Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzendla bengla

W jakim stylu macie mieszkania w których mieszkacie ? wybierz punkt

Polecane posty

Gość dzendla bengla

Napisz prawdę, przecież i tak jesteście anonimowi i nie musicie sie wstydzić XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 1 mieszkanie w stylu tzw BABCINYM czyli starodawne meble, podlogi linoleum, płytki pcv, meble stare na połysk,kuchnia szafki stare obrazy święte na ścianie XXXXX 2 sty lLATA 80- TE, glazury i terakoty z tego czasu ,dywany na podłodze bordowe, kuchnia szafki stare XXXXX 3 styl SCHLUDNY I ESTETYCZNY, panele, ściany gladzie , nowsza glazura i terakota z lat 90 lub poczatek dwutesięcznych, mebelki zlożone nowocześniejsze , kuchnia w zabudowie zwykłej z dodatkowym sprzętem agd XXXXX 4 styl NOWOCZESNE czyli modne podłogi, kuchnia w zabudowie z zabudowanym sprzątem agd, oświetlenie halogenowe , glazura i terakota w nowoczesnym design, modne meble dobrej jakości XXXXX 5 LUKSUSOWE czyli wszystkie materiały z najwyższej półki , mieszkanie może przygotowane przez architekta , charakterystyczne modne oświetlenie z przypodłogowym, najlepsze grzejniki , najlepszy sprzęt agd w zabudowie w oryginalnym wykonaniu , może z luksferami , ściany idealne jak lustro w dotyku, garderoba modna z mlecznymi płytami itd

Gość U mnie to
3 pomieszana z 4 .

Gość erterte46536456
4

Gość youyy
chooj cie to interesuje :P

Gość burzaburza
1 bo studenckie :/

Gość dzendla bengla
1 jest czesto wynajmowane przez studentów

Gość anonimowo na zyczenie ....
moze cos kolo 4, ale nie mam glazury ani terakoty, tylko wanny plastikowe, a podlogi w lazienkach to nowoczesne linoleum a la modne kafle :D no i styl jest taki troche na nowoczesne retro przedwojenne. sprzety agd mam tanie, ladowka i kuchenka w sumei nie jest w zabudowie, jedynie zmywarka. podlogi w kuchnie i pokojach - deska. w czescie dziennej wisnia, w czesciach sypialniowych jasny dab. ale proste deski, nie parkiet.

Gość Nic strasznego
Między 4 a 5 za kuchnię dałam 70 tyś,

Gość dzendla bengla
trzeba okreslic się mniej więcej , wiadomo że to jest opis obrazowy tylko ale wiadomo że luksusowa kuchnia to ma wszystko w zabudowie a wystrój to juz każdy swój ma, jeden będzie miał kuchnię futurystyczną a ktos inny retro , rustykalny

Gość dzendla bengla
70 tys to już luksusowa kuchnia i ciekawe ile ma metrów kwadratowych

Gość ze szczecina123
mam wszystko w stylu retro i antykach

4, wszystko w kamieniu i szkle. 5 - sypialnia i łazienka, tu się spłukałam :(

Gość dzendla bengla
odnosnie stylu kuchni to np futurystyczna luksusowa kuchnia to wchodzisz i masz ciąg zabudowy i nawet nie widać na nim sprzętu agd , na początku trzeba poszukać i się zapoznać , wg mnie to mało przytulne , dom to powinien być dom

Gość pie-czak
3 w trakcie zmiany na 4. Totalny miszmasz meblowy po przeprowadzce (dlatego jeszcze 3), ale mieszkanie gruntownie odnowione (4).

Gość fwerty
szkoda tyle kasy ładowac w mieszkanie, np na remont 100 tys albo kuchnię 70 tys

Gość ja mammmmmmm
pomiędzy 4 a 5, mieszkanie nowe oddane do użytku w zeszłym roku, ściany gładkie jak lustro, wykończone bardzo dobrymi materiałami, meble nowoczesne, tak samo oświetlenie ale żeby to było luksusowe to nie wiem, raczej normalne :)

Gość ja mammmmmmm
szkoda to umierać :)

Gość nhgfjnhgjhg
dobrymi materialami wykonczone to bedziecie mialy jak sobie sami to zrobicie, bo mieszkania oddane swiezo do uzytku sa wykanczane niestety ale najtanszymi

Gość ja mammmmmmm
Tylko że my mądralo nie mamy wykończonego przez developera tylko sami wybieraliśmy materiały :D

Gość youyy
tak masz, chyba kuku na muniu. większość na kafe , jak się ich spytasz, to mieszka w willi albo w apartamencie. a guzik prawda. mieszkasz pewnie w jakims bloku z wielkiej plyty z dywanami ktore dostalas po babci w spadku i z meblami ktore pamietaja narodziny Gierka.

Coś pomiędzy 4 a 5, zależy jakie pomieszczenie :) kuchnia na pewno 5, łazienka 4, a reszta sama nie wiem, coś pośrodku :)

Gość ruda*antonina****
rodzinny dom-5; studencka stancja 3, dosłownie wszystko z ikeii. masakraaaaaaaa

Gość youyy
z kokarda: o następna mitomanka

Gość takajajaja
3/4

Gość inna...
4

Pomarańczko :) w temacie jest napisane żeby ocenić swoje mieszkania :) nie wypowiedzi innych nicków