomidorowe, suszone pomidory i takie ciastka - zwinięte wafelki do połowy oblane mleczną czekoladą, zapomniałam nazwy :) Tylko to kupuje w Lidlu, na codzień nie robię tam zakupów, rzadko zdarza mi się wziąć coś z poza wymienionych rzeczy.

Gość ja kupuje...
czasami kluski śląskie mrozone, pierogi ruskie i poza sezonem na warzywa zupe jesienną z mrozonki

Gość oj duzoooo
grejs keli te wafelki są boskie :))) a kupuje tez maslo orzechowe, ma duzo lepszy sklad niz te dostepne w sklepach, tylko szkoda, ze jest ono raz na jakis czas i musze kupowac na zapas.

Gość vov
Tak tak nabijajcie kabzę niemieckim sąsiadom, a nasza gospodarka niech się sypie, potem narzekania na biedę, bezrobocie. JA KUPUJĘ TYLKO POLSKIE PRODUKTY!!!

Gość tt4yh5yj7u57
czekolada fin care:D przepyszna:D

Gość oj duzoooo
vov niech polscy producenci zaczną produkcję na przynajmniej niemieckim poziomie a wtedy zaczne kupować polskie produkty. Ja patrzę na skład i na smak a na producenta na koncu.

Gość singielka nie szukająca męża
nic

Gość natmik
wszystko

Gość sama musisz podjac decyzje
ja jade w czwartek rano po sniegowce dla dziecka.nie kupie za 200 bo to glupota,a tam beda za niecale 50 zl fajne